Bar zaltzman
Active Member
האם יש תוכנות חינמיות כמו STOCKDIV, או אפילו אתרי אינטרנט שנותנים לעשות מעקב על
DGI'S PORTFOLIO?
DGI'S PORTFOLIO?
אחד המשתמשים בפורום המליץ על trackyourdividends.האם יש תוכנות חינמיות כמו STOCKDIV, או אפילו אתרי אינטרנט שנותנים לעשות מעקב על
DGI'S PORTFOLIO?
לא יודע. בשבילי זה כלי רק כדי לקבל התראות על הכרזות. את התאריך הצפוי והסכום אני מעדכן באקסל.האם הפורטפוליו בסיקינג אלפא יודע לתת לי מידע לגבי כמות הדיבידנדים הצפויה?
לא וגם אם כן אז חשוב להבין שכל אתר/אדם מחשב כמות דיבידנדים צפויה בצורה שונה (עם/בלי התאמות לפיצולים, עם/בלי התחשבות בדיבידנדים מיוחדים וכו') כך שגם אם התשובה הייתה כן זה לא בהכרח היה עוזר לך.האם הפורטפוליו בסיקינג אלפא יודע לתת לי מידע לגבי כמות הדיבידנדים הצפויה?
איך אפשר לחשב כמות דיבידנדים צפויה תוך התחשבות בהתאמות לפיצולים ודיבידנדים מיוחדים?לא וגם אם כן אז חשוב להבין שכל אתר/אדם מחשב כמות דיבידנדים צפויה בצורה שונה (עם/בלי התאמות לפיצולים, עם/בלי התחשבות בדיבידנדים מיוחדים וכו') כך שגם אם התשובה הייתה כן זה לא בהכרח היה עוזר לך.
כמות דיבידנדים צפויה לא צריכה להתחשב בפיצולים ודיבידנדים מיוחדים.איך אפשר לחשב כמות דיבידנדים צפויה תוך התחשבות בהתאמות לפיצולים ודיבידנדים מיוחדים?
זו בדיוק הדרך שבה מחשבים צפי דיבידנדים: דיבידנד אחרון כפול כמות מניות כפול כמות חלוקות בשנה.אני מנהל כרגע מעקב טיפש- כמה מניות ודיבידנד נוכחי.
אם אני זוכר נכון, ומקווה שלא מטעה-הייתי שמח לבצע מעקב אחרי דיבידנד שהתקבל, בצורה שאוכל לראות בה גרף שמראה את ההתקדמות של הדיבידנד שהתקבל לכל חודש ( ולראות בעיניים איך מתקדם המצב).
באתר trackyourdividends אני עוקב אחר הרכישות בינתיים, אבל אין שמירה של של היסטוריה של קבלת הדיבידנדים לצערי.
למישהו יש פיתרון אחר?
אני יכול לבנות אקסל ולהזין בו ידנית בכל פעם את המידע שיש באתר trackyourdividends, אבל מבחינתי זה בזבוז זמן ואני מעדיף שזה יקרה אוטומטי.
רעיונות או הצעות?
נותן לי להרגיש את הדיבידנדים גדלים בזמן אמת, דבר שמחזק את הפסיכולוגיה שלי ועוזר לי להמשיך ולהחזיק בתיק שמורכב מ-100% מניות דיבידנד בלי קרן חרום/נדל"ן שפוגעים בתשואה
איך אתה עוקב אחרי תיק של למעלה מ-50 חברות באופן ידני ? מחפש אחת אחת בסיקינג אלפא כל רבעון כדי להתעדכן בפרסום הדיבידנד?אין לי רעיון אוטומטי ולכן בחרתי בניהול קובץ אקסל.
לוקח מעט מאוד זמן להזין את הכרזות הדיבידנדים באקסל כך שזה לא באמת מבזבז לי את הזמן (ובמקביל נותן לי להרגיש את הדיבידנדים גדלים בזמן אמת, דבר שמחזק את הפסיכולוגיה שלי ועוזר לי להמשיך ולהחזיק בתיק שמורכב מ-100% מניות דיבידנד בלי קרן חרום/נדל"ן שפוגעים בתשואה).
אם תשים לב, בגיליון "לוח דיבידנדים חודשי" סימולי המניות (מהשורות של ה-"אקס דיבידנד", לא בכותרת!) הן למעשה קישורים לדף הכרזות הדיבידנדים באתר נאסדק.איך אתה עוקב אחרי תיק של למעלה מ-50 חברות באופן ידני ?
עושה את העבודה עד שהוא לא עושה את העבודהמשתמש תקופה ב https://trackyourdividends.com ממשק נוח וחינמי , עושה את העבודה
היה לי מקרה אחד של פיצול שאכן הראה נתון מוזר אבל אפשר תמיד לערוך גם רקטרואטיבית ולתקן אם אתה יודע שהיה פיצול, כך שזה עדיין בסדר.עושה את העבודה עד שהוא לא עושה את העבודה
לאחרונה היו לי שני פיצולי מניות והממשק לא יודע להתמודד עם זה.
אני גם משתמש באתר, עם מודעות לטעויות העקיבה.