אני הכנתי קובץ פשוט עם 3 גיליונותהיי דעת אני מעוניין ליצור קובץ בסגנון שלך, תוכל לכוון אותי איך? ואם כבר הכנת מדריך אז טשמח לקישור. תודה
לוח שנה רגיל שבו כל שורה מייצגת חודש וכל עמודה מייצגת חברה (או להיפך).מישהו מכם יכול להסביר איך בנוי לוח הדיבידנדים החודשי?
גיליתי שעבורי יותר מתאים היפוך של עמודות ושורות ממה ש@daat99 כתב - כלומר אצלי כל שורה מייצגת חברה, וכל עמודה היא חודש, כל 12 עמודות זה שנה.מישהו מכם יכול להסביר איך בנוי לוח הדיבידנדים החודשי?
עיצוב מותנה (Conditional Formatting) יכול לסייע לך באופן ויזואלי.בעזרת פונקציות של האקסל\גוגלשיט - אפשר לחשב מה סה"כ שאתה מצפה לקבל מול כמה קיבלת בפועל

כל הכבוד על היוזמה והבחירה לשתףמקווה שעזרתי ו"על הדרך" גם הוספתי מוטיבציה לאחרים לשתף ברעיונות שלהם![]()
תאריכי תשלום מופיעים בהכרזותשאלת תם,
צריך באמת לעקוב ולבדוק שמה ששולם זה מה שמגיע ? אלו אמורות להיות חברות רציניות וסופר מפוקחות.
ואם כן,
איפה בודקים תאריכי תשלום וסכום צפוי ?
תודה
אם פתחת תיק וירטואלי שיש בו את האחזקות שלך תקבל גם הודעות על הכרזותאיפה מוצאים את ההכרזות ?
כפול מספר חלוקות בשנה בקיזוז מסהצפי השנתי זה פשוט מספר מניות כפול דיבידנד למניה ?
ואם יגדילו ?
זו בחירה אישית - אני בוחר שלא.צריך באמת לעקוב ולבדוק שמה ששולם זה מה שמגיע ?
אתה לא בודק אם החברה שילמה את הדיבידנד - אתה בודק אם הגוף שדרכו אתה משקיע העביר את הדיבידנד אליך ולא אליו.אלו אמורות להיות חברות רציניות וסופר מפוקחות.
באתר הרשמי של הבורסה (אדגר/מאיה).איפה מוצאים את ההכרזות ?
זה כולל גם הכרזות אבל הם לפעמים מפספסים.האם הן יכולות למצוא אותי ? במייל שנתתי לסיקינג אלפא קיבלתי כל יום עדכון מיותר ולא מעניין על המניות.
כשמדובר בחברות שמגדילות את הדיבידנד בעקביות ומצפים שהן ימשיכו לעשות זאת אז התשובה היא כן.הצפי השנתי זה פשוט מספר מניות כפול דיבידנד למניה ?
אז קיבלת אקסטראואם יגדילו ?
היי, ממש אהבתי את הרעיון. אני מנסה לעשות משהו דומה אצלי אבל מסתבך עם הקוד. עם איזה פונקציות השתמשת?עיצוב מותנה (Conditional Formatting) יכול לסייע לך באופן ויזואלי.
לאחרונה מצאתי מעקף איך לבצע עיצוב מותנה בין 2 גיליונות ב-Google Sheets ונראה שזה עובד די טוב.
אני מצרף צילום מסך לדוגמה כדי להמחיש, הגיליון מכיל עמודות לפי חודשים ושורות לפי רשימת החברות
את היסטוריית פעולות אני ממלא ב"העתק הדבק" פשוט מהסטייטמנט
- סכומים ברקע אדום - צפי לסכום הדיבידנד שאמור להתקבל, צבע ברירת המחדל שנקבע בתא
- סכומים ברקע ירוק - עיצוב מותנה שמשנה את הצבע לירוק כאשר יש התאמה בין הסכום המופיע בתא לבין הסה"כ דיבידנדים מגיליון "היסטוריית פעולות"
כפי שרואים, יש חברה אחת בחודש מרץ (סכום 29.36) שמופיעה באדום ואותה צריך לבדוק. באופן כזה מאוד קל לעקוב
צפה בקובץ המצורף 289
מקווה שעזרתי ו"על הדרך" גם הוספתי מוטיבציה לאחרים לשתף ברעיונות שלהם![]()
במה שציינתי עם עיצוב מותנה לא נדרש לכתוב קוד (סקריפט/מאקרו)היי, ממש אהבתי את הרעיון. אני מנסה לעשות משהו דומה אצלי אבל מסתבך עם הקוד. עם איזה פונקציות השתמשת?