יש דיון אצל הסולידית בנושא, לדעתי חשוב ואשמח לשמוע אם יש לכם הארות.
כמו הרוב המוחלט של הדיונים שם - הדיון מבוסס על דימיונות של אנשים שלא היה להם תקדים היסטורי.יש דיון אצל הסולידית בנושא, לדעתי חשוב ואשמח לשמוע אם יש לכם הארות.
פה יש פרוט של התהליךאני ממליץ לך בחום להפנות את השאלה לתמיכה של אינטראקטיב ברוקרס ולראות מה התשובה הרשמית שתקבל מהם בהקשר של פרוצדורת טיפול בירושה
www.deadsimplesaving.com
אני סומך רק על מידע רשמי של אינטראקטיב ברוקרס בכל מה שקשור למה שאינטראקטיב ברוקרס עושים ו/או לא עושים.פה יש פרוט של התהליך
אני מבין את האנטגוניזם שלך לאתר שם, אבל הנה עוד דוגמא שמצאתי עם רפרנס של IB.חשוב גם להבין שעיקר הביורוקרטיה בירושה מתבצעת בארץ ללא קשר לאיפה קיימים הנכסים כך שאחרי שעוברים אותה וממונה מטפל התהליך הופך להיות טכני לחלוטין וממש לא מייגע
אינטראקטיב ברוקרס יודעים והשירות לקוחות שלהם ציין זאת מפורשות.אתה יודע מה קורה במקרה של מוות של בעל החשבון?
לאינטראקטיב ברוקרס יצא והם ציינו זאת מפורשות.האם יצא לך לקרוא או להכיר מקרים כאלו?
תחת התהליך של אינטראקטיב ברוקרס שהם מפרטים בעצמם.האם היורשים יכולים פשוט להנזיל את החשבון, או להעביר את המניות ליורשים?
האתר מפוצץ במידע שגוי ברמה העובדתית.אני מבין את האנטגוניזם שלך לאתר שם
זכותך.יש פה מקום לדאגה לדעתי.
הלכתי למקור ואתה מתעלם.האתר מפוצץ במידע שגוי ברמה העובדתית.
אנשים מפיצים שקרים ללא הבחנה - אני שוב מפנה אותך למקור ואתה שוב חוזר להפצות תעמולה של בעלי אינטרסים.
המקור זה שירות הלקוחות של אינטראקטיב ברוקרס.הלכתי למקור ואתה מתעלם.
אסכם:אסכם, למי שמחזיק מניות אמריקאיות מעל 60 אלף דולר, היורשים צריכים להשיג מסמך ממס הכנסה אמריקאי על פטור מתשלום מס, אחרת ib לא ישחררו את הכסף.
יש לך את זה בכתוב מהם?אסכם:
שירות הלקוחות של אינטראקטיב ברוקרס הודיעו שזה שקר גס.
ניסית לפנות אליהם בעצמך ולקבל את זה כתוב מהם?יש לך את זה בכתוב מהם?
אז תפנה אליהם כפי שהצעתי כבר קודםאשמח לראות תכתובות אם יש
אל תתבסס על המידע שאני מפיץ באופן עיוור.במקום לאמת את העובדות בעצמך ולראות שהמידע שגוי מיסודו.
תראה, אני מניח שהם לא זייפו התכתבויות בפוסט המדובר, יש שם צילומי מסך ולא חושב שיש למישהו אינטרס לזייף את זה.אל תתבסס על המידע שאני מפיץ באופן עיוור
1. אני לא מניח זאתאני מניח שהם לא זייפו התכתבויות בפוסט המדובר
בוודאי שיש לי - להוכיח שאני צודק וכולם טועים.מבחינתי אין לך סיבה לזייף או לרמות.
ואני מעדיף שתעמוד על כתפיך.אני מוכן לעמוד על כתפי ענקים.
אז תמיד יש מס ירושה על 100% מכל הכספים שמושקעים בכל מקום ביקום החל ממאית הסנט הראשונה.עם קיטבג !!
הכי טוב להעביר את הידע לילדים עוד בחיים, נראה לי ככה לילדים יש מספיק גם בלי ירושות ואת הירושה אפשר להשאיר למטרות יותר נעלות שהיורשים ישמחו להשוויץ ששמם מופיע בהם גם כן.הכי טוב להעביר את הנכסים לילדים עוד בחיים, נראה לי ככה נמנעים מכל הבלגן
לענ"ד, להעביר להם ידע וגם נכסים...הכי טוב להעביר את הידע לילדים עוד בחיים
איך חשבת לעשות זאת?הכי טוב להעביר את הנכסים לילדים עוד בחיים, נראה לי ככה נמנעים מכל הבלגן
מסכים איתך, אבל בהכללה הרוב יגיע לשיבה טובה, אפשר להתחיל לצרף את בת הזוג, או ילד אחד בתור שותף לחשבון, זה יאפשר להם לעשות פעולות.איך חשבת לעשות זאת?