רצף קצר מדי.אשמח לשמוע מה דעתכם
נמק פרט והסבר בבקשהמחיר מאוד אטרקטיבי לכניסה
תראה, אני לא מומחה וחוקר שוקולד, אבל קראתי שבעבר 1975גם היה ספייק במחיר פולי קקאו והרשי התמודדו עם זה, אני מניח שהם יעלו מחירים, על מנת לשמור שולי רווח.מחירי הקקאו בשמים, מה שמקשה על חברות שוקולד לייצר שוקולד
94! מאז 1930סה"כ מחלקת 34 שנה
תשואה 2.92, מעל פי 2סה"כ המדדים נראים טובים, כמעט ונוגעת בנמוך של 52, דיבידנד טוב וצפי גדילה מעולה
Payout 46.47%תשואה 2.92, מעל פי 2
Payout 60
Debt/ eq 1.25
רק המחיר המפתה
אני מתקשה להבין למה כשהשוק בשיא של כל הזמנים. חברה נמצאת קרוב לנמוך של 52. יש הסבר הגיוני ?
כשאתה מחליט מה לקנות, מה שחשוב זה מה שאתה אוהבבעל הבית לא אוהב שלא מגדילים.
המוסדיים לא רוצים לקנות.אני מתקשה להבין למה כשהשוק בשיא של כל הזמנים. חברה נמצאת קרוב לנמוך של 52. יש הסבר הגיוני ?
כאן בדיוק הבעיה.כשאתה מנתח חברה אתה נובר לתוכה או רק מסתכל על קריטריונים?
מאיפה אתה יודע שהוא לא קונה אותה עכשיו?בטוח ב-100% שוורן באפט ניתח אותה (הוא אוהב לדבר עליה) והוא עדיין לא מתקרב למרות "ההנחה", למה
אם הוא היה קונה אתמול המחיר היה מזנק כברמאיפה אתה יודע שהוא לא קונה אותה עכשיו?
זו בהחלט דרך שלפעמים עובדת ולפעמים לא אבל לפי המחקר שביצע הגוף שמנסה לגרום לנו לקנות ולמכור אופציות עדיין עדיף לקנות בשוק החופשיהוא רצה לקנות בהנחה וקנה דרך אופציות.
הכלים שיש לי לנתח חברה שקולים ללבדוק עם אוטו הוא טוב לפי התבוננות בבורג אחד ליד הדלת השמאלית אחורית. אין לי שום יכולת לדעת כלום. גם הנתונים שאצליח להשיג יהיו מהונדסים ומותאמים למי שמספר לי מהם.כשאתה מנתח חברה אתה נובר לתוכה או רק מסתכל על קריטריונים?
אז אחרי שעשית את זה.... אתה מתעניין בחברה הזו או לא?כל שנשאר לי הוא להתבונן בנתונים יבשים מאד באקסל ולהשוות בין חברה x לחברה
איזו ? HSY ?אז אחרי שעשית את זה.... אתה מתעניין בחברה הזו או לא?
1500$ לפני מס...כמה קיבלת מהרווחים בכל התקופה ?
שלוש שנים זה לא פסיק
תראה,נכוותי לא פעם כשקניתי מניות בלי לבחון את המחיר שלהם, קרה שקניתי בטופ והפסדתי על הנייר (לא רק) הרבה כסף
באיזה טווח זמן ?נכס שיתן לי תשואה גבוהה על ההון שהושקע בתור שכירות וגם עליית ערך
אולי אחת הסיבות היא שהשכונה בדרך לפירוק טוטאלי ?באופן מובהק מתחת למחיר השוק, בגלל כל מני סיבות