לומד מהר כשמסבירים לאט
Well-Known Member
מה קניתם ולמה ?
בינתיים חוץ מאוכל ברמי לוי, כלום - דחיינות...מה קניתם ולמה ?
אל תשכח ללכת גם לרופה השיניים (שמשתמש בכלים של JNJ) בשביל שיתקן את הנזק שמשחת השיניים לא הצליחהאי אפשר בלי קוקה קולה ("הבריאה" לשיניים), קולגייט (כדי לתקן את "הבריאות" שהקולה תרמה לגופינו)
מכונית מודל תשעים וארבע, אקדח, אישה יפה, בקבוק קוקה קולה, איגרות חוב, דירה, שניים חלב,מה קניתם ולמה ?
תודה, חשבתי שJNJ זה רק השמן תינוקות...אל תשכח ללכת גם לרופה השיניים (שמשתמש בכלים של JNJ)
זהו גמרת אותו... הוא מתחרט שהגיב...@Div123 חצי עבודה - מה עם הלמה לכל אחד?
תרצה לשלב עם טוסטר להכנת וופל בלגי? רכשנו מתוך התלהבות רגעית והשתמשנו אולי פעמיים...טוסטר משולשים
חחח חייב לשתף פה את הקלאסיקה.תרצה לשלב עם טוסטר להכנת וופל בלגי? רכשנו מתוך התלהבות רגעית והשתמשנו אולי פעמיים...
זה KENVUE, אחרי הפיצול...תודה, חשבתי שJNJ זה רק השמן תינוקות...
זה תמיד ככה. אני מגיב ובורח, לפני שדעת יגיע לשרשורזהו גמרת אותו... הוא מתחרט שהגיב...![]()
אני רוצהתרצה לשלב עם טוסטר להכנת וופל בלגי? רכשנו מתוך התלהבות רגעית והשתמשנו אולי פעמיים...
כלום בינתיים.מה קניתם החודש ?
קניתי את CSL ו-NEE. במומצע הם בתשואה רצויהמה קניתם החודש ?
?הרשימה של @Div123 הכניסה אותי שוב ללחץ
CSL עם תשואה של מתחת לאחוז, אשמח להסבר.קניתי את CSL ו-NEE. במומצע הם בתשואה רצויה![]()
הכסף שוכב בעו"ש ומפסיד אינפלציה, שלא לדבר על עליות צפויותכלום בינתיים.
גם לא העברתי 2000 שח לתיק דיבידעת עדיין...
יחס חלוקה עם הרבה מרחב תמרון, הגדלות ענקיות בעשור האחרון. אצלי זה עובר.CSL עם תשואה של מתחת לאחוז, אשמח להסבר.
לדעתי אתה צריך לדייק את ההגדרות שלך לסינון.על פניו הן עוברות סינון.
כשכתבתי:לדעתי אתה צריך לדייק את ההגדרות שלך לסינון.
הכוונה שלי הייתה לסינון "המקובל" בפורום אם אפשר לקרוא לזה ככה.אבל, על פניו הן עוברות סינון.
נחמדאני הסתכלתי בזום אאוט מבלי להכיר נתונים ספציפיים והחלטתי שאני ישן טוב עם הסיכון הזה.