איך ניתן לראות תנועות בטווח תאריכים מסוים בחשבון השקעות של IB כמו שמציגים בבנקים או בבתי השקעות ישראלים ?

Guess

Active Member
איך ניתן לראות תנועות בטווח תאריכים מסוים בחשבון השקעות של IB כמו שמציגים בבנקים או בבתי השקעות ישראלים ?

daat99

מייסד
מנהל
תיכנס לאתר לאזור הנפקת דו"חות ותנפיק דו"ח בטווח שאתה רוצה.

Guess

Active Member
תיכנס לאתר לאזור הנפקת דו"חות ותנפיק דו"ח בטווח שאתה רוצה.
אני לא רואה שם דוח כרונולוגי שדומה לדוחות בבנקים או בבתי השקעות ישראלים.
בדוחות של IB ראיתי רק הפרדה לפי סוגי פעולות (הפקדה/משיכת כספים, המרת מט"ח, קניה/מכירה ני"ע וכו').
אני מחפש דוח שיראה את שווי התיק בתאריך פתיחה וכל הפעולות שבוצעו בתיק באופן כרונולגי עד תאריך הסגירה ושווי התיק בסגירה.
יש דוח דומה למה שאני מחפש או שניתן בקלות להגדיר דוח כזה ?

Guess

Active Member
מישהו יודע איך/איפה אני יכול לראות את שווי תיק ההשקעות שלי ב IB במבט הכולל של כל תתי החשבונות שלי ?

daat99

מייסד
מנהל
אני לא רואה שם דוח כרונולוגי
אני לא יודע מה זה אומר.

דומה לדוחות בבנקים או בבתי השקעות ישראלים.
ברור שלא - הדו"חות של הבנקים בארץ בנויים בצורה שלא נבין מה קרה גם אם נבין את כל המונחים שכתובים בהם :)

אני מחפש דוח שיראה את שווי התיק בתאריך פתיחה וכל הפעולות שבוצעו בתיק באופן כרונולגי עד תאריך הסגירה ושווי התיק בסגירה.
אם תנפיק דו"ח עם תאריך הפתיחה הרצוי אתה תראה את שווי התיק שלך באותו התאריך וגם בתאריך סיום הדו"ח.
אני עדיין לא מבין מה המשמעות של הדגשת המילים "באופן כרונולוגי" ובדו"ח שאני מנפיק הפעולות הן ממוינות לפי התאריכים הרלוונטיים.

מישהו יודע איך/איפה אני יכול לראות את שווי תיק ההשקעות שלי ב IB במבט הכולל של כל תתי החשבונות שלי ?
אני יודע שאתה יכול להנפיק דו"ח מאחד שכולל את כל התיקים ביחד.
תחפש את המילה consolidated באזור הנפקת הדו"חות.

Guess

Active Member
ברור שלא - הדו"חות של הבנקים בארץ בנויים בצורה שלא נבין מה קרה גם אם נבין את כל המונחים שכתובים בהם :)
אני מבין את כל סוגי הדוחות, אבל הדוחות של הבנקים בארץ יותר אינטואיטיבים בעיני, אולי מתוך הרגל.
אני עדיין לא מבין מה המשמעות של הדגשת המילים "באופן כרונולוגי" ובדו"ח שאני מנפיק הפעולות הן ממוינות לפי התאריכים הרלוונטיים.
איזה דוח אתה מנפיק ?
אני רוצה לראות למשל דוח כזה:
ב 1.3 היו לי 360 ₪ מזומן, ו 100 יחידות VTI.
ב 5.3 המרת שקלים לדולרים, יתרה מזומן 100$ ו 100 יחידות VTI.
ב 10.3 מכירת 30 יחידות VTI ב 200$ ליחידה, יתרת מזומן 6,100$ ו 70 יחידות VTI.
ב 31.3 משיכת כל יתרת המזומן לבנק, יתרת מזומן 0$, ו 70 יחידות VTI.
מכיר דוח בסגנון הזה ?
אני יודע שאתה יכול להנפיק דו"ח מאחד שכולל את כל התיקים ביחד.
תחפש את המילה consolidated באזור הנפקת הדו"חות.
מכיר את הדוח הזה.
התכוונתי שאני רוצה שכשאני נכנס לתיק ההשקעות בפורטל שאוכל להציג את כל הנתונים ברמת על.
כלומר יופיעו כל הפוזיציות שלי וכל המזומנים שאני מחזיק בכל תתי החשבונות.
פעם אחת נתקלתי באפשרות הזו וכיום אני כבר לא מוצא אותה.
כיום מופיע לי בכניסה לפורטל כברירת מחדל הנתונים של תת החשבון שפחות פעיל שכמעט ריק, ואני יכול לשנות ולהציג את תת החשבון הראשי (הפעיל)
אך לא מצליח להציג את הנתונים ברמת על.
לעזרת הקהילה אודה.

daat99

מייסד
מנהל
אני רוצה לראות למשל דוח כזה:
אתה מתאר דו"ח עו"ש - חשבון השקעות אינו חשבון עו"ש.
בדו"ח רגיל של חשבון השקעות כל הפעולות ממוינות לפי התאריך עבור כל סוג פעולה.

לא מכיר דו"ח של ברוקר שעבור כל פעולה מפרט מצב מלא של החשבון כמו שהצגת (בתכלס גם מהבנקים לא ראיתי דו"ח שכזה).

פעם אחת נתקלתי באפשרות הזו וכיום אני כבר לא מוצא אותה.
אולי בדף הבית - אני משתדל להימנע מגישה למידע הזה באופן מכוון כך שאני לא באמת יודע איך לעשות זאת.

duduf

New Member
בשדה של הדוחות יש מה שנקרא flex Queries
ניתן להפיק כל סוג דוח כולל קניה מכירה המרות כספים ועוד.

למעלה תחתית