AFL הגדילה את הדיבידנד ב-21% בפברואר (לעומת נובמבר שנה שעברה)מה שמעניין זה שמתחילת השנה trow הכריזה על הגדלה ב10%, low 30%, ו tgt 20%!
אתה יכול להסביר?הכוונה למכפילים
השבוע רכשתי מניה עם תשואת דיבידנד נמוכה מ2% בפעם הראשונה
למרות הירידות תשואת הדיבידנד של המדד היא עדיין מתחת ל-2% כך שזה לא כזה נוראהשבוע רכשתי מניה עם תשואת דיבידנד נמוכה מ2% בפעם הראשונה
נשמע קצת מוזר, הרי תשואת הדיבידנד של רוב המניות רק עלתה לאחרונה.השבוע רכשתי מניה עם תשואת דיבידנד נמוכה מ2% בפעם הראשונה
תלוי איזה מדד, הדאו ג'ונס למשל עם 2.37%. אני בדרך כלל מעדיף להשתמש בדאו כי הוא משקף יותר את סגנון החברות שאני אוהב מאשר S&P.למרות הירידות תשואת הדיבידנד של המדד היא עדיין מתחת ל-2% כך שזה לא כזה נורא![]()
זה לא תזמון שוק, זה השקעה פונדמנטלית. תזמון שוק זה למשל להחליט שקונים מניות יומיים לפני הבחירות בארה"ב כי הן בטח יעלו אחרי הבחירות.הדיון על מחיר המניה לניצול הזדמנות שולח לאזורי "תזמון שוק"
אחזק בדוגמא מתחום ההלבשה,זה בדיוק,
אותן מניות עם מחירים שפויים יותר.
התשואה עלתה לסביבת 2%, לאחר שנסחרת באזור ה1.5%.
לכל אחד שיקולים שונים בביצוע פעולות בתיק ההשקעות.
אני לא כל כך רואה בשרשור כדיון על תזמון שוק (המתנה למחיר נמוך בשביל לקנות) אלא יותר בסגנון של "אנו ממשיכים להזרים כספים למניות שמגדילות את הדיבידנד בעקביות ללא תלות במצב השוק ונהנים מהנחות מזדמנות".הדיון על מחיר המניה לניצול הזדמנות שולח לאזורי "תזמון שוק",
מסכים לגמרי.תלוי איזה מדד
זה לא תזמון שוק, זה השקעה פונדמנטלית. תזמון שוק זה למשל להחליט שקונים מניות יומיים לפני הבחירות בארה"ב כי הן בטח יעלו אחרי הבחירות.
אני חושב שקראתי איזה שרשור שמחפש עכשיו הזדמנויות אז אולי זה התקשר לי ברצף הקריאה... אם זה חלק מהשוטף אז הכל תקיןאני לא כל כך רואה בשרשור כדיון על תזמון שוק (המתנה למחיר נמוך בשביל לקנות) אלא יותר בסגנון של "אנו ממשיכים להזרים כספים למניות שמגדילות את הדיבידנד בעקביות ללא תלות במצב השוק ונהנים מהנחות מזדמנות".
אני בטוח שכל האנשים הפעילים כאן יודעים שהשוק יכול לרדת עוד הרבה בצורה שתהפוך את המחירים של היום למחירים מופקעים![]()
המלצה חכמה בלי קשר לתנאי השוקבכל מקרה הנקודה העיקרית היתה ההמלצה לבדיקה של נושא יחס החוב לחברים כאן.
תוכל לשתף אותנו איך אפשר לבדוק למה משמש החוב של חברה מסויימת?הדיון על מחיר המניה לניצול הזדמנות שולח לאזורי "תזמון שוק", ובכל מקרה הוא מאוד אישי ביחס למה זה משקף לכל אחד (שגעון שוק או דברים מהותיים בחברה) ובעיני, עם משקל יחסית נמוך בפני עצמו אל מול הפרמטרים האחרים (אלא אם כל שאר הפרמטרים היו יחסית נראים טוב).
שמתי לב שלחלק מהחברות שצויינו כאן יש יחס חוב גבוה (Pii,MCD ,TGT), גם ביחס לעצמן וגם ביחס לסקטור שלהם.
חוב הוא טוב בעיני, במקרה שמשמש למינוף ולצמיחה (ולא כדי לחפות על רווחים נמוכים, לטובת תשלומים למשקיעים).
מציע לבדוק את הנושא לעומק טרם רכישה של חברה עם חוב חריג ביחס לעבר שלה ולסקטור.