איך ניתן לבנות דוח מעקב דיבידנדים בדיעבד?

• פותח הנושא Dali
  • פורסם בתאריך

Dali

Active Member
שלום לכולם,
התחלתי להשקיע לפני כ-שנה פלוס מינוס.
מאז נכנסתי לתקופה מאוד מאוד לחוצה, שהתמשכה ממש עד יום שישי האחרון, בה חטאתי באי עדכון קובץ האקסל שלי גם בגין רכישות חדשות וגם בגין תקבולי דיבידנד.
כרגע נכנסתי לתקופה רגועה יותר והייתי רוצה לעדכן את הקובץ ורציתי לשאול מהי הדרך הקלה ביותר לאתר את הרכישות והתקבולים שלי לאורך השנה באינטראקטיב ברוקרס?

לופטי

Well-Known Member
לא יודע מה הדרך הכי קלה-
אבל בגלל שמדובר בתקופה ארוכה אני הייתי מעדכן רכישות לפי הסטייטמנט החודשי, ואת התקבולים בעזרת סיקינג אלפא (במקביל לסטייטמנט)
בהצלחה!

Dali

Active Member

daat99

מייסד
מנהל
מהי הדרך הקלה ביותר לאתר את הרכישות והתקבולים שלי לאורך השנה באינטראקטיב ברוקרס?
הדו"ח השנתי המלא (אותו הדו"ח שמגישים לרו"ח/מס הכנסה).

איזה כיף למלא דיבידנדים
+1 - בעיקר את ההגדלות והדיבידנדים המיוחדים :)

איפה ניתן לדוג את האינפורמציה מסיקינג אלפא?
בדף הדיבידנדים הייעודי של כל חברה.

מומו

Well-Known Member
@Dali היקר,

לפי דעתי מה שהציעו לך כאן החברים זו האופציה הכי טובה, להוציא את המידע מהסטייטמנט כי זה הכי מדויק למה שקרה לך בחשבון.
SA לפעמים יש טעויות כמו בכל אתר (ראה ערך OZK מהדיבידנד האחרון) וגם לחפש על כל מנייה זה עוד מקום לטעויות
אבל אין ספק שאתה הולך לגלות הפתעות מאוד נעימות בדרך

אתה יכול להוציא דו"ח שנתי מ-IB, לסמן להעתיק ולהדביק באקסל\גוגלשיט ומשם כפי העולה על רוחך לבנות את הדו"ח המעוצב שתוכל להתפאר בו בפגישת החברים הבאה ;)

יש לך כאן שרשור שמקיף כמה תשובות מחברים יקרים בנושא: האם יש תוכנות חינמיות כמו STOCKDIV ?
וכאן יש לך אקסל צפי הכנסות מדיבידנדים במקרה שתרצה להתפרע וישאר לך עוד קצת זמן פנוי: אקסל צפי הכנסות מדיבידנדים

בהצלחה !

למעלה תחתית