אמנות מס וניכוי מס במקור IB

quesito

Well-Known Member
זה עד היום לא קרה לי ב-IB וזה לא צפוי לקרות גם לך מהסיבה הפשוטה ש-IB לא ינכו לך מס במקור עד דיבידנדים של חברות שאינן אמריקאיות.
IB לא כנראה לפי הניסיון שלך ושל עוד אנשים.
אבל חברות עצמם כפי שראינו בהולנד או שוויץ כן.
מה שהבנתי שהברוקר שלך IB , שמתווך בינך לבין החברה שניכה מס במקור, טוען שהוא לא אחראי על זה. אבל הוא אמור לפנות למדינה ההיא..

daat99

מייסד
מנהל
אבל הוא אמור לפנות למדינה ההיא..
למה שהברוקר יפנה למדינה בשם הלקוח שלו?
זו אחריות של הלקוח לוודא שהוא משלם מסים בצורה תקינה (וזה כולל את האחריות לקבל החלטה אם הוא מוכן לשלם מס עודף או שהוא רוצה לפעול לטובת צמצום התשלום העודף).

quesito

Well-Known Member
למה שהברוקר יפנה למדינה בשם הלקוח שלו?
זו אחריות של הלקוח לוודא שהוא משלם מסים בצורה תקינה (וזה כולל את האחריות לקבל החלטה אם הוא מוכן לשלם מס עודף או שהוא רוצה לפעול לטובת צמצום התשלום העודף).
אולי. אולי IB מעוניינים לעזור בזה.
אם הדיבידנד שלך מNESTLE היה למשל, 100K $ ברבעון אולי IB היו עוזרים לך קצת.
:)

quesito

Well-Known Member
קשה לי להאמין.
הם רוצים לנכות מסים לפי התקנות שחלים עליהם ולהימנע מקנסות מיותרים.
אבל אולי Nestle תרצה לעזור לך.
אולי. אבל לי לא כי אולי במקרה הטוב אגיע ל100 דולר רבעוני :)

daat99

מייסד
מנהל
אולי. אולי IB מעוניינים לעזור בזה.
אם הדיבידנד שלך מNESTLE היה למשל, 100K $ ברבעון אולי IB היו עוזרים לך קצת.
:)
גם עם 100 אלף דולר אני לא חושב שהם היו מתאמצים.
תזכור ש-IB מוכוונים לתת שירותים לגופים פיננסיים ולא ללקוחות פרטיים כמונו (וזו הסיבה שהם מעדיפים שלקוחות יגיעו אליהם דרך ברוקרים מקשרים כגון אינטראקטיב ישראל).
מבחינתם אפילו בנק ירושלים עם כל הלקוחות שלו נחשב "לקוח קטן" אז לא הייתי מחכה בקוצר רוח לשינויים שכאלו.

אולי. אבל לי לא כי אולי במקרה הטוב אגיע ל100 דולר רבעוני :)
אל תזלזל בכוח הדיבידנדים! (ההדגשות שלי)
Hill remembers noticing that Kellogg's cereal was always on the grocery list. She discovered why after her husband, John Lee, was asked by Plumb to check over the addition on a bank deposit she was making.

"I added up the figures and it came to $437,000," said Lee, a retired truck driver. "I thought she'd made a mistake and it was supposed to be $4,700. It turned out it was one of her quarterly stock figures."

In fact, Plumb owned 1.3 million shares of Kellogg's stock.

למעלה תחתית