בעקבות ההתפתחות הזו, אני רוצה לברר האם קיבלת איזושהי אינדיקציה מאינטראקטיב ישראל שהם לא מרוצים מההסכם ?
בדיוק ההיפך.
אינטראקטיב ישראל מאוד מרוצים והם בעצמם לוחצים עלי להמשיך ולאפשר לאנשים להירשם לקבוצה ומעלים רעיונות יצירתיים שבעזרתם אני אוכל לעשות זאת בלי לעבור על התקנות החדשות.
אני צריך להקדיש יותר זמן לנושא ולראות איזה מהפתרונות שהועלו מתאים לי יותר אבל אני לא מתעדף את המשימה הזו כל כך גבוה כי אני באופן אישי לא מרוצה מחלק מהתגובות הלא נעימות שאני מקבל מאנשים בהקשר לקבוצה הזו ולא בטוח שאני בכלל רוצה להמשיך ולספק אותה לציבור (בעיקר לאור העובדה שאני לא מתוגמל מכך).
בינתיים אינטראטקיב ישראל עדיין מתחזקים את דף הרישום המקורי בשרתים שלהם וממשיכים לצרף אנשים שנרשמים דרכו לקבוצה.
אני באופן אישי לא יכול לתת לאנשים קישור לאותו הדף בלי לעבור על התקנות אבל מי שמצליח למצוא את הקישור לבד באמצעות ארכיון אינטרנטי (או דרך עזרה של אחרים) עדיין יכול להירשם לקבוצה ולקבל את ההנחות.
אתה יכול לפתוח פתריאון או לאפשר לתרום לך בדרך אחרת...
אני מעדיף כרגע להשאיר את הבלוג והפורום כאתר ללא מטרות רווח שנועד לספק מידע מבוסס חשבון השקעות מציאותי (בניגוד למידע מבוסס "סטטיסטיקה" ו/או "תיאוריה" שהוכח היסטורית כשונה מהותית מהמציאות) על איך מתנהג תיק מבוסס תזרים.
בינתיים כל הפתרונות שהוצעו להמשך הצעת הקבוצה כוללות קבלת תשלום מאינטראקטיב ישראל שלא על חשבון המצטרפים לקבוצה.
כל הפתרונות הללו מצריכים ממני לבצע כמה פעולות מנהלתיות שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות.
האלטרנטיבה הכי אטרקטיבית מבחינתי כרגע היא למכור דף פרסום בתשלום לאינטראקטיב ישראל (בצורה הזו אני לא שולח אנשים לברוקר בחו"ל אלא מאפשר מידע פרסומי בלבד) ולהפנות את ההכנסות לגוף צדקה כלשהו.
לא החלטתי סופית אם אני מוכן לספוג את התגובות הבעייתיות של כמה אנשים בודדים בתמורה להפניית הרווחים לתרומה או לא.