הטבה IB

• פותח הנושא 3lm
  • פורסם בתאריך

3lm

New Member
היי

אשמח לדעת מה התנאים לקבלת ההטבה של IB למשתמשי הפורום ?

תודה מראש.

מומו

Well-Known Member
מהניסיון שלי לפני כמה שבועות:
1. רישום בקישור המופיע בדף ברוקר מועדף בבלוג של דיבידעת
2. פתיחת חשבון
3. הפקדה של כסף - כאן יש משא ומתן... תלוי על כמה מדובר, לפי רוח הדברים הבנתי שהמינימום זה 2000דולר. אבל יכול להיות שאתה יותר ממולח ממני ותוכל לקבל אף פחות מכך :)

בהצלחה !

daat99

מייסד
מנהל
אשמח לדעת מה התנאים לקבלת ההטבה של IB למשתמשי הפורום ?
שפנית אליהם דרך הקישור מהבלוג (מומו קישר אותך אליו) לפני שפנית אליהם בדרך אחרת.
אם פנית אליהם בדרך אחרת קודם לכן אז זה נתון לשיקול דעתם הבלעדית אם לצרף אותך לקבוצה או לא (התנסחות בנועם מובילה להסתברות יותר גבוהה לצירוף לקבוצה אבל לא מבטיחה זו - טון תקיף לעומת זאת מגדיל את הסיכויים לקבלת תשובה שלילית בצורה משמעותית).

את ההבדל בתנאים בין אינטראקטיב ישראל לבין הקבוצה אתה יכול לראות בדף הקישור.

הפקדה של כסף
רשמית מדובר על הפקדה ראשונית בשווי של 10 אלף שח.

• אהבתי
Reactions: 3lm

סטרבו

Well-Known Member
אני הפקדתי הרבה פחות בהתחלה.
ראיתי שנכנס, ועשיתי העברה חזרה לחשבון שלי.
הבחור מאינטר ישראל לא כל כך היה מרוצה
אמרתי לו שקודם בודק שהמנגנון עובד ותקין.
רק אחרי זה הייתי מעביר סכום גדול.

daat99

מייסד
מנהל
הרשות לניירות ערך העבירה תקנות חדשות שאוסרות עלי מלהמשיך ולהציג את הדף של הקבוצה במתכונתו הנוכחית.
מכיוון שנכון לנקודת הזמן הזו אני לא מתוגמל על קיום הקבוצה ופרסומה אני החלטתי שכאב הראש של הרשות לא מצדיק את המשך הפרסום של ההטבות בבלוג שלי.
מבחינת אינטראקטיב ישראל הם עדיין מוכנים לצרף אנשים לקבוצה אם הם נרשמים דרך דף הרישום המקורי שלהם שקישור אליו פורסם בדף שהסרתי.

מי שלא מעוניין בהמתנה למציאת פתרון חלופי מול אינטראקטיב ישראל שיאפשר לי לקשר אליהם בלי לעבור על המגבלות החדשות של הרשות לניירות ערך יכול למצוא את הדף הישן עם הקישור לדף הרישום בשרתים של אינטראקטיב ישראל באמצעות שירותי ארכיון אינטרנטי כמו זה.
ניתן לרשום בתיבת הכתובת שבאתר את דף הבית של הבלוג שלי ושם למצוא תיעוד היסטורי של הבלוג מלפני שהסרתי את הקישור לעמוד הרלוונטי.

כשמגיעים לדף הרישום בשרתים של inter-il אז צריך להעתיק את הכתובת שלו מהארכיון ולפתוח אותו בלשונית חדשה בדפדפן לפני שמבצעים את הרישום.

daat99

מייסד
מנהל
שאסור לקשר אנשים לברוקרים בחו"ל בלי אישור של הרשות לניירות ערך עבור כל אדם/גוף שרוצה לעשות זאת.

אני לא רואה שום סיבה לבקש אישור שכזה רק בשביל שאנשים אחרים יקבלו הטבות בעמלות (בעיקר לאור העובדה שרובם לא מעריכים זאת).

daat99

מייסד
מנהל
זה מה שיש ועם זה נמשיך הלאה.

Alondo

New Member
היי, מישהו אולי יכול לעזור לי מניסיונו? נרשמתי דרך הלינק (פעמיים) ולא חזרו אלי. שיצרתי איתם קשר הם אומרים שהם לא רואים את הרישום שלי. למישהו יש ניסיון עם זה לאחרונה?

תודה רבה מראש לעוזרים

daat99

מייסד
מנהל
כרגע אני לא יכול לסייע אבל אני במגעים מול אינטראקטיב ישראל בשביל למצוא פתרון חוקי שבו הם יאפשרו לקוראי הבלוג לקבל את ההנחה הקבוצתית.

בצורה אבסורדית בשל התקנות החדשות של הרשות לניירות ערך אני לא יכול להפנות אנשים לאינטראקטיב ישראל ללא תגמול אבל מותר לי למכור להם שטח פרסום בבלוג תמורת תשלום דבר שלא התכוונתי לעשות בכלל.

ממש מדינת חלם...

Alondo

New Member
נראה שהסתדרתי נקודתית. עדיין - המון תודה על הכוונה ועל הרצון ליצור את התנאים האלה עבור כל הקהילה וחבל שרגולציה תוקעת את הדבר הזה.

daat99

מייסד
מנהל
אני מאוד שמח שהסתדרת ומודה לך על המילים החמות.
יש באינטראקטיב ישראל אנשים מדהימים שמאוד רוצים לעזור ואני בטוח שביחד אנחנו נמצא פתרון חוקי שמסתדר עם הרגולציה החדשה ומאפשר לקוראי הבלוג לקבל את ההנחה בכל זאת.

sogi

Member
כרגע אני לא יכול לסייע אבל אני במגעים מול אינטראקטיב ישראל בשביל למצוא פתרון חוקי שבו הם יאפשרו לקוראי הבלוג לקבל את ההנחה הקבוצתית.

בצורה אבסורדית בשל התקנות החדשות של הרשות לניירות ערך אני לא יכול להפנות אנשים לאינטראקטיב ישראל ללא תגמול אבל מותר לי למכור להם שטח פרסום בבלוג תמורת תשלום דבר שלא התכוונתי לעשות בכלל.

ממש מדינת חלם...
קודם כל אני מודה לך על הקמת הקבוצה הזו שנותנת מחירים חלומיים עבור אנשים שהתרגלו לברוקר ישראלי.

בעקבות ההתפתחות הזו, אני רוצה לברר האם קיבלת איזושהי אינדיקציה מאינטראקטיב ישראל שהם לא מרוצים מההסכם ?
פשוט מניסיון במבצעים רבים, תמיד כשיש חוסר רצון לספק את המבצע, אז יש סיבה מוצדקת (כמו הרגולציה או סיבה אחרת) ותמיד יש הסרה של הפרסום לפני הביטול.
לכן המחשבה הקונספירטיבית שלי היא שאולי הם מעדיפים לשמור על המבצע בסוד כי הם לא מרוצים שאנשים משלמים מעט ולא נרשמים לתוכנית הרגילה שלהם.

נערך לאחרונה ב:

sogi

Member
אגב, אני בדיעה שאתה כן צריך לקבל תשלום על השירות הזה.
בין אם מאינטראקטיב ישראל ובין אם ממשתמשים מרוצים.
אתה יכול לפתוח פתריאון או לאפשר לתרום לך בדרך אחרת...

daat99

מייסד
מנהל
בעקבות ההתפתחות הזו, אני רוצה לברר האם קיבלת איזושהי אינדיקציה מאינטראקטיב ישראל שהם לא מרוצים מההסכם ?
בדיוק ההיפך.
אינטראקטיב ישראל מאוד מרוצים והם בעצמם לוחצים עלי להמשיך ולאפשר לאנשים להירשם לקבוצה ומעלים רעיונות יצירתיים שבעזרתם אני אוכל לעשות זאת בלי לעבור על התקנות החדשות.
אני צריך להקדיש יותר זמן לנושא ולראות איזה מהפתרונות שהועלו מתאים לי יותר אבל אני לא מתעדף את המשימה הזו כל כך גבוה כי אני באופן אישי לא מרוצה מחלק מהתגובות הלא נעימות שאני מקבל מאנשים בהקשר לקבוצה הזו ולא בטוח שאני בכלל רוצה להמשיך ולספק אותה לציבור (בעיקר לאור העובדה שאני לא מתוגמל מכך).
בינתיים אינטראטקיב ישראל עדיין מתחזקים את דף הרישום המקורי בשרתים שלהם וממשיכים לצרף אנשים שנרשמים דרכו לקבוצה.
אני באופן אישי לא יכול לתת לאנשים קישור לאותו הדף בלי לעבור על התקנות אבל מי שמצליח למצוא את הקישור לבד באמצעות ארכיון אינטרנטי (או דרך עזרה של אחרים) עדיין יכול להירשם לקבוצה ולקבל את ההנחות.

אתה יכול לפתוח פתריאון או לאפשר לתרום לך בדרך אחרת...
אני מעדיף כרגע להשאיר את הבלוג והפורום כאתר ללא מטרות רווח שנועד לספק מידע מבוסס חשבון השקעות מציאותי (בניגוד למידע מבוסס "סטטיסטיקה" ו/או "תיאוריה" שהוכח היסטורית כשונה מהותית מהמציאות) על איך מתנהג תיק מבוסס תזרים.

בינתיים כל הפתרונות שהוצעו להמשך הצעת הקבוצה כוללות קבלת תשלום מאינטראקטיב ישראל שלא על חשבון המצטרפים לקבוצה.
כל הפתרונות הללו מצריכים ממני לבצע כמה פעולות מנהלתיות שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות.

האלטרנטיבה הכי אטרקטיבית מבחינתי כרגע היא למכור דף פרסום בתשלום לאינטראקטיב ישראל (בצורה הזו אני לא שולח אנשים לברוקר בחו"ל אלא מאפשר מידע פרסומי בלבד) ולהפנות את ההכנסות לגוף צדקה כלשהו.

לא החלטתי סופית אם אני מוכן לספוג את התגובות הבעייתיות של כמה אנשים בודדים בתמורה להפניית הרווחים לתרומה או לא.

daat99

מייסד
מנהל
למי שלא מעודכן פירסמתי סקר בסרגל הימני של הבלוג שיישאר פתוח עד לתחילת החודש הבא ובו ניתן להשפיע על מה יקרה לקישור שמאפשר לאנשים להצטרף לקבוצה.
פרטים נוספים פורסמו במאמר שעוסק בנושא.

למעלה תחתית