המרחב המוגן הקרוב.על מה אתם שמים עין?
אין לי מושג אבל בטוח שזה "אולי"אולי תמשיך הירידה בימים הקרובים
בשביל היצר הטוב אני שם עין על ספר התהילים (המעט שאנו יכולים לעשות כדי לעזור לחיילנו האמיצים שנלחמים בחירוף נפש ולרפואה שלמה לנפגעים). אם נשארה קצת אנרגיה (בין אזעקה להתרעה...) אז משקיעים במשפחהעל מה אתם שמים עין?
אנרגיה? משהו אחר?

נשמע מעניין מאוד!לopenai ולשלוח את הרשימה המפולטרת למודל שפה שיעבור על זה במקומי יחד עם ההוראות המפורטות של על מה אני מסתכל ואיזה תוצאות אני מצפה לקבל
שרשור נפרד עבור פיתוחים או הסתכלות מהצד של המערכת וריג'קטים מהצד שלכם על צורת הניתוח יכול להיות אפשרי אם @daat99 מקבל את זה כאן
אני רואה שכרגע ב google finance יש משהו דומה - מסנן מניות שמחובר לAIשרשור נפרד עבור פיתוחים או הסתכלות מהצד של המערכת וריג'קטים מהצד שלכם על צורת הניתוח יכול להיות אפשרי אם @daat99 מקבל את זה כאן
לגבי לפתוח את זה כopensource.. אני עוד לא החלטתי לאן אני לוקח את ה"מוצר" הזה שכרגע יודע גם לפרסר את הנתונים מאינטראקטיב ולנתח, וגם יודע לבצע סריקת שוק
יותר מדי מתוקמי לא אוהב אוראו?
נראה מהתמונה מאוד יפה!אז בניתי screener שיודע לבצע פילטרים
כל עוד המערכת לא דורשת תשלום.אם @daat99 מקבל את זה כאן
API Python כדי לשלוף מידע?יודע גם לפרסר את הנתונים מאינטראקטיב
אישית, אני רואה בזה שכפול של כוח עבודה. גם כמתכנת-על אתה עדיין אחד ויחיד, שאתה "פותח" את זה כOpenSource שיכפלת את עצמך פי כמה וכמה. כמובן תחת ההגנות והרשיונותלגבי לפתוח את זה כopensource
מסכים, בכל מקרה יש לי בעיה עם לפתוח את זה כopen source שכרגע אני מחבר את זה ישירות לDB ואני ממש לא רוצה שמישהו יעשה טעות ונתונים יתחילו להתפזר במרשתת וזה בלי קשר לאם כן או לא יש ל"מוצר" פוטנציאל עסקיאישית, אני רואה בזה שכפול של כוח עבודה
באינטראקטיב יש לך אפשרות לייצא מידע שאתה בוחר בAPI שנקרא flex query, ככה חברות כמו plaid, yoddle עושות.API Python כדי לשלוף מידע?
לא ראיתי שהם יצרו משהו כזה, אבל אין לי ספק שאם אני הצלחתי לעשות את זה, אין סיבה שחברה כמו גוגל לא תוכל לפתח את זה מעל הדאטה שלהאני רואה שכרגע ב google finance יש משהו דומה - מסנן מניות שמחובר לAI
אפשר לבצע סינונים על פי פרומפט שניתן להזין עם קריטריונים כאלה ואחרים
בשלב זה אין רישום למערכתכל עוד המערכת לא דורשת תשלום.
לצערי זה חלק מלמה חברות שמוכרות דברים ממכרים מצליחות להגדיל רווחיםיותר מדי מתוק![]()