הכל אדום היום! (9.3.26) מה קונים?

מומו

Well-Known Member
אולי תמשיך הירידה בימים הקרובים
אין לי מושג אבל בטוח שזה "אולי" :)

על מה אתם שמים עין?
אנרגיה? משהו אחר?
בשביל היצר הטוב אני שם עין על ספר התהילים (המעט שאנו יכולים לעשות כדי לעזור לחיילנו האמיצים שנלחמים בחירוף נפש ולרפואה שלמה לנפגעים). אם נשארה קצת אנרגיה (בין אזעקה להתרעה...) אז משקיעים במשפחה
ליצר ההפוך (הימורים ושות') - ביטחוניות, זהב, נפט וגז... אבל למי יש זמן להתעמק בזה ולא בטוח שהרכבת עדיין מחכה לנו בתחנה.

רוצה לקחת סיכון על כסף שלא איכפת לך להפסיד?
קנה אופציה ברכבת לכיוון אחד... מקסימום הרווחת הון :cool:

jaradiv

Active Member
אז בניתי screener שיודע לבצע פילטרים ממש כמו שdaat עושה באקסל ועד השבוע זה הספיק לי אבל פתאום עלה לי רעיון לחבר את זה לopenai ולשלוח את הרשימה המפולטרת למודל שפה שיעבור על זה במקומי יחד עם ההוראות המפורטות של על מה אני מסתכל ואיזה תוצאות אני מצפה לקבל(שיעבור על כל סקטור בנפרד אם המיון שלי הוא לפי סקטורים וייתן לי את החברה שתקבל ציון הכי גבוה בכל סקטור)
יכול להגיד שרכשתי MDLZ שבוע שעבר(מי לא אוהב אוראו?)
ואת OZK מחזיק כבר 5 שנים בערך(מי לא אוהב בנק :D)

בכל מקרה כל ג'ינרוט מחדש מעל הרשימה יכול לתת לי כמה חברות שונות ולפעמים יש כמה דומיננטיות שנשארות כי הציונים שלהם מספיק טובים מעל חברות אחרות כדי שיתבלטו), ובטח אם אני מקשיח או מתיר את הפרמטרים ומקבל חברות נוספות אז בכלל אני אקבל שלל תוצאות אחרות.

740

סטרבו

Well-Known Member
לopenai ולשלוח את הרשימה המפולטרת למודל שפה שיעבור על זה במקומי יחד עם ההוראות המפורטות של על מה אני מסתכל ואיזה תוצאות אני מצפה לקבל
נשמע מעניין מאוד!
אתה בודק אחריו שלא התבלבל?

jaradiv

Active Member
כל הנתונים שהוא הופך אותם למלל אלו נתונים שנמצאים בתוך טבלאות הוא פחות מתבלבל בנתונים כמו צפי ל25 שנה הקרובות, chowder, eps, dps adjusted ltd to equity וכו'..

מעבר לזה אני נכנס לחברה ומוודא אותו, אני לא מכניס כסף סתם. אני רוצה לראות אם הנתונים הגיוניים
אני לא מחפש את הטופ שבטופ אלא יותר חברות שהנתונים מסתדרים להמשך חלוקה עתידית ורציפה ושהשווי הנוכחי שלהם לא "יקר" מדי ביחס לעצמם

מומו

Well-Known Member
אז בניתי screener
וואו @jaradiv שאפו ענק !
זה גם מתווסף למערכת המעקב שכתבת כאן...

לענ"ד כדאי לפתוח שרשור נפרד עבור הפיתוחים המעניינים פרי ידיך כדי לשתף בצורה מרוכזת ואולי לפתוח כ-OpenSource ולהגדיל "כוח אדם" שאוהב את התחום בדיוק כמוך :)

jaradiv

Active Member
וואו @jaradiv שאפו ענק !
זה גם מתווסף למערכת המעקב שכתבת כאן...

לענ"ד כדאי לפתוח שרשור נפרד עבור הפיתוחים המעניינים פרי ידיך כדי לשתף בצורה מרוכזת ואולי לפתוח כ-OpenSource ולהגדיל "כוח אדם" שאוהב את התחום בדיוק כמוך :)
שרשור נפרד עבור פיתוחים או הסתכלות מהצד של המערכת וריג'קטים מהצד שלכם על צורת הניתוח יכול להיות אפשרי אם @daat99 מקבל את זה כאן

לגבי לפתוח את זה כopensource.. אני עוד לא החלטתי לאן אני לוקח את ה"מוצר" הזה שכרגע יודע גם לפרסר את הנתונים מאינטראקטיב ולנתח, וגם יודע לבצע סריקת שוק

שרשור נפרד עבור פיתוחים או הסתכלות מהצד של המערכת וריג'קטים מהצד שלכם על צורת הניתוח יכול להיות אפשרי אם @daat99 מקבל את זה כאן

לגבי לפתוח את זה כopensource.. אני עוד לא החלטתי לאן אני לוקח את ה"מוצר" הזה שכרגע יודע גם לפרסר את הנתונים מאינטראקטיב ולנתח, וגם יודע לבצע סריקת שוק
אני רואה שכרגע ב google finance יש משהו דומה - מסנן מניות שמחובר לAI

אפשר לבצע סינונים על פי פרומפט שניתן להזין עם קריטריונים כאלה ואחרים

מומו

Well-Known Member
יודע גם לפרסר את הנתונים מאינטראקטיב
API Python כדי לשלוף מידע?

לגבי לפתוח את זה כopensource
אישית, אני רואה בזה שכפול של כוח עבודה. גם כמתכנת-על אתה עדיין אחד ויחיד, שאתה "פותח" את זה כOpenSource שיכפלת את עצמך פי כמה וכמה. כמובן תחת ההגנות והרשיונות

לענ"ד יש סיפוק עצום גם בהצלחות של אחרים אז מאחל המון המון בהצלחה!

jaradiv

Active Member
אישית, אני רואה בזה שכפול של כוח עבודה
מסכים, בכל מקרה יש לי בעיה עם לפתוח את זה כopen source שכרגע אני מחבר את זה ישירות לDB ואני ממש לא רוצה שמישהו יעשה טעות ונתונים יתחילו להתפזר במרשתת וזה בלי קשר לאם כן או לא יש ל"מוצר" פוטנציאל עסקי

API Python כדי לשלוף מידע?
באינטראקטיב יש לך אפשרות לייצא מידע שאתה בוחר בAPI שנקרא flex query, ככה חברות כמו plaid, yoddle עושות.
פשוט יצרתי משהו דומה לפרוייקט שלי ומעל זה פירסרתי את הנתונים למערכת שלי. הקוד שמבצע את הפירסור הוא פייתון, אבל הAPI עצמו הוא תוצר שלי

אני רואה שכרגע ב google finance יש משהו דומה - מסנן מניות שמחובר לAI

אפשר לבצע סינונים על פי פרומפט שניתן להזין עם קריטריונים כאלה ואחרים
לא ראיתי שהם יצרו משהו כזה, אבל אין לי ספק שאם אני הצלחתי לעשות את זה, אין סיבה שחברה כמו גוגל לא תוכל לפתח את זה מעל הדאטה שלה :)

כל עוד המערכת לא דורשת תשלום.
בשלב זה אין רישום למערכת

יותר מדי מתוק :(
לצערי זה חלק מלמה חברות שמוכרות דברים ממכרים מצליחות להגדיל רווחים

למעלה תחתית