המלצה על רו"ח

לופטי

Well-Known Member
היי,
לא יודע אם זה חוקי..
אבל אשמח לקבל מכם המלצה לרו"ח שאתם עובדים איתו.
תודה מראש!

daat99

מייסד
מנהל
להמליץ על איש מקצוע זה בהחלט חוקי אבל אין לי איש מקצוע זול להמליץ עליו.

לופטי

Well-Known Member
תודה!
יש תעריף/טווח מחירים מקובל? איך בכלל מוצאים איש מקצוע כזה? (באיזשהו מקום אני מעדיף שזה לא יהיה חבר/מכר)

daat99

מייסד
מנהל
יש תעריף/טווח מחירים מקובל?
שמעתי על אנשים שמצאו מישהו שגבה מהם 300-400 שח אבל שמעתי גם על אנשים שמשלמים כמה אלפים אז אני משער שהתשובה היא לא.
חשוב לזכור שעלות הרו"ח/יועץ מס נחשבת הוצאה מוכרת למס שניתן להזדכות עליה בשנה העוקבת כך שבפועל אתה תקבל בחזרה חלק מהעלות הזו בדמות "הנחה בגובה המס השולי שלך".

איך בכלל מוצאים איש מקצוע כזה?
אני משער שהדרך למצוא אותם היא כמו הדרך שמוצאים כל איש מקצוע אחר (כשתהיה לך תשובה טובה לשאלה הזו אנא שתף אותי :) ).

לופטי

Well-Known Member
אני משער שהדרך למצוא אותם היא כמו הדרך שמוצאים כל איש מקצוע אחר (כשתהיה לך תשובה טובה לשאלה הזו אנא שתף אותי :) ).
בינתיים אני רק יכול לשתף בזה שאם אתה מחפש חשמלאי או אינסטלטור מאיזור הצפון- יש לי המלצה :)

Black Coffee

Member
אני קראתי שבשביל למצוא איש מקצוע שטוב לנו צריך לבדוק מה הוא מנהל לעצמו וכמה כסף הוא יודע להחזיק אצלו

אשמח להמלצה על אחת/ד כזו/ה

daat99

מייסד
מנהל
אנשי מקצוע שכאלו מגיעים עם תג מחיר מתאים ולנו אין באמת צורך לשלם תג מחיר שכזה עבור דו"ח שנתי פשוט של שכיר עם השקעות פסיביות בשוק ההון.

אין לי המצלה לאיש מקצוע טוב בנושא שהעלות שלו מצדיקה את התועלת שמתקבלת עבור קהל היעד של הבלוג.

Black Coffee

Member
אנשי מקצוע שכאלו מגיעים עם תג מחיר מתאים ולנו אין באמת צורך לשלם תג מחיר שכזה עבור דו"ח שנתי פשוט של שכיר עם השקעות פסיביות בשוק ההון.

אין לי המצלה לאיש מקצוע טוב בנושא שהעלות שלו מצדיקה את התועלת שמתקבלת עבור קהל היעד של הבלוג.
אני עצמאי (קבלן) בתחום השילוח פלוס מקים עסק משלי בתחום הניקיון המגיע עד בית הלקוח ...
אז אשמח לקבל המלצה חמה על רוח מקצועי שיודע את העבודה בכך שידאג שרוב הכסף שלי ישאר שלי.

daat99

מייסד
מנהל
אני לא עצמאי (אני רק עצמאי כלכלית) ואני לא מכיר רו"ח שמבין בתחומים שציינת.

למעלה תחתית