העברת חשבון קיים מאינטראקטיב ישראל לIBUS

מאירקה

Member
אני מבין שלUS מעבירים רק $ וביצוע ההמרה ייעשה רק בבנק בעלויות הגבוהות שלו?

האם עלויות ניהול החשבון ב IBUS נמוכות יותר מאלה של ברוקר ישראלי כמו לדוגמא אקסלנס או אלטשולר?
מה העלויות הקבועות/המשתנות בחשבון IBUS ?

לופטי

Well-Known Member
אני מבצע העברה בנקאית בשקלים לסיטיבנק וממיר לדולרים (IBUS) בעלות זניחה.
דמי הניהול והעמלות נגזרות גם מגודל החשבון והפעולות שאתה מבצע ולכן אני לא יודע לענות. בכל מקרה אני לא חושב שזו לא צריכה להיות הסיבה העיקרית בבחירת הברוקר.
מצרף לינק לעמוד הרלוונטי IBKR Commissions

daat99

מייסד
מנהל
אני מבין שלUS מעבירים רק $ וביצוע ההמרה ייעשה רק בבנק בעלויות הגבוהות שלו?
כמו @לופטי גם אני מבצע העברה שקלית רגילה חינמית (יש לי פטור מעמלות עו"ש בבנק).

האם עלויות ניהול החשבון ב IBUS נמוכות יותר מאלה של ברוקר ישראלי כמו לדוגמא אקסלנס או אלטשולר?
תלוי במכלול הפעולות שאתה מתכנן לבצע ובגודל התיק שלך וכמו ש @לופטי ציין זו ממש לא צריכה להיות הסיבה שמכתיבה לך דרך איפה להשקיע.

מאירקה

Member
הבנתי. אז אני יכול להמשיך כמו שעשיתי עד כה עם אינטר ישראל. העברה שקלית לחשבון אינטראקטיב בסיטיבנק תל אביב ,מבצע אצלם המרה ל-$ ושולח את האסמכתא לאינטראקטיב USA?
מהדו-שיח הארוך המחכים שהיה בפורום , הבנתי שמה שאני צריך מאמריקה - לדרוש את הסרת אינטראקטיב ישראל מגישה לחשבוני. החשבון ממילא מתנהל אצלם באמריקה.

daat99

מייסד
מנהל
מבצע אצלם המרה ל-$ ושולח את האסמכתא לאינטראקטיב USA?
בשבוע שעבר נתתי הוראה להעברה שקלית רגילה לחשבון של אינטראקטיב ברוקרס בסיטי בנק תל אביב בלי לפתוח נוטיפיקציה ובלי לשלוח את האסמכתא וכשנכנסתי לחשבון ההשקעות שלי יומיים אחר כך הכספים כבר היו שם.

אין לי מושג אם זה נובע משינוי מדיניות של אינטראקטיב ברוקרס ו/או ביטול הצורך בנוטיפיקציות ואסמכתאות אבל זו נקודה למחשבה.

מהדו-שיח הארוך המחכים שהיה בפורום , הבנתי שמה שאני צריך מאמריקה - לדרוש את הסרת אינטראקטיב ישראל מגישה לחשבוני. החשבון ממילא מתנהל אצלם באמריקה.
זה מה שאני עשיתי וגם מה שכמה קוראים אחרים עשו.
אלטרנטיבה אחרת היא לפתוח חשבון נוסף תוך הקפדה על דיוק הפרטים האישיים ולקוות שאינטראקטיב ברוקרס ישייכו בין שני החשבונות (אם הפרטים זהים לחלוטין אז זה צריך להתבצע אוטומטית) כך שתוכל לבצע העברה פנימית ביניהם.

למעלה תחתית