ע עומר New Member הצטרף 8/3/21 10/3/21 #1 שלום חברים יקרים, נועד לי מחבר שניתן להעביר ל-IB ארצות הברית כסף בשקלים דרך cash account שנמצא בישראל, באמצעות העברה בנקאית רגילה. האם אתם יודעים אם זה נכון וכיצד ניתן לבצע את התהליך? תודה מראש
שלום חברים יקרים, נועד לי מחבר שניתן להעביר ל-IB ארצות הברית כסף בשקלים דרך cash account שנמצא בישראל, באמצעות העברה בנקאית רגילה. האם אתם יודעים אם זה נכון וכיצד ניתן לבצע את התהליך? תודה מראש
ל לופטי Well-Known Member הצטרף 30/12/20 11/3/21 #3 כן. אני מבצע העברה בנקאית רגילה ומשייך את הסכום למס' החשבון שלי. מקבלים מIBUS פרטים של IBAN לביצוע ההעברה
כן. אני מבצע העברה בנקאית רגילה ומשייך את הסכום למס' החשבון שלי. מקבלים מIBUS פרטים של IBAN לביצוע ההעברה
ע עומר New Member הצטרף 8/3/21 11/3/21 #4 היי תודה רבה מקווה שעשיתי נכון עשיתי העברה רגילה והוצאתי את מספר הסניף ומספר החשבון מתוך מספר הIBAN ובפרטים נוספים רשמתי שם מלא ומספר חשבון
היי תודה רבה מקווה שעשיתי נכון עשיתי העברה רגילה והוצאתי את מספר הסניף ומספר החשבון מתוך מספר הIBAN ובפרטים נוספים רשמתי שם מלא ומספר חשבון