העברת שכבות בין החשבונות באינטראקטיב

מומו

Well-Known Member
שלום,

לפני פניה לתמיכה של IB, מנסה את מזלי כאן בפורום אולי מישהו ניסה ויודע:
בעת העברת מניות בין תתי-החשבון, האם יש אפשרות לבחור איזו שכבה תעבור? או שזה עובר לפי הברירת מחדל בTax Lot שהגדרנו בחשבון?

daat99

מייסד
מנהל
שלום,

לפני פניה לתמיכה של IB, מנסה את מזלי כאן בפורום אולי מישהו ניסה ויודע:
בעת העברת מניות בין תתי-החשבון, האם יש אפשרות לבחור איזו שכבה תעבור? או שזה עובר לפי הברירת מחדל בTax Lot שהגדרנו בחשבון?
אין לי מושג אבל אני אשמח מאוד לדעת את התשובה :)

מומו

Well-Known Member
תשובה לא מוסמכת שהצלחתי למצוא ברשת:

העברות מתבצעות לפי הברירת מחדל המוגדרת בחשבון אלא אם כן הוגדר משהו שונה באותה המניה לפני העברה

ישנה אפשרות לשינוי גם לאחר העברה, אפשרות זו מוגבלת בזמן של עד יום עסקים

מומו

Well-Known Member
מעדכן אתכם שהתאכזבתי לקבל את התשובה מאינטראקטיב, אבל לצערנו זה מה יש: העברות הנכסים בין החשבונות מתבצעת לפי הגדרת ברירת המחדל בחשבון. אין אפשרות לבחירת השכבה הרצויה להעברה כפי שניתן לבצע במכירה (תשובה מוסמכת מצורפת)

רק אני עם בקשות מוזרות?! :rolleyes:
הרציונל שעומד מאחורי ה"בקשה המוזרה" - כאשר משקיע רוצה להעניק מתנה למישהו\י, מן הסתם הוא ירצה לבחור את המתנה הספציפית בעצמו ולא להתגמש (בגלל אילוצי מערכת) להעניק מתנה אחרת

לענ"ד, אם זה לא עניין רגולטורי\חוקי הם יכלו להתאמץ קצת ולאפשר את ההעברות לפי בחירת הלקוח.
אולי לא חיפשתי מספיק טוב, אבל לא מצאתי ברשת תלונות\הצעות ייעול בקשר לזה

1683199839683.png

daat99

מייסד
מנהל
מעדכן אתכם שהתאכזבתי לקבל את התשובה מאינטראקטיב, אבל לצערנו זה מה יש: העברות הנכסים בין החשבונות מתבצעת לפי הגדרת ברירת המחדל בחשבון. אין אפשרות לבחירת השכבה הרצויה להעברה כפי שניתן לבצע במכירה (תשובה מוסמכת מצורפת)
תודה רבה על השיתוף - אכן מאכזב :(

רק אני עם בקשות מוזרות?! :rolleyes:
לא, אבל אנחנו עדיין לא רוב :)

הרציונל שעומד מאחורי ה"בקשה המוזרה" - כאשר משקיע רוצה להעניק מתנה למישהו\י, מן הסתם הוא ירצה לבחור את המתנה הספציפית בעצמו ולא להתגמש (בגלל אילוצי מערכת) להעניק מתנה אחרת
עדיין ניתן לשנות את "הברירת מחדל", להעביר ולשנות בחזרה (רצוי לחכות כמה ימים בין שינוי לפעולה בשביל שזה יכנס לתוקף בוודאות).
לא 100% מה שאנחנו רוצים אבל קרוב מספיק.

למעלה תחתית