חברת NLY לקראת יום הX, מישהו מחזיק? האם כדאי לקנות או שיש מלכודת? התשואה גבוהה
נדמה שלא תמצאי כאן בפורום את הגיבוי או החיזוק שאת מחפשת, ייתכן שהסיבה (לצערנו) שאין כאן בפורום מגוון דעות.
רוב הדעות כאן הם באותו כיוון - התמקדות בהשקעה תזרימית יציבה וגדלה... חלקם עם יותר סיכון וחלקם פחות
המציאות הוכיחה לי מספר פעמים שהשקעה בדרך זו מרגיעה את הנפש, מספקת סיפוק רב ושיעמום אינסופי כדי שנוכל לישון טוב בלילה. ובכך מפנה לי זמן לעסוק בדברים החשובים בחיים.
אם חייבים ריגושים (אחרי הכל אנחנו בני-אדם) - אפשר לנסות את "שיטת הארדנלין" של
@daat99 היקר, אבל זה חייב להגיע אחרי שביססנו את ההשקעה ולענ"ד גם באחוזים מאוד נמוכים מהתיק.
המניות שהזכרת לא מופיעות בקובץ האלופות מה שאומר שאין להם היסטוריה הגדלות של דיבידנדים. יש המון חברות שמפרסמות "דיביזבנג וגמרנו" ולכן התגובה של אחד החברים כאן למעלה ש"את משחקת באש" צריך לקחת אותה בהבנה ולא מתוך חס וחלילה פגיעה או התנשאות.
אני לא חכם גדול, וגם אני ניסיתי ל"עשות מכה" עם המניה של צים שהודיעה לפני כחודש על חלוקת דיבידנד של 40% (!!!), וכדי לא להפסיד הגדלתי להתחכם ולנסות לתמרן עם אופציות... שורה תחתונה - הרבה אדרנלין, ים של בעיות, סיכון עצום ומריטת עצבים בלי שניה של שינה ביום הפקיעה... מי צריך את זה?!
אולי כדאי בכל זאת שתקראי עוד קצת בבלוג ובפורום על ההשקעה המוצעת כפי ש@Div123 הציע?
ובכל מקרה, אם החלטת לרכוש וגם אם לא - נשמח להמשך שיתוף על המחשבות, המסקנות והתוצאות...