טעות כשביצעתי המרת מטבע ב IBKR

phoenix

Active Member
אשמח לעזרה - בהיסח הדעת ובטפשות ביצעתי פקודת forex במקום המרת מטבע.
אין לי מושג אפילו מה זה אומר.
את הלקח למדתי, לא לבצע פעולות בלחץ זמן ובהיסח הדעת. מה עושים עכשיו? הצ׳אט של IBKR לא עובד, שלחתי פניה ובקשת ביטול אם זה אפשרי בכלל אך יש error בכל פעם שאני מנסה לשלוח זאת.
Help?:eek:

-----
@daat99 - אשמח שההודעה תמחק, אחרי צ׳אט שצלח מסתבר שכן עשיתי currency convert ולא forex.
הולכת לעשות לעצמי reseto_O

נערך לאחרונה ב:

daat99

מייסד
מנהל
אין לי מושג אפילו מה זה אומר.
בארץ יש הבדל בין השניים כי הגופים רוצים לגזול את הלקוחות בהמרות מט"ח ע"י מרווח המרה סמוי בגובה של בין 0.5% ל-2% מהסכום המומר (לעתים בנוסף לעמלת המרה גבוהה ביותר).
באינטראקטיב ברוקרס המרות מטבע מתבצעות בשוק המסחר למט"ח (פורקס) בלי גנבים בדרך עם עמלת מסחר במט"ח רגילה וללא גזל של מרווח המרה סמוי.

אין לי מושג איזו פעולה עשית אבל עצם העובדה שזו פעולת פורקס בפני עצמה לא אומר שזו טעות.

מומו

Well-Known Member
באינטראקטיב ברוקרס המרות מטבע מתבצעות בשוק המסחר למט"ח (פורקס)
שוק המסחר למט"ח (פורקס) לפי מה שקראתי נסחר 24/7 אבל שניסיתי לשלוח הוראת קניה לדולרים לא בשעות המסחר - ההוראה לא בוצעה.

האם צריך להגדיר משהו מיוחד בחשבון?

daat99

מייסד
מנהל
שוק המסחר למט"ח (פורקס) לפי מה שקראתי נסחר 24/7
24/5 בערך אם אני לא טועה:
The forex market is available for trading 24 hours a day except for weekends.
The forex market opens on Sunday at 5 p.m. local time in New York City. It closes on Fridays at 5 p.m. and resumes trading again 48 hours later to begin a new week.
למיטב זכרוני הוא מתחיל ביום ראשון בסביבות 11 בלילה שעון ישראל או בחצות שבין ראשון לשני (כתלות בשעון קיץ/חורף).
1. תוודא שההוראה נשלחה במהלך שעות המסחר בפועל (לא בסופ"ש/ראשון)
2. תוודא שההוראה נשלחה לפי מחיר שלא מכניס אותך למינוס באחד המטבעות (הגבלות שחלות על תושבי ישראל באינטראקטיב ברוקרס - ניתן לשלוח מכתב "תודה" לרשות לניירות ערך)

רק שיהיו לך הרשאות למט"ח אבל אם מתישהו ביצעת המרה אז סביר שכבר יש לך.

נערך לאחרונה ב:
למעלה תחתית