אפשר ללמוד למה אתה קונה חברות עם תשואת דיבידנד גבוהה? מה מנחה אותך בהקשר לכך?קניתי רק NEE לאחרונה, והחברה לא אכזבה.
מדובר בחברת UTILITIES עם ממוצעי הגדלות רב שנתיים דו ספרתיים.
זוכים היא לא המילה הנכונה בהקשר הזה.
האמת שלא כל כך ברור לי לאיזה הקשר כבודו מתכוון, אבל מבחינה תחבירית טהורה, אתה בהחלט יכול לזכות בפרשנות של להגיע לרגע/מעמד מסוים - כלומר במילים אחרות - מי שזכה להגרלה הנ"ל (הוא לגמרי זכה במובן של נפל בחלקו).זוכים היא לא המילה הנכונה בהקשר הזה.
עבדת קשה, חסכת, והחלטת לסכן את כספך ברכישת מניות החברה.האמת שלא כל כך ברור לי לאיזה הקשר כבודו מתכוון, אבל מבחינה תחבירית טהורה, אתה בהחלט יכול לזכות בפרשנות של להגיע לרגע/מעמד מסוים - כלומר במילים אחרות - מי שזכה להגרלה הנ"ל (הוא לגמרי זכה במובן של נפל בחלקו).
אם אתה מתכווון לזכייה כמו זכיה בפרס או משהו בסגנון, ואם זאת אכן הפרשנות, אז היא שגויה.
אני קונה חברות שמתאימות מבחינתי ליעדים הכלכליים שאני מעוניין להשיג בניהול תיק ההשקעות שלי.אפשר ללמוד למה אתה קונה חברות עם תשואת דיבידנד גבוהה? מה מנחה אותך בהקשר לכך?
אמת, ועדיין, לעניות דעתי אין שום סתירה בין הדברים.עבדת קשה, חסכת, והחלטת לסכן את כספך ברכישת מניות החברה.
במקרה המסוים הנ"ל, מדובר בחברה שעמדה בציפיות ושמרה על ממוצעי הגדלות משנים קודמות.
אתה לא חושב שיש OVER סיכון במניות עם תשואה כזו?גבוה זה עניין יחסי, ואני לא מונחה על ידי עקרון של קניית מניות עם תשואה דיבידנד גבוהה.
מה שכן, אני נמנע מרכישה של מניות עם תשואה התחלתית נמוכה (שזה גם יחסיועל פי דעתי)
מה הסיכון שאתה רואה?אתה לא חושב שיש OVER סיכון במניות עם תשואה כזו?
אני לא יודע מספיק בנושא ואני כועס על עצמי.מה הסיכון שאתה רואה?
לאאתה לא חושב שיש OVER סיכון במניות עם תשואה כזו?
יש שתי חברות שנסחרות כרגע עם תשואת דיבידנד של 9.75%.למה בעיניך (והיחס שלך) 3% זו לא תשואה גבוהה? מה כן היית מגדיר תשואה גבוהה? וגם אז, האם היית נרתע ממנה?
כלומר כמות הדיבידנדים ($) שאקבל בעשור הקרוב מSP500 תהיה נמוכה יותר מזו של החברות עם תשואה של 9.75%?תהיה גדולה יותר מתשואת מדד SP500.
תראה ברור שביחס ל9%, 3% זה מעט. אבל ביחס למדד, שניהם גבוהים..איפה עכשיו אתה עומד עם התשואה הגבוהה של 3.61%? זה גבוה או נמוך?
לא הייתי מנחש אחרת*יש להוסיף שאני לא יזרוק אפילו חצי מבט לרוב המוחלט של החברות שנסחרות באזורי החיוג הללו.
דבר ראשון, אני לא דוגמא לכלום, הניסיון שלי הוא אפסי בעולמות האלה.מה אתה חושב על הנושא, אני יודע שאתה לא חושש להשקיע בחברות כאלו
תודה רבה על השיתוף, הבנתי בגדול את קו המחשבה:דבר ראשון, אני לא דוגמא לכלום, הניסיון שלי הוא אפסי בעולמות האלה.
דבר שני, וחשוב לא פחות, אני לא דוגמא לכלום.
עכשיו שהבהרנו את זה.
CVX עם 4.2%, באפט מחזיק וקנה עוד, יש לי חבר עם סטארטאפ מעולה בתחום הקריפטו, הוא עשה מיליונים וקנה עכשיו אוטו חדש מאד מאד יקר, אני לא מבין כלום בקריפטו, אבל קריפטו רץ על מכשירים שמחוברים לחשמל, כולם צריכים חשמל, וחשמל מגיע מדלקים. קניתי קצת.
KO קוקה קולה המקורית האמיתית עם הנוסחא הסודית, עם 3.3%, מסוכנת מאד אם יהיה משבר כמו 2008, ויש מצב טוב לפי המחקר של דעת, שהיא תפסיק לחלק.
מה הסיכוי שיגיע משבר ? מי יודע, בטח לא אני, אבל אני מניח שגם אם יהיה משבר, אנשים ישתו קולה, ואם לא יהיה כסף לקולה, אז המצב כזה גרוע שגם לא נשאר כסף לשום דבר אחר חוץ מדלק (cvx) לנושאות מטוסים וטרקטורים, ולתרופות של JNJ שהיא עם 3.1%.
אני משקיע תזרים, כי אני לא מבין כלום, חוץ מזה שיש חברות של מקצועני על, אנשי עבודה, שעובדים בחברות ותיקות, יציבות ורציניות, שמגיעים לפגישות כל שבוע כדי לדבר על איך מייצרים עוד כסף, מתייעלים וכובשים את העולם. אני עוזר להם, אני קונה מניות שלהם ומחזיק בהן לנצח, והם בתמורה, חולקים איתי את הרווחים. כשיש רווחים.
אני לא מפחד ממשברים. פעם בכמה שנים יבוא גל גדול ויפרק את הכל, מתוך הפורטופוליו שלי, של אלו שקיימות כבר 40, 50, 60 שנה, חלק יפטרו את כולם, יגישו בקשה לפשיטת רגל וילכו לחתום בלשכה אצל טראמפ. השאר ימשיכו לעשות את מה שהם עושים הכי טוב.
אני לא מבין את המשפט,סך כל הדיבידנדים יעלה על התשואה הכוללת של מדד SP500.
אני בספק.כלומר כמות הדיבידנדים ($) שאקבל בעשור הקרוב מSP500 תהיה נמוכה יותר מזו של החברות עם תשואה של 9.75%?
טענתי היא שאם יהיו לנו שתי אפשרויות,אני לא מבין את המשפט,
סך כל הדיבידנדים של חברה עם תשואה של 9.75% לדעתך יעלה על התשואה (איזו תשואה) של המדד, האם ב%/$
נ.ב
התמונה לצורך המחשה של?
ברור שהתשואה זזה בתקופות שונות בהתאם למשתנים מגוונים ומרתקים..
בהנחה ויחולקו.האפשרות הראשונה תניב לנו יותר רווח, וזה רק מדיבידנדים בלבד.