שלום לכולם,
לאחרונה נחשפתי לנושא של מניות דיבידנד באמצעות הסרטון הזה של מיכה סטוקס.
בסרטון הוא מדבר על מניית MSTY, ומראה שמי ששם 27,000$ מחודש אפריל ועד לחודש נובמבר 24 ( תקופה של 7 חודשים),
מרוויח דיבידנד של 14,676$ שאם מחלקים את זה לחודש זה יוצא בקירוב 2,100$, ואם מכפילים ב 3.5 ש"ח מדובר על 7,338 ש"ח ממוצע חודשי לפני מס.
מצורפת טבלה.
ההסתייגות היחידה שנאמרה בסרטון, זה שכרגע המניה על הגל ועדיין לא ראינו אותה מתמודדת עם משבר.
במידה ואני מעוניין להשקיע במניה הזו, יש לי כמה שאלות של מתחיל:
- מה יכול לקרות במקרה הכי גרוע ? והאם אני יכול להתנהל עם סטופ לוס כדי לנהל את זה ?
- למה אני צריך לשים לב כדי לוודא שהמניה הולכת לתת את התשואות הללו גם בעתיד.
- איזה סימנים יעידו שהמניה לא הולכת להמשיך לתת את התשואות הללו ?
או במילים אחרות, איך אני יכול להיכנס למניה ולנהל את הסיכונים בצורה אופטימלית ?
- שאלה מיסוי - במידה ואני מממש את הדיבידנד, אילו הוצאות אני צריך להפחית לדוגמא מס על הרווח, עמלות וכו'
תודה מראש לעונים
לאחרונה נחשפתי לנושא של מניות דיבידנד באמצעות הסרטון הזה של מיכה סטוקס.
בסרטון הוא מדבר על מניית MSTY, ומראה שמי ששם 27,000$ מחודש אפריל ועד לחודש נובמבר 24 ( תקופה של 7 חודשים),
מרוויח דיבידנד של 14,676$ שאם מחלקים את זה לחודש זה יוצא בקירוב 2,100$, ואם מכפילים ב 3.5 ש"ח מדובר על 7,338 ש"ח ממוצע חודשי לפני מס.
מצורפת טבלה.
ההסתייגות היחידה שנאמרה בסרטון, זה שכרגע המניה על הגל ועדיין לא ראינו אותה מתמודדת עם משבר.
במידה ואני מעוניין להשקיע במניה הזו, יש לי כמה שאלות של מתחיל:
- מה יכול לקרות במקרה הכי גרוע ? והאם אני יכול להתנהל עם סטופ לוס כדי לנהל את זה ?
- למה אני צריך לשים לב כדי לוודא שהמניה הולכת לתת את התשואות הללו גם בעתיד.
- איזה סימנים יעידו שהמניה לא הולכת להמשיך לתת את התשואות הללו ?
או במילים אחרות, איך אני יכול להיכנס למניה ולנהל את הסיכונים בצורה אופטימלית ?
- שאלה מיסוי - במידה ואני מממש את הדיבידנד, אילו הוצאות אני צריך להפחית לדוגמא מס על הרווח, עמלות וכו'
תודה מראש לעונים
קבצים מצורפים
-
KB 37.7 צפיות: 3