מניית O?

• פותח הנושא Mat
  • פורסם בתאריך

לופטי

Well-Known Member
האם זו הזדמנות DCA, או האות ליציאה?
את התשובה לשאלה האם זו הזדמנות או סכין נופלת נגלה רק בעתיד
את התשובה לשאלה האם זו האות ליציאה- אני לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן בוחר לא לעשות כלום
בלי להתייחס למקרה הפרטי של hrl, כל קניה היא בהשוואה לאלטרנטיבות, כשלכל משקיע יש את הסינון וההתגמשויות שלו. באופן אישי אני מעדיף שלא להתגמש על נתונים שבשליטת החברה (למשל יחס חלוקת רווחים)

מומו

Well-Known Member
אבל מה למשל גורלה של מניה כשהיא סופגת ירידת מחיר אבל לא מקצצת/עוצרת עליית דיבידנד?החל מאתמול מניות חברות המזון חטפו מכה לא קטנה, בערך 7% אם ניקח את דוגמתה של HRL, מה שמעשית לפי אפליקציית הברוקר שלי העלה את שווי הדיבידנד השנתי ל-5%. אבל ככלל גם לאחר הדוחות לא נראה שהחברה במצוקה קשה מידי.. האם זו הזדמנות DCA, או האות ליציאה?
מניות בנקים גם נפגעו מהורדת הריבית ומעשית גם אם לא כדרך קבע, הדיבידנדים עלו.
שחברות בודדת סופגות מכה אז הם כנראה לא יעלו בסינון ויתנו את מקומם לחברות שלא ספגו הפסד משמעותי ומתאימים לתנאי השוק
שהרבה חברות יספגו מכה, כנראה שתשואת הדיבידנד של המדד יעודכן בהתאם ואז יגיע במקרה קיצוני ל3.5-4 אחוז מה שיגרום לחברה כמו HRL אם תשואה של 5% לעבור את הסינון (עד פי X מתשואת המדד כפי שכל אחד מגדיר לעצמו)

האם בעצם החברה מאבדת את מה שהעביר אותה את הסינון?
נכון, היא מאבדת את הסינון. אבל זה לא מחייב שהמשקיע חייב למכור.
כמו שכתבת HRL גם לאחר הדוחות לא נראית במצוקה קשה מדיי, אז למה לברוח?
לענ"ד רוב הבורחים מתוך פחד, רגש וכו' בסוף מפסידים... למה להיכנס לססטיסטיקה הזו?

daat99

מייסד
מנהל
שחברות בודדת סופגות מכה אז הם כנראה לא יעלו בסינון ויתנו את מקומם לחברות שלא ספגו הפסד משמעותי ומתאימים לתנאי השוק
שהרבה חברות יספגו מכה, כנראה שתשואת הדיבידנד של המדד יעודכן בהתאם ואז יגיע במקרה קיצוני ל3.5-4 אחוז מה שיגרום לחברה כמו HRL אם תשואה של 5% לעבור את הסינון (עד פי X מתשואת המדד כפי שכל אחד מגדיר לעצמו)
בדיוק!

דחילק

Active Member
הייתי רוצה לדעת מדוע בעצם היא לא עלתה כאן?
אריסטוקרטית דיבידנד הידועה בכינוי "The monthly dividend company", בעלת היסטוריית הגדלה ארוכת טווח, מחלקת ומגדילה מאז 1994, על פניו גם מעניקה תמורה בצורת צמיחה, פועלת בארה"ב ובאירופה ובעלת שווי שוק של 54 מיליארד דולרים.

מה בעצם אני מפספס כאן, אשמח לשמוע מן המשקיעים הוותיקים ממני.
מחזיק. כחלק מתיק בן מעל 70 מניות שונות.
הסיבות שלי: היסטורית חלוקה מוכחת , יציבה , נותנת לך גישה לאלפי נכנסי נדל"ן (רובם בארה"ב, אבל גם בעולם) ומשלמת כל חודש.
היא קיבלה חבטות במחיר המניה בשנתיים האחרונות בגלל השינוים בריבית בארה"ב, שמאוד משפיעים על שוק הנדל"ן.
לא המלצה כמובן, אם אתה רוצה לבחון במה אתה משקיע מציע תמיד להסתכל במצגת למשקיעים ובדוחות שמופיעים באתר החברה.

למעלה תחתית