מעבר לאינטראקטיב אמריקה מישראל

mraines

Active Member
קיבלתי פה הרבה טיפים טובים ואני בתוך התהליך עדיין.
ראשית פניתי לאמריקאים ביקשתי לעשות דהלינק. התשובה היתה לא ניתן לעשות את זה. אתה מחותן לישראל. צריך לפנות לאינטראקטיב ישראל שיעשו את זה.
מייד פניתי , הם אמרו אין בעיה תפתח חשבון חדש ותתקשר אלינו.

הקשיים האלו רק עודדו אותי להמשיך בתהליך למרות שלי בגלל כמות פעולות אין הצדקה כספית גדולה.

פתחתי חשבון חדש, המתנתי יום לאישור ומייד התקשרתי לישראל. הנציג ביקש להתחבר אלי לחשבון ויחד ביצענו העברת נכסים.

יומיים עברו ושום דבר לא קרה.
פניתי לאמריקה אמרו לי, ברור עשית את זה לא נכון .... העברת כאילו זה ברוקר חיצוני, תבחר ברוקר פנימי.

הלכתי עשיתי שוב כדבריה, מקבל קונפירמטיון וזה לא קורה.
מייל לשרות היא אומרת לי כן הפעם עשית נכון, אבל אתה צריך שיהיה קצת כסף בחשבון בשביל שתוכל להעביר פוזיציות.

המשך יבוא

daat99

מייסד
מנהל
תודה על השיתוף והמון בהצלחה.
קח בחשבון שאם אתה לא מנתק את החברה הקפריסאית מהחשבון המקורי שלך אז לעובדים שלה נשארת גישה אליו ולכן נשארת להם היכולת הטכנית לבצע פעולות בשמך בלי ההגנות של ה-SIPC (לפי דברי נציג רשמי של ה-SIPC) ושל הרשות לניירות ערך הישראלית (הם לא חברה ישראלית).

אני לא יודע עד כמה מפריע לך להמשיך ולאפשר לאנשים שעובדים בגוף שכזה את היכולת לבצע פעולות שמחייבות אותך מבחינה פיננסית.

mraines

Active Member
מעדכן שיש כל מיני נעילות בחשבון הישראלי, לא ניתן לעשות העברה בכזו קלות. פניתי לארהב ועכשיו אני מחכה שיעשו לי העברה ידנית. חלק מהמניות עבר. ואז אמרו לי בישראל שזה לא היה אמור לקרות ולכן חלק ננעל. דיברתי עם נציג בשם יעקב. עכשיו קיבלתי מארהב שהם מטפלים בהעברה ידנית וזה יקח עד שבועיים. אעדכן

mraines

Active Member
קיבלתי פה הרבה טיפים טובים ואני בתוך התהליך עדיין.
ראשית פניתי לאמריקאים ביקשתי לעשות דהלינק. התשובה היתה לא ניתן לעשות את זה. אתה מחותן לישראל. צריך לפנות לאינטראקטיב ישראל שיעשו את זה.
מייד פניתי , הם אמרו אין בעיה תפתח חשבון חדש ותתקשר אלינו.

הקשיים האלו רק עודדו אותי להמשיך בתהליך למרות שלי בגלל כמות פעולות אין הצדקה כספית גדולה.

פתחתי חשבון חדש, המתנתי יום לאישור ומייד התקשרתי לישראל. הנציג ביקש להתחבר אלי לחשבון ויחד ביצענו העברת נכסים.

יומיים עברו ושום דבר לא קרה.
פניתי לאמריקה אמרו לי, ברור עשית את זה לא נכון .... העברת כאילו זה ברוקר חיצוני, תבחר ברוקר פנימי.

הלכתי עשיתי שוב כדבריה, מקבל קונפירמטיון וזה לא קורה.
מייל לשרות היא אומרת לי כן הפעם עשית נכון, אבל אתה צריך שיהיה קצת כסף בחשבון בשביל שתוכל להעביר פוזיציות.

המשך יבוא
אני מעדכן שהשלמתי את ההעברה לאחר כמה קשיים בלתי צפויים. הפרשה האחרונה שמשום מה החשבון שלי הישן בסניף הישראלי פתאום מראה מינוס של 1.5 דולר. אין לי מושג למה. חושש שבגלל המינוס הזה לא יסגרו את החשבון והוא ימשיך לצבור ריבית נשך של 0.2 אחוז ליום. בשולי הדברים אומר שלסוכן הישראלי מגיע גם קרדיט שחסף אותנו לאינטראקטיב ברוקר. חבל רק שלא השכיל לסדר את הדברים כמו שצריך

19yoboy

Well-Known Member
היי,
כאשר אני באתר בחשבון הib שלי אני רואה שהurl של האתר היא . UK, האם זה תקין? עלי להחליף לusa? (רוכש מניות דיבידנד אמריקאיות).
יש משהו נוסף שאתם ממליצים לשים לב אליו לפני ההפקדה (פרטים אישיים ככה וככה,שים לב לכך וכו׳)? עלי להיות במסלול tiered? על מה חברי הפורום?
תודה.

לופטי

Well-Known Member
היי,
כאשר אני באתר בחשבון הib שלי אני רואה שהurl של האתר היא . UK, האם זה תקין? עלי להחליף לusa? (רוכש מניות דיבידנד אמריקאיות).
יש משהו נוסף שאתם ממליצים לשים לב אליו לפני ההפקדה (פרטים אישיים ככה וככה,שים לב לכך וכו׳)? עלי להיות במסלול tiered? על מה חברי הפורום?
תודה.
בפרטי העברה תכתוב את מספר החשבון שלך
למשל
U2836285

daat99

מייסד
מנהל
כאשר אני באתר בחשבון הib שלי אני רואה שהurl של האתר היא . UK, האם זה תקין?
כן.
יש להם מנגנון שמזהה שאתה מישראל ותקבל תגובה יותר מהירה מהשרתים שלהם ב-UK מאשר ב-US ולכן מפנים אותך לשרתים השניים.
מה שחשוב זה שפתחת את החשבון ישירות אצל האמריקאים ולא דרך גופים מוזרים אחרים.

יש משהו נוסף שאתם ממליצים לשים לב אליו לפני ההפקדה
לוודא שוב שפתחת את החשבון ישירות אצל האמריקאים ולא דרך גופים מוזרים אחרים.

עלי להיות במסלול tiered?
אתה לא חייב אבל ההתנסות שלי ושל כל מי שאני מכיר היא שמסלול השכבות יותר זול מהמסלול הקבוע.

19yoboy

Well-Known Member
לוודא שוב שפתחת את החשבון ישירות אצל האמריקאים ולא דרך גופים מוזרים אחרים.
אני זוכר שפתחתי אותו דרכם אבל איך אני מאמת את זה רגע לפני?
-דבר נוסף, בעמוד מניות בib, מופיעה לי האות c לפני מחיר מניה, לדוגמא c2.25, מה היא עושה שם ומה היא אומרת?

נערך לאחרונה ב:

daat99

מייסד
מנהל
איך אני מאמת את זה רגע לפני?
תשאל אותם :)

מה היא עושה שם ומה היא אומרת?
זה אומר שהמחיר שאתה רואה זה המחיר של סגירת המסחר מיום העסקים הקודם והוא לא השתנה מאז.
תשים לב שכברירת מחדל אתה לא תראה מחירים עדכניים במערכות של אינטראקטיב ברוקרס.
אם אתה רוצה לדעת מה מחיר השוק אז יש לך שתי אפשרויות:
1. לשלם לאינטראקטיב ברוקרס עבור מחירים עדכניים
2. לבדוק בגוגל

אני ממליץ על #2 כי גם ככה המחיר לא מעניין מעבר לפעולת הרכישה של מניה בודדת ואז אפשר לבדוק באופן פרטני רק את המחיר של אותה המניה.

מומו

Well-Known Member
יש משהו נוסף שאתם ממליצים לשים לב אליו לפני ההפקדה
יש כאלו שפותחים נוטיפיקציה (הודעה לIB שיצפו להפקדה) עם פרטי הבנק שממנו אתה מעביר והסכום בשקלים.
כפי ש@לופטי ציין, כמעט כל הבנקים מאפשרים להוסיף הערה שמבצעים העברה בנקאית. לפי ההוראות של IB בהערה יש לציין את מספר החשבון ושם בעל החשבון. לדוגמה:
U123456 \ Momo

נערך לאחרונה ב:
למעלה תחתית