מעבר מאינטראקטיב ישראל ל IB

• פותח הנושא Guy
  • פורסם בתאריך

Guy

New Member
אני לא באמת יודע כי לא הייתי במצב הזה אבל מה שהייתי עושה זה להתחיל בלשאול את אינטראקטיב ישראל אם יש לך דרך להעביר חשבון מ-IBHK ל-IBUS.
הם יוכלו לסייע לך במעבר הזה כחלק מהשירות שלהם ואחרי המעבר אתה תהיה במצב שבו כולנו התחלנו.

כאלטרנטיבה אתה יכול לפנות לאינטראקטיב ברוקרס US בעצמם ולשאול אותם אבל אני לא בטוח שזה יהיה יותר פשוט.
נשמע אחלה!!
אם כך אצור קשר עם אינטרישראל להעביר את החשבון AS IS לIBUS - יש לי שתי פוזיציות שחבל לי לממש כרגע ולכן אני מעדיף להימנע מלסגור חשבון למשוך את הכסף ואחרי זה לפתוח חשבון בIB ולהפקיד מחדש.

אתה מכיר במקרה את TRADESTATION?
האם הנציגות שלהם בישראל מוכרת את אותו לוקש כמו שאינטראקטיב ישראל מוכרת?

סטרבו

Well-Known Member
נשמע מעניין. לפי

כמו כל לקוח אחר של TradeStation ייפתח לך חשבון עם ביטוח פדרלי ב- JP Morgan, ולשם תוכל להעביר את הכסף.
בעמוד הזה.

נראה שצריך להעביר דולרים לארהב.

daat99

מייסד
מנהל
אתה מכיר במקרה את TRADESTATION?
כן.
האם הנציגות שלהם בישראל מוכרת את אותו לוקש כמו שאינטראקטיב ישראל מוכרת?
לפי הכתוב באתר שלהם הם ממש לא "הנציגות של טריידסטיישן" אלא חברה ישראלית שמספקת תמיכה בעברית.
כלומר בדיוק כמו אינטראקטיב ישראל.

החברה בבעלות רז סרי ממודיעין עלית (לפי אתר "תולעת משפטית" הוא מופיע בשלושה תיקים בבתי משפט והורשע בלפחות אחד מהם).
אין לי מושג מה מהות התיקים ואם הם קשורים לחברה בצורה כלשהי.

כמו כן כפי ש @סטרבו שם לב:
צריך להעביר דולרים לארהב.
דבר שמייקר את עלויות ההעברה באופן משמעותי והופך אותן ליותר גרועות מעמלת השוד של 75 שח באינטראקטיב ישראל.

jaradiv

Active Member
נראה שצריך להעביר דולרים לארהב.
דבר שמייקר את עלויות ההעברה באופן משמעותי והופך אותן ליותר גרועות מעמלת השוד של 75 שח באינטראקטיב ישראל.
התקשרתי לפני מספר ימים לcharles schwab רק לצורך בירור לקוחות פוטנציאלים overseas ושאלתי אותם לגבי אופצייה דומה לאינטראקטיב ברוקרס(העברת שקל ישראלי לחשבון נאמנות כמו סיטיבנק והמרתו אצל הברוקר לאחר מספר ימים)
אמרו לי שבשלב זה אין אופציה אבל לבדוק בעוד מספר חודשים כי ייתכן והם יבצעו הנגשה כזו בהמשך.

דבר שאהבתי אצל שוואב זה מענה מהיר בצ'אט ומענה טלפוני מהיר.
אני לא מבין למה לאינטראקטיב ברוקרס יש בכלל את אפשרות הצ'אט אם אין מוקד 24 שעות(אחרי 30 דקות בצ'אט פשוט עזבתי), והמוקד הטלפוני גם היה עמוס למדי ולא הצלחתי לתפוס אותם. האופציה היחידה שנשארה לי בערך זה לפתוח טיקט בmessage center שזה לא רע והם פותרים את הבעיות באותו יום, אבל הייתי רוצה שתהייה תמיכה יותר אקטיבית בלקוחות.

guesto

Well-Known Member
האופציה היחידה שנשארה לי בערך זה לפתוח טיקט בmessage center שזה לא רע והם פותרים את הבעיות באותו יום, אבל הייתי רוצה שתהייה תמיכה יותר אקטיבית בלקוחות.
דווקא אצלי החוויה לא הייתה כ"כ טובה ויש לי כל מיני טיקטים שלא קיבלו תשובה.

daat99

מייסד
מנהל
לבדוק בעוד מספר חודשים כי ייתכן והם יבצעו הנגשה כזו בהמשך.
תשובה סטנדרטית שמניסיון עבר לעתים קרובות מקבלים במשך שנים :(

אני לא מבין למה לאינטראקטיב ברוקרס יש בכלל את אפשרות הצ'אט אם אין מוקד 24 שעות(אחרי 30 דקות בצ'אט פשוט עזבתי)
לא קרה לי עדיין, תמיד ענו לי גם בשעות שמבחינתם הם מוזרות (יש להם מוקדים 24 שעות אבל מניסיוני המוקד שפעיל בשעות המסחר מכיל עובדים יותר מיומנים).

• אהבתי
Reactions: Guy

Guy

New Member
לפי הכתוב באתר שלהם הם ממש לא "הנציגות של טריידסטיישן" אלא חברה ישראלית שמספקת תמיכה בעברית.
כלומר בדיוק כמו אינטראקטיב ישראל.

החברה בבעלות רז סרי ממודיעין עלית (לפי אתר "תולעת משפטית" הוא מופיע בשלושה תיקים בבתי משפט והורשע בלפחות אחד מהם).
אין לי מושג מה מהות התיקים ואם הם קשורים לחברה בצורה כלשהי.
הבינותי, שיעור חשוב לגבי הפן המשפטי של הבעלים.

דבר שאהבתי אצל שוואב זה מענה מהיר בצ'אט ומענה טלפוני מהיר.
אני לא מבין למה לאינטראקטיב ברוקרס יש בכלל את אפשרות הצ'אט אם אין מוקד 24 שעות(אחרי 30 דקות בצ'אט פשוט עזבתי), והמוקד הטלפוני גם היה עמוס למדי ולא הצלחתי לתפוס אותם. האופציה היחידה שנשארה לי בערך זה לפתוח טיקט בmessage center שזה לא רע והם פותרים את הבעיות באותו יום, אבל הייתי רוצה שתהייה תמיכה יותר אקטיבית בלקוחות.
זה החשש שלי מברוקר בארה"ב, כעקרון אף פעם לא הייתי צריך תמיכה משמעותי חוץ מאשר בפתיחת החשבון, הפקדת כסף ומשיכת כסף.
וזה מה שהיה לי "נוח" בארץ אבל לא מבוטח(מסתבר)

jaradiv

Active Member
תשובה סטנדרטית שמניסיון עבר לעתים קרובות מקבלים במשך שנים :(
נראה לי שאני מעדיף את הגישה התמימה שלי ואמשיך לעשות להם פינג פעם בכמה חודשים בתקווה שבסוף זה יחלחל :)

זה החשש שלי מברוקר בארה"ב, כעקרון אף פעם לא הייתי צריך תמיכה משמעותי חוץ מאשר בפתיחת החשבון, הפקדת כסף ומשיכת כסף.
וזה מה שהיה לי "נוח" בארץ אבל לא מבוטח(מסתבר)
ההתנהלות מול אינטראקטיב ברוקרס לא שונה מההתנהלות מול אינטראקטיב ישראל, אתה עדיין שולח את הכסף לחשבון נאמנות שיושב בסיטיבנק ומשם הם מקצים את זה לחשבון שלך
ובהעברה חזרה לחשבון בנק שלך המעבר צריך להיות זהה לאיך שעשית את זה קודם

Guy

New Member
ההתנהלות מול אינטראקטיב ברוקרס לא שונה מההתנהלות מול אינטראקטיב ישראל, אתה עדיין שולח את הכסף לחשבון נאמנות שיושב בסיטיבנק ומשם הם מקצים את זה לחשבון שלך
ובהעברה חזרה לחשבון בנק שלך המעבר צריך להיות זהה לאיך שעשית את זה קודם
אוקי!
ד"א זה המספר שאתה יוצר עם IB קשר?
442-2757 (877) 1
אופציית המייל, משתמע כי זה לא מענה "מהיר"
והאופצייה של חדר צ'אט בכלל מחבר אותי לחשבון שלי ו - IBOT מדבר איתי בכלל
אז אשמח לדעת איזה טלפון הוא הנכון לדבר איתם על החשבון ובכללי לעזרה כלשהי.

תודה!

נערך לאחרונה ב:

Guy

New Member
אני לא באמת יודע כי לא הייתי במצב הזה אבל מה שהייתי עושה זה להתחיל בלשאול את אינטראקטיב ישראל אם יש לך דרך להעביר חשבון מ-IBHK ל-IBUS.
הם יוכלו לסייע לך במעבר הזה כחלק מהשירות שלהם ואחרי המעבר אתה תהיה במצב שבו כולנו התחלנו.

כאלטרנטיבה אתה יכול לפנות לאינטראקטיב ברוקרס US בעצמם ולשאול אותם אבל אני לא בטוח שזה יהיה יותר פשוט.
ראשית, שוב תודה גדולה על העזרה והמענה!!!
אשמח לשתף כי יצרתי קשר עם IB ישראל, פחות הצלחתי להשיג את US (אנסה ליצור איתם קשר בהמשך) - להשיג את ישראל לקח לי כמעט שעה!
לדבריהם אין אפשרות להעביר את החשבון של HK ל US וזאת כי לא ניתן להעביר פוזיציות מרגולציה HK לרגולציה בארה"ב.
מה שכן, ניתן להעביר את הכסף והפוזיציות לתיק השקעות שלי בבנק ומשם לאחר שאפתח חשבון בIBUS בין אם דרכם או ישירות בIB US(מעדיף- כי אחרת לא עשיתי כלום) או אפילו בברוקר אמריקאי אחר, ניתן להעביר את תיק ההשקעות מהבנק שלי לחשבון החדש בUS.
את החשבון בHK אפשר לסגור לאחר שהכסף עבר ואין כלום בחשבון וזהו התהליך...
אלו תהליכים שלוקחים כמה ימים וזה מובן, אני לא לחוץ כרגע.
* האם את תהליך פתיחת החשבון ב IB US אני יכול לעשות אך ורק דרך טפסים דיגיטליים באתר?
* זהו תהליך זהה למה שעברתי פה בישראל עם IB ISRAEL?
* אני חייב להפקיד כסף בחשבון בשביל לפתוח או שמה העברה של התיק (כסף+פוזיציות) שאעביר מהבנק מכסים נקודה זו?
* ב IBUS יש דמי החזקה חודשית של 10$ ללא קשר לציטוטים בזמן אמת? עמלות רכישה ומכירה מקזזות דמי החזקה אלה?
* יש בידי פוזיציה אחת מ OTC MARKET לדעתך זה אמור להוות בעייה כלשהי?

בעמוד שאתה נמצא אתה צריך לכתוב את השאלה ללחוץ אנטר ואז מצד ימין למטה יש לך proceed to chat
טוב לדעת ידידי אנסה זאת, בנוסף לשיחת טלפון
תודה!

Black Coffee

Member
איך אני מעביר את התיק שלי מאינטראקטיב ישראל ל IB ?
מה צריך לעשות צעד אחרי צעד ?

Black Coffee

Member
במסך הזה אני פותח חשבון ב IBUS ? במדינה מה צריך לבחור ישראל או ארצות הברית ?
142

daat99

מייסד
מנהל
ניתן להעביר את הכסף והפוזיציות לתיק השקעות שלי בבנק ומשם לאחר שאפתח חשבון בIBUS
עמלות, עמלות...

האם את תהליך פתיחת החשבון ב IB US אני יכול לעשות אך ורק דרך טפסים דיגיטליים באתר?
למיטב ידיעתי, כן.

זהו תהליך זהה למה שעברתי פה בישראל עם IB ISRAEL?
זה תהליך זהה עבור אנשים שפתחו חשבון ב-IBUS דרך אינטראקטיב ישראל.
לא יודע מה התהליך שעברת בשביל לפתוח חשבון ב-IBHK.

אני חייב להפקיד כסף בחשבון בשביל לפתוח או שמה העברה של התיק (כסף+פוזיציות) שאעביר מהבנק מכסים נקודה זו?
מכיוון שהעברת נכסים כרוכה בעמלות אז לא הייתי לוקח את הסיכון בכישלון בהעברה יקרה.
אם הייתי במקרה כמו שלך הייתי קודם פותח חשבון ב-US, מפקיד אליו מזומן (בשביל שהוא יהיה פעיל) ורק בסוף מוציא את הנכסים מ-HK לבנק ומהבנק ל-US.
בצורה הזו אתה תצמצם את הנזק מהעברת הנכסים לבנק למינימום ההכרחי.

נ.ב.
אל תשכח לחכות לדיבידנדים שאתה צריך לקבל לפני שאתה מושך את המזומנים מהחשבון של HK.

ב IBUS יש דמי החזקה חודשית של 10$ ללא קשר לציטוטים בזמן אמת?
רק אם אתה לא מקבל פטור (מקבלים פטור במקרים כגון: 3 חודשים ראשונים וחודשים שבהם היה בחשבון שווי של 100 אלף דולר).

עמלות רכישה ומכירה מקזזות דמי החזקה אלה?
רשמית זה מתקזז ואם תשלם עמלות ב-40 דולר אז תקבל פטור מה-10 דולר.
אל תשאל אותי איך זה מסתדר כי אני לא מבין את המתמטיקה שלהם בנושא...

יש בידי פוזיציה אחת מ OTC MARKET לדעתך זה אמור להוות בעייה כלשהי?
אני ממש לא יודע.

לדבריהם אין אפשרות להעביר את החשבון של HK ל US וזאת כי לא ניתן להעביר פוזיציות מרגולציה HK לרגולציה בארה"ב.
אבל אפשר להעביר פוזיציות מרגולציה HK לרגולציה IL ומרגולציה IL לרגולציה US?
איך זה מסתדר?
לא סומך עליהם בגרוש...

איך אני מעביר את התיק שלי מאינטראקטיב ישראל ל IB ?
מה צריך לעשות צעד אחרי צעד ?
כל השרשור הזה מתאר את הפעולות שאנשים עשו בשביל להעביר את התיק שלהם ואתה יכול לקבל מהם רעיונות.
בנוסף לשרשור הזה יש עוד לפחות שני שרשורים בפורום הזה עם הסברים דומים שגם יכולים לעזור לך.
מה שלא תבחר זה ככל הנראה לא יהיה פשוט במיוחד ואינטראקטיב ישראל בסבירות גבוהה יערימו גם עליך קשיים כמו שהם עשו לרבים לפניך.

במדינה מה צריך לבחור ישראל או ארצות הברית ?
במדינה שבה אתה גר.

Black Coffee

Member
עמלות, עמלות...

למיטב ידיעתי, כן.

זה תהליך זהה עבור אנשים שפתחו חשבון ב-IBUS דרך אינטראקטיב ישראל.
לא יודע מה התהליך שעברת בשביל לפתוח חשבון ב-IBHK.

מכיוון שהעברת נכסים כרוכה בעמלות אז לא הייתי לוקח את הסיכון בכישלון בהעברה יקרה.
אם הייתי במקרה כמו שלך הייתי קודם פותח חשבון ב-US, מפקיד אליו מזומן (בשביל שהוא יהיה פעיל) ורק בסוף מוציא את הנכסים מ-HK לבנק ומהבנק ל-US.
בצורה הזו אתה תצמצם את הנזק מהעברת הנכסים לבנק למינימום ההכרחי.

נ.ב.
אל תשכח לחכות לדיבידנדים שאתה צריך לקבל לפני שאתה מושך את המזומנים מהחשבון של HK.

רק אם אתה לא מקבל פטור (מקבלים פטור במקרים כגון: 3 חודשים ראשונים וחודשים שבהם היה בחשבון שווי של 100 אלף דולר).

רשמית זה מתקזז ואם תשלם עמלות ב-40 דולר אז תקבל פטור מה-10 דולר.
אל תשאל אותי איך זה מסתדר כי אני לא מבין את המתמטיקה שלהם בנושא...

אני ממש לא יודע.

אבל אפשר להעביר פוזיציות מרגולציה HK לרגולציה IL ומרגולציה IL לרגולציה US?
איך זה מסתדר?
לא סומך עליהם בגרוש...

כל השרשור הזה מתאר את הפעולות שאנשים עשו בשביל להעביר את התיק שלהם ואתה יכול לקבל מהם רעיונות.
בנוסף לשרשור הזה יש עוד לפחות שני שרשורים בפורום הזה עם הסברים דומים שגם יכולים לעזור לך.
מה שלא תבחר זה ככל הנראה לא יהיה פשוט במיוחד ואינטראקטיב ישראל בסבירות גבוהה יערימו גם עליך קשיים כמו שהם עשו לרבים לפניך.

במדינה שבה אתה גר.
אשמח לדעת איזה קשיים אינטראקטיב ישראל הערימו עליכם

Black Coffee

Member
את התיק באינטרקטיב ישראל אפשר להעביר ל IB US מבלי למכור פוזיציות ?

daat99

מייסד
מנהל
אשמח לדעת איזה קשיים אינטראקטיב ישראל הערימו עליכם
הם מסרבים לבצע את הניתוק ולפי דיווחים של קוראים רבים לפחות חלק מהנציגים שלהם שיקרו לאנשים בטלפון.
השקרים הבולטים ששמעתי מקוראים:
1. הרגולציה אוסרת על כך (לא הצליחו לספק רפרנס לאותה רגולציה)
2. אנחנו רוצים לעזור לך להתנתק אבל זה מעולם לא עבד לאף אחד אז אין לנו איך (אחרי שזה עבד לי באופן אישי ולקוראים אחרים)
3. אסור לנו להתנתק מחשבונות של אנשים (לא אמרו מי אוסר)
ועוד סיבות שונות ומשונות שאין להן בסיס חוקי.

חשוב לציין שכל מי שהתעקש באסרטיביות (מתורבתת!) מספקת הצליח לגרום לאינטראקטיב ברוקרס לנתק את אינטראקטיב ישראל למרות הקשיים שהם הערימו על התהליך.
לפעמים אותה אסרטיביות מצריכה איום בתלונה לרגולטור האמריקאי ונקיטת צעדים משפטיים על כך שאינטראקטיב ברוקרס מאפשרים גישה לנכסים שלך לגוף זר שלא עונה לרגולציה של ה-SEC ולא מוגן תחת הביטוח של ה-SIPC בניגוד להנחייתך המפורשת.

חשוב לזכור שהפיקוח של ה-SEC והביטוח של ה-SIPC מכסים פעולות הונאה שהתבצעו ע"י עובדים של אינטראקטיב ברוקרס עצמם אבל לא מכסים פעולות הונאה ע"י צד ג' (כגון ברוקרים מקשרים בסגנון אינטראקטיב ישראל).
את התיק באינטרקטיב ישראל אפשר להעביר ל IB US מבלי למכור פוזיציות ?
אין צורך "להעביר" כלום - צריך רק לנתק את הגישה של אינרטאקטיב ישראל מהחשבון שכבר נמצא באינטראקטיב ברוקרס (US).
עשיתי זאת בעצמי ואני יודע על כמה קוראים שעשו זאת גם כן.
אני נשארתי עם אותו חשבון, אותו שם משתמש והחלפתי מיוזמתי סיסמה ושאלות אימות.

Black Coffee

Member
אז אני צריך להתקשר ל 036322343 ולבקש מהם לנתק את הגישה של אינרטאקטיב ישראל ?

מה בדיוק לומר להם ?

Black Coffee

Member
מישהו שלח מייל לאינטראקטיב ברוקרס
ראשית, שוב תודה גדולה על העזרה והמענה!!!
אשמח לשתף כי יצרתי קשר עם IB ישראל, פחות הצלחתי להשיג את US (אנסה ליצור איתם קשר בהמשך) - להשיג את ישראל לקח לי כמעט שעה!
מה שכן, ניתן להעביר את הכסף והפוזיציות לתיק השקעות שלי בבנק ומשם לאחר שאפתח חשבון בIBUS בין אם דרכם או ישירות בIB US(מעדיף- כי אחרת לא עשיתי כלום) או אפילו בברוקר אמריקאי אחר, ניתן להעביר את תיק ההשקעות מהבנק שלי לחשבון החדש בUS.
את החשבון בHK אפשר לסגור לאחר שהכסף עבר ואין כלום בחשבון וזהו התהליך...
אלו תהליכים שלוקחים כמה ימים וזה מובן, אני לא לחוץ כרגע.
* האם את תהליך פתיחת החשבון ב IB US אני יכול לעשות אך ורק דרך טפסים דיגיטליים באתר?
* זהו תהליך זהה למה שעברתי פה בישראל עם IB ISRAEL?
* אני חייב להפקיד כסף בחשבון בשביל לפתוח או שמה העברה של התיק (כסף+פוזיציות) שאעביר מהבנק מכסים נקודה זו?
* ב IBUS יש דמי החזקה חודשית של 10$ ללא קשר לציטוטים בזמן אמת? עמלות רכישה ומכירה מקזזות דמי החזקה אלה?
* יש בידי פוזיציה אחת מ OTC MARKET לדעתך זה אמור להוות בעייה כלשהי?

טוב לדעת ידידי אנסה זאת, בנוסף לשיחת טלפון
תודה!
אפשר לדעת באיזה אמצעי תקשורת השגת אותם ?

Black Coffee

Member
שאלה : אחרי שאני יצליח לנתק את אינטרקטיב ישראל מהחשבון שלי דרך איזה כתובת אני נכנס לקונטרול פאנל שלי ?
ואיפה אני רואה לאן צריך להעביר הפקדות חודשיות ?

למעלה תחתית