מעבר מאינטרקטיב ישראל לעולמי

Israel

New Member
שלום,
אני יודע שניטחן כבר בעבר...
אבל האים יש מדריך מעודכן למעבר לעולמי?
או שפשוט לפתוח חשבון חדש בעולמי ולבקש להעביר?

סטרבו

Well-Known Member
אני יצרתי קשר עם אינטראקטיב העולמית דרך הטלפון פעמיים וביקשתי שיעבירו את החשבון שלי מהברוקר הישראלי לעולמי. בכל פעם אמרו לי שזה לא אפשרי, ודבר עם הברוקר הישראלי.
בפעם השלישית או הרביעית, אחרי קצת הזכרה של sipc ו sec , אמר לי הבחור שאין בעיה ויטפלו בזה. כמה ימים עברו ונעשה השינוי, אותו חשבון, אותה שעה.

Israel

New Member
אני יצרתי קשר עם אינטראקטיב העולמית דרך הטלפון פעמיים וביקשתי שיעבירו את החשבון שלי מהברוקר הישראלי לעולמי. בכל פעם אמרו לי שזה לא אפשרי, ודבר עם הברוקר הישראלי.
בפעם השלישית או הרביעית, אחרי קצת הזכרה של sipc ו sec , אמר לי הבחור שאין בעיה ויטפלו בזה. כמה ימים עברו ונעשה השינוי, אותו חשבון, אותה שעה.
ביצעתה פעולה כלשהי מול הברוקר הישראלי או העולמי טיפל בהכל?

daat99

מייסד
מנהל
אבל האים יש מדריך מעודכן למעבר לעולמי?
אין.

פשוט לפתוח חשבון חדש בעולמי ולבקש להעביר?
1. הם יעשו לך את המוות
2. אם אתה פותח חשבון חדש במקום לנתק אותם אז העובדים שלהם (כולל העובדים הממורמרים שהם יפטרו בעתיד) יוכלו להמשיך ולהשתמש בפרטי החשבון שלך (יש להם גישה להכל) ולגרום לך להפסדים בלתי מוגבלים ומכיוון שהם כפופים לרשויות בקפריסין ולא בישראל אז בהצלחה לתבוע אותם אם הם יבחרו לעשות משהו כזה
3. בהצלחה במלחמת ההתשה שאתה הולך לעבור

ביצעתה פעולה כלשהי מול הברוקר הישראלי
אין גוף ישראלי.
יש גוף קפריסאי בשם MEXEM, שממוקם בקפריסין, נתון תחת תחום השיפוט של קפריסין ומחזיק במותג "אינטראקטיב ישראל".

להלן ציטוט מהאתר הרשמי:
776

Israel

New Member
אין.

1. הם יעשו לך את המוות
2. אם אתה פותח חשבון חדש במקום לנתק אותם אז העובדים שלהם (כולל העובדים הממורמרים שהם יפטרו בעתיד) יוכלו להמשיך ולהשתמש בפרטי החשבון שלך (יש להם גישה להכל) ולגרום לך להפסדים בלתי מוגבלים ומכיוון שהם כפופים לרשויות בקפריסין ולא בישראל אז בהצלחה לתבוע אותם אם הם יבחרו לעשות משהו כזה
3. בהצלחה במלחמת ההתשה שאתה הולך לעבור

אין גוף ישראלי.
יש גוף קפריסאי בשם MEXEM, שממוקם בקפריסין, נתון תחת תחום השיפוט של קפריסין ומחזיק במותג "אינטראקטיב ישראל".

להלן ציטוט מהאתר הרשמי:
צפה בקובץ המצורף 776
אבל אם אפעל כמו שהציעו כאן, בלי לערב את הברוקר הישראלי?
לא אמורה להיות בעיה, נכון?

daat99

מייסד
מנהל
למעלה תחתית