בהתחשב בכך הייתי נמנע מהצעד הזה.אני לא מבין לגמרי את ההשלכות.
כן.ההעברה היא בשקלים לסיטי בנק, נכון?
אינטראקטיב ברוקרס יתנו לך את פרטי החשבון כשתפתח נוטיפיקציה על ההעברה באתר שלהם.מהם פרטי החשבון?
כל סכום שהוא לא עגול.איזה סכום ראשוני אתה מציע להעביר?
אני שמח לשמוע שהסתדרתרק מעדכן שהצלחתי לבצע את ההעברה בהצלחה!
במידה ויהיו תקלות אז יותר קל לזהות סכומים שהם לא עגולים בדו"חות של הבנקים.למה הצעת להעביר סכום שאינו עגול?
ושוב תודה!אני שמח לשמוע שהסתדרת
במידה ויהיו תקלות אז יותר קל לזהות סכומים שהם לא עגולים בדו"חות של הבנקים.
ובלי לספוג מרווח המרה סודי כנזק כספי שהם לא קוראים לו עמלה אבל אתה עדיין משלם.ביצעתי באתר את ההמרה לדולרים בלי לחכות לשעה מסויימת ובלי שיחת טלפון מיותרת.
לגמרי! כבר תקופה ארוכה שאני קורא כאן בפורום ובכלל בבלוג, ורק עכשיו כשאני חווה את זה בעצמי אני מבין עוד (הרבה) יותר את ההבדלים.ובלי לספוג מרווח המרה סודי כנזק כספי שהם לא קוראים לו עמלה אבל אתה עדיין משלם.
הפערים בשירות בין ישראל לאינטראקטיב ברוקרס פשוט מדהימים.
תודות לדיבידעת וגולשי הפורוםכבר תקופה ארוכה שאני קורא כאן בפורום ובכלל בבלוג
אנשים זרים יכולים לפתוח דלתות אבל רק האדם עצמו יכול להחליט לעבור בהן.תודות לדיבידעת וגולשי הפורום
סעיף 4 - בממוצע, כמה ימי עסקים עד שרואים את הכסף בחשבון?זה מה שאני עושה:
1. פתיחת נוטיפיקציה באתר של IB עם הסכום המדויק בשקלים (עדיף לא עגול)
2. ביצוע העברה לפי פרטי החשבון שסופקו ע"י IB עם מספר החשבון שלך ב-IB בהערה
3. פתיחת טיקט ב-IB עם האסמכתא מהבנק שכוללת את ההערה
4. מתאזר בסבלנות
מאז פירסום הפוסט ביצעתי מס' העברות ובדכ בתוך יום אחד הכסף היה אצלי בחשבון.סעיף 4 - בממוצע, כמה ימי עסקים עד שרואים את הכסף בחשבון?
ואני מניח שהשלב הבא זה לתת הוראה להמרה לדולר?
נשמע מעולה - זה שיפור משמעותי מול אינטראקטיב ישראל !מאז פירסום הפוסט ביצעתי מס' העברות ובדכ בתוך יום אחד הכסף היה אצלי בחשבון.
ההמרה מתבצעת בעמוד החשבון שלך ואתה יכול לבצע אותה מתי שרק תרצה באופן עצמאי.
רעיון מעולה !זה מה שאני עושה:
1. פתיחת נוטיפיקציה באתר של IB עם הסכום המדויק בשקלים (עדיף לא עגול)
זה לא מונע בעיות אבל יכול לסייע בפיתרון שלהן.לצערי הגעתי למסקנה הזו רק אחרי ששמעתי מחבר קרוב שחווה תקלה/טעות בהפקדה לאינטראקטיב
דרך אינטר ישראל אתה יכול לעשות בדיוק אותו דבר.נשמע מעולה - זה שיפור משמעותי מול אינטראקטיב ישראל !
עם שוד המרה בגובה 75 שח.דרך אינטר ישראל אתה יכול לעשות בדיוק אותו דבר.