קבלת התראה על דיבידנד נכנס

אין כפית

Active Member
שלום,

האם אתם מכירים דרך שבה אוכל לקבל הודעה בכל פעם שנכנס לי דיבידנד לחשבון?
ראיתי שיש דרך להנפיק דו"חות באינטראקטיב, עוד לא הצלחתי להבין אין אני מיצר אותם אוטומאטית ולא נכנס ידנית.

בכל אופן, אני מעדיף שיהיה לי ממשק מינימלי עם אינטראקטיב - כדי להנמיך את הפוטנציאל שלי לראות מה המניה עשתה ולשעות טעויות. אידיאלית, הייתי רוצה שאוכל לקבל מייל\נוטיפיקציה בטלפון\הודעה בטלגרם בכל פעם שמתקבל דיבידנד חדש בחשבון שלי.

האם אתם מכירים דרך מוצלחת לעשות את זה?
במידה ואין - אולי יש אתר נוח שמרכז את כל חלוקות הדיבידנד האחרונות? אוכל לכתוב משהו ששולח לי משם רק מידע רלוונטי.

תודה מראש!

daat99

מייסד
מנהל
אני לא מכיר דרך שכזו ואני אתחרפן מאוד מהר אם אני אקבל מייל על כל דיבידנד שנכנס לי לחשבון :cool:
ניהול תיק וירטואלי באתר סיקינג אלפא יכול לסייע אבל הוא שולח עדכון על ההכרזות ולא על החלוקה עצמה.

sparkl

Active Member
לעניות דעתי האישית - הדבר האחרון שאני הייתי רוצה זה לשדר תנועות בחשבון שלי באופן פומבי. ההודעה שנדחפת עליך מטיילת די הרבה ברשת לפני שהיא מגיע לנקודה שבה אתה נמצה.. או לא נמצא?.. הכי בטיחותי - זה ליזום בקשה מצד שלך ולקבל תשובה. זו אחת מהסיבות שברוקר שפוי לא יעשה דחיפה של מידה כזה אפילו אם תבקש, ובטח לא לממשקים כמו טלגרם וחד דומה.

פעם הליצנים בבנק לאומי ניסו להרשים אותי בשליחת SMS-ים על מצב החשבון שלי.. צלצלתי למנהל הסניף והסברתי לו שפעם הבא אני מקבל כזה SMS הוא יקבל ממני תביע משפטית + טיל לאו M72 לתוך הבנק שלו.. :)

וברצינות, לי יש יומן דיבידנדים די מדויק, לא היה אפילו פעם אחד שהיגיע יום ודיבידנד לא היה בחשבון.

למעלה תחתית