היי,לא נתקלתי בהודעה הזו בעצמי ובלי מידע נוסף טיפה קשה לעזור.
נקודות למחשבה שאולי רלוונטיות:
בכל מקרה אני בטוח שבאינטראקטיב ישראל יוכלו לסייע יותר.
- האם יש לך חשבון מזומן או חשבון שמאפשר מינוף?
- האם אתה נמצא בתקרת החריגה של המינוף (או בחשבון מזומן בלי מזומן שלא השלים סליקה של 3 ימים)?
אם אתה ישירות באינטראקטיב ולא דרך אינטראקטיב ישראל אז תאלץ לתקשר עם התמיכה שלהם בצ'אט ולקוות ליפול על נציג שרוצה לעזור כי אינטראקטיב ישראל לא יוכלו לעזור לך ואינטראקטיב ברוקרס ידועים בעולם כחברה עם תמיכה טכנית קטסטרופלית.אני באינטרקטיב
באינטראקטיב ברוקרס יש אפשרות לפתוח חשבון "מזומן" שבו לא ניתן להיכנס למינוף ואי אפשר להשתמש במזומן במשך 3 ימים (בד"כ) מרגע שבוצעה הפעולה שהכניסה אותו לחשבון (הפקדה/מכירה/דיבידנד וכו') או חשבון שמאפשר מינוף (Reg-T או Portfolio Margin).מה זה אומר חשבון מזומן?
Cash, Reg T and Portfolio Margin are available.
תודה רבה על ההסבר, עוזר לכולנו ללמוד דברים חדשים3. בגלל שעברתי דירה אז ככל הנראה דואר שהם שלחו לי (הצבעות על אסיפות של חברות שונות) חזר, והם עצרו את החשבון. ואז נתבקשתי להעביר הרבה מאוד אימותים של הכתובת שלי. בסוף הקצין ציות של אינטרקטיב אישר ופתח לי את ההגבלות.
בגלל שעברת בית ? ואז הדואר חזר אליהם ואז עצרו את החשבון??היי,
1. דעת - אני דרך אינטרקטיב ישראל, באמצעות ההנחה של הפורום שלך.
2. בכל מקרה אני שלחתי הודעה במסנג'ר ישירות ולא דרך הישראלים. אבל הסתייעתי בהם בהמשך.
3. בגלל שעברתי דירה אז ככל הנראה דואר שהם שלחו לי (הצבעות על אסיפות של חברות שונות) חזר, והם עצרו את החשבון. ואז נתבקשתי להעביר הרבה מאוד אימותים של הכתובת שלי. בסוף הקצין ציות של אינטרקטיב אישר ופתח לי את ההגבלות.
תודה
האם IB שולחים הזמנות לאסיפות ועידכונים עבור כל המניות שאתה מחזיק ? גם אלו שהם מחוץ לארה'ב?(הצבעות על אסיפות של חברות שונות)
בדקתי בזמנו את הנושא הזה.למה דרך הבנק ישראלי אני לא מקבל שום מידע כזה?
דואר וגם דוא''ל ?לקבל את ההודעות בדואר.
אפשר לבחור את מה שנוח לך מבין שניהם. ברירת המחדל היא דוא"ל.דואר וגם דוא''ל ?
Account holders may withdraw their consent to electronic delivery and revert to postal delivery at any time by submitting a request through the Message Center located with Account Management. Note that changes to delivery settings are not applied to shareholder materials where the record date has already been sent. Account holders may, therefore, continue to receive deliveries for certain securities via the existing method for a period of 2 to 4 weeks after requesting a change
כן בגלל זה עצרו את החשבון.בגלל שעברת בית ? ואז הדואר חזר אליהם ואז עצרו את החשבון??
האם IB שולחים הזמנות לאסיפות ועידכונים עבור כל המניות שאתה מחזיק ? גם אלו שהם מחוץ לארה'ב?
למה דרך הבנק ישראלי אני לא מקבל שום מידע כזה?