שינוי בעמלות איטראקטיב ישראל

daat99

מייסד
מנהל
נכון לעכשיו חברי הקבוצה עדיין משלמים את אותם העמלות.

FIYaacov

Active Member
ניתן עדיין לצרף חדשים? (מניח שלא אבל אולי יש לך מידע מעודכן יותר)

StockDiv

Active Member
האם איפהשהו בפרטי החשבון שלי כתובה העמלה שאני משלם על קניית מניות או שאני חייב לבצע קניה (עד לחלון האישור)כדי לראות אותה?
אני תוהה אם הם שינו לקיימים או שמדובר רק לחדשים

daat99

מייסד
מנהל
ניתן עדיין לצרף חדשים? (מניח שלא אבל אולי יש לך מידע מעודכן יותר)
ניתן - נכון לעכשיו תחת אותן העמלות עד שאני אפרסם דף עמלות מעודכן (שכבר קיים אצלי - אני מחכה לקבל עמוד רישום חדש לחברי הקבוצה מאינטראקטיב ישראל).

האם איפהשהו בפרטי החשבון שלי כתובה העמלה שאני משלם על קניית מניות או שאני חייב לבצע קניה (עד לחלון האישור)כדי לראות אותה?
למיטב ידיעתי אתה חייב לבצע רכישה בפועל (מה שרשום בחלון האישור אינו מחייב).
כמו כן חשוב לזכור שהעמלות הרשומות הן העמלות שנגבות ע"י אינטראקטיב ברוקרס עצמם.
אל עמלות אלו יכולה להתווסף עמלה נוספת אם ההוראה שלך עוברת לביצוע אצל שרת שגובה עמלה שכזו ע"י האלגוריתם האוטומטי שמחפש את מחיר המימוש הטוב ביותר (Smart Routing).
זה דבר מאוד נדיר אבל אם אתה רוצה להימנע ממנו אתה יכול לנווט את הפקודה שלך באופן ידני לשרת שבו אתה יודע שאין עמלה נוספת.
קח בחשבון שבמקרה של ניווט פקודה לשרת ספציפי מחיר המימוש שלך צפוי להיות פחות טוב כי אתה לא יודע מראש אם הוא מציג את המחיר הטוב ביותר ואתה מדלג על המערכת שמחפשת לך את המחיר הטוב ביותר.

אני תוהה אם הם שינו לקיימים או שמדובר רק לחדשים
נכון לעכשיו העמלות של חברי הקבוצה הן אותן העמלות עד לפרסום עדכון על ידי בבלוג שלי.
אם יגבו מחברי הקבוצה עמלות שונות ממה שהוגדר להם לפי ההסכם הנוכחי (זה לא אמור לקרות!) אז הם יוכלו לקבל זיכוי על הפער בין העמלות ע"י פניה טלפונית לאינטראקטיב ישראל.

גם אחרי פרסום עדכון על ידי בבלוג שלי כל אחד מחברי הקבוצה יוכל לבחור אם הוא רוצה להישאר עם העמלות הנוכחיות או לעבור לעמלות של ההסכם החדש.
אני דרשתי שזה לא יהיה שינוי אוטומטי בכל מקרה אלא על פי דרישה של כל אחד ואחד בלבד.

שיריק

New Member
כדי לקבל העמלום שרשום בפורום, ב-BT דורשים אישור ממנהל פורום. פתחתי חשבון ב-IB, אבל טרם קיבלתי האישור.

שיריק

New Member
פתחתי חשבון ב-IB דרך הפורום, אבל לא קיבלתי התנאים כמו בפרסום, כי ב-BT דורשים אישור ממנהל פורום. תהליך קצת מסובך

שיריק

New Member
ביקשתי לחזור אלי לפני שפתחתי חשבון ובשיחה טלפונית אמרתי להם שפניתי דרך אתר, רביב הסבר לי שקודם אני חייב להירשם ואחר כך לקבל אישור מהנהלת את הפורום. אז פתחתי את החשבון

daat99

מייסד
מנהל
בוא ונעביר את זה לדיון פרטי כי אני לא כל כך מבין מה סדר הפעולות שביצעת.

daat99

מייסד
מנהל
נמשיך את ההתכתבות בהודעות פרטיות (כמו איך ששלחת לי את הפרטים שלך).

daat99

מייסד
מנהל
פורסם בבלוג עדכון עמלות למי שמעוניין.

למעלה תחתית