האמת שגם אני לא זוכר מתי נתקלתי בזה בעברלרוב מוצגות תוצאות של שנה (12 חודשים) ולעתים מוסיפים גם רבעון/חציון.
פער ראשונה שאני נתקל בתוצאות של "9 חודשים" ולא מוכרת לי דרישה להציג תוצאות שכאלו.
האמת שגם אני לא זוכר מתי נתקלתי בזה בעברלרוב מוצגות תוצאות של שנה (12 חודשים) ולעתים מוסיפים גם רבעון/חציון.
פער ראשונה שאני נתקל בתוצאות של "9 חודשים" ולא מוכרת לי דרישה להציג תוצאות שכאלו.
דברים כאלו למשל מעוררים בי ספקות ברמה האישית.האמת שגם אני לא זוכר מתי נתקלתי בזה בעבר![]()
זה לפי ה-Fiscal Year של החברה, ניתן גם לראות את טופס 10K (דוח שנתי של 2023) שלהם כאן. וגם זה מסתיים בספטמבר 2023לרוב מוצגות תוצאות של שנה (12 חודשים) ולעתים מוסיפים גם רבעון/חציון.
מסתבר שהפינצטה הגיע מהרגולטורThese consolidated interim-period financial statements have been prepared in accordance with accounting principles generally accepted in the United States on the same basis as those used for the Company’s audited consolidated financial statements included in our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended September 30, 2023. In the opinion of management, all material adjustments (consisting of normal recurring accruals) necessary for a fair presentation have been made to the unaudited consolidated interim-period financial statements. These consolidated interim-period financial statements are condensed as permitted by the instructions to Form 10-Q and should be read in conjunction with the audited consolidated financial statements of Atmos Energy Corporation included in our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended September 30, 2023. Because of seasonal and other factors, the results of operations for the nine-month period ended June 30, 2024 are not indicative of our results of operations for the full 2024 fiscal year, which ends September 30, 2024.
יש הבדל בין "12 חודשים שבמקרה מסתיימים בספטמבר" לבין:זה לפי ה-Fiscal Year של החברה, ניתן גם לראות את טופס 10K (דוח שנתי של 2023) שלהם כאן. וגם זה מסתיים בספטמבר 2023
ה-9 חודשים לא הגיע מהרגולטור, ה-12 חודשים כן.בהשוואה של 9 החודשים
הגיע מהרגולטור השוואה של x חודשים מאז ספטמבריש הבדל בין "12 חודשים שבמקרה מסתיימים בספטמבר" לבין:
ה-9 חודשים לא הגיע מהרגולטור, ה-12 חודשים כן.
אני לא ראיתי שום דרישה רגולטורית של פרסום נתונים שכוללים "פרק זמן של 9 חודשים בלבד".הגיע מהרגולטור השוואה של x חודשים מאז ספטמבר
אני לא כל כך הצלחתי להבין את זה מדרישות הרגולציה.לכן בסיום הרבעון השני ההשואה של 9 חודשים, וברבעון הקודם 6 חודשים