ATO

• פותח הנושא koko
  • פורסם בתאריך

daat99

מייסד
מנהל
האמת שגם אני לא זוכר מתי נתקלתי בזה בעבר:rolleyes:
דברים כאלו למשל מעוררים בי ספקות ברמה האישית.
מה הם מנסים להסתיר שהם לא חושפים את הנתונים של ה-12 חודשים (שמוצגים באופן סטנדרטי כמעט בכל הדו"חות שראיתי עד היום)?
אין לי מושג.
אולי זו סתם אי-הבנה שלנו ;)

מומו

Well-Known Member
לרוב מוצגות תוצאות של שנה (12 חודשים) ולעתים מוסיפים גם רבעון/חציון.
פער ראשונה שאני נתקל בתוצאות של "9 חודשים" ולא מוכרת לי דרישה להציג תוצאות שכאלו.
זה לפי ה-Fiscal Year של החברה, ניתן גם לראות את טופס 10K (דוח שנתי של 2023) שלהם כאן. וגם זה מסתיים בספטמבר 2023
צריך לזכור ש10K, 10Q הם דוחות שחייבים להיות בהתאם לחשבונאות המקובלת במדינתם (ארה"ב), ולכן גם הוסיפו את הפסקה בדוח:
These consolidated interim-period financial statements have been prepared in accordance with accounting principles generally accepted in the United States on the same basis as those used for the Company’s audited consolidated financial statements included in our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended September 30, 2023. In the opinion of management, all material adjustments (consisting of normal recurring accruals) necessary for a fair presentation have been made to the unaudited consolidated interim-period financial statements. These consolidated interim-period financial statements are condensed as permitted by the instructions to Form 10-Q and should be read in conjunction with the audited consolidated financial statements of Atmos Energy Corporation included in our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended September 30, 2023. Because of seasonal and other factors, the results of operations for the nine-month period ended June 30, 2024 are not indicative of our results of operations for the full 2024 fiscal year, which ends September 30, 2024.​
מסתבר שהפינצטה הגיע מהרגולטור :)

daat99

מייסד
מנהל
זה לפי ה-Fiscal Year של החברה, ניתן גם לראות את טופס 10K (דוח שנתי של 2023) שלהם כאן. וגם זה מסתיים בספטמבר 2023
יש הבדל בין "12 חודשים שבמקרה מסתיימים בספטמבר" לבין:
בהשוואה של 9 החודשים
ה-9 חודשים לא הגיע מהרגולטור, ה-12 חודשים כן.

לופטי

Well-Known Member
יש הבדל בין "12 חודשים שבמקרה מסתיימים בספטמבר" לבין:

ה-9 חודשים לא הגיע מהרגולטור, ה-12 חודשים כן.
הגיע מהרגולטור השוואה של x חודשים מאז ספטמבר
לכן בסיום הרבעון השני ההשואה של 9 חודשים, וברבעון הקודם 6 חודשים

daat99

מייסד
מנהל
הגיע מהרגולטור השוואה של x חודשים מאז ספטמבר
אני לא ראיתי שום דרישה רגולטורית של פרסום נתונים שכוללים "פרק זמן של 9 חודשים בלבד".
אשמח להפניה (מעבר למשפט ערטילאי שהחברה רשמה ולא הרגולטור).

לכן בסיום הרבעון השני ההשואה של 9 חודשים, וברבעון הקודם 6 חודשים
אני לא כל כך הצלחתי להבין את זה מדרישות הרגולציה.
יש לך הפניה שמראה זאת?

למעלה תחתית