לומד מהר כשמסבירים לאט
Well-Known Member
מה זה equity with loan value ?
שמופיע לי עם סכום המזומן שלא נרכשו בו מניות עדיין ב ibkr.
תודה
שמופיע לי עם סכום המזומן שלא נרכשו בו מניות עדיין ב ibkr.
תודה
בגדול - סך שווי המניות/אג"חים/קרנות/מזומן שלך.For the Securities segment in a margin account, this is calculated as: Total Cash Value + Stock Value + Bond Value + Fund Value + European & Asian Options Value
לדעתי זה חבל אבל זו בחירה אישיתאני ב
- For the Securities segment in a cash account
חשבון מארג'ין זה חשבון שמאפשר "מינוף".אשמח להסבר למה, מה הוא חשבון מרג'ין ומה היתרונות.
הם מאפשרים למשוך כסף ממונף החוצה שלא לצורך רכישה בבורסה?2. אם צריך כסף בשביל הוצאה בלת"מית אז לא חייבים למכור מניות ואפשר פשוט "להלוות מעצמנו" (בתמורה לריבית שבטווח הארוך נמוכה מאבדן התשואה האלטרנטיבית של שמירת קרן חירום)
בוודאי - מינוף זה מינוף.הם מאפשרים למשוך כסף ממונף החוצה שלא לצורך רכישה בבורסה?
זה לא - וגם הריביות אינן אטרקטיביות בארץ כך שבכל מקרה זה לא מומלץ בכלל דרך גופים ישראלים.כמו כן, אתה יודע אם זה אותו המצב בבתי השקעות ישראלים?
ככל הנראה רישום דיבידנדים.וגם האפשרות למשיכה היתה אמורה להיות בדיוק אותו הסכום כמו הדרישה למרג'ין שזה 3.4k.
היכן טעיתי?
אין דיבידנדים שאמורים להיכנס בתקופה הקרובה (רשום 0).ככל הנראה רישום דיבידנדים.
לא יודע מה הם משנים בהגדרות החשבון - תחשוב טוב מאוד למה אתה רוצה עוד גוף בינך לבין הכסף שלך שבמקביל מקפיץ לך את העלויות סתם.האם יכול להיות שזה בגלל שהחשבון הוא באינטרקטיב ישראל?
בדיוק מהסיבה הזו פתחתי לאחרונה ממש חשבון גם בib לא דרך המתווך הישראלי.לא יודע מה הם משנים בהגדרות החשבון - תחשוב טוב מאוד למה אתה רוצה עוד גוף בינך לבין הכסף שלך שבמקביל מקפיץ לך את העלויות סתם.
שווי תיק | 3759.23 |
| שווי לבטחונות | 2706 |
מרגין | 874.25 |
מזומן להעברה (כולל הלוואה) | 1581.61 |
זה די מסתדר עם REG-T.נראה שלקנות מניות יש לי עד 3759.23 ולמשוך מזומן יש לי רק עד 1581.61.
To ensure a Reg T margin account remains margin compliant a cash withdrawal request is limited to the lesser amount of either the current Available Funds or the amount of (Reg T Equity less Reg T Margin). In addition, the funds available to withdraw must be settled from any clearing activity and have passed any applicable hold period.
טעות שלי: נראה שלקנות מניות יש לי עדנראה שלקנות מניות יש לי עד 3759.23 ולמשוך מזומן יש לי רק עד 1581.61.
עדיין אני לא הבנתי לפי מה מחושב הסכום - סך 1581.61 שניתן למשיכה זה בערך 58.5% מהשווי לבטחונות, ובערך 42% משווי התיק. מה זה המספר הזה?זה די מסתדר עם REG-T.
למה אני כבר ממונף? ע"י המשיכה אני רוצה להיכנס למינוף.ומכיוון שאתה כבר ממונף אז יש פער בשביל לשמר את המינוף הקיים
למה אני כבר ממונף?
זה מה שאתה רשמת.מרגין874.25
אין לי מידע מעבר להסבר הזה:עדיין אני לא הבנתי לפי מה מחושב הסכום
תראה הסבר על הסכום שניתן למשיכה כאן: