חשבתי שהעמודה הזו מתייחסת לשינוי העדכני ביותר מדיבידנד לדיבידנד, כלומר אפילו מרבעון לרבעון, לא כך?
תסתכל את החישוב באקסל והכותרות (current dividend/previous payos) = דיבידנד נוכחי/דיבידנד קודם
מה ה1.1 מייצג?
מה ה1.05 מייצג?
תשואה? dgr? של מה?
תודה על ההמחשה, אחכה לתשובה

.
1.1 דיבידנד נוכחי (על כל מניה שאתה מחזיק תקבל 1.1$) (עמודה K)
1.05 דיבידנד קודם (על כל מניה שאתה מחזיק קיבלת 1.05$ (עמודה O)
dividend growth rate = שיעור השינוי בדיבידנד ובמקרה הזה 4.76%
ראה גם כאן
שמתי לב, זה לא נתון מעודד כאשר הסינון מצפה שקצב הגדלת הדיבידנד יהיה לפחות 5% (פי 2 ממוצע האינפלציה בארה״ב, אגב אני שופך מידע במטרה שיתוקן ואלמד מכך, קח הכל בערבון מוגבל אני עדיין בחיתולים

) אשמח ללמוד מה הקשר של הנתון צמיחה העתידי בהשפעת יחס חלוקת הרווחים. מה שמת לב, איפה חשדת, אני אשמח לדעת הכל.
נתון צמיחה עתידי זו נבואה של אנליסטים ואתה תבחר איך להתייחס לנתון הזה
ב5 השנים האחרונות החברה צמחה 19.98, עכשיו נחתך ל 4.4. למה?
החברה הגדילה את הדיבינד ב 4.76% ושמרה על יחס חלוקת רווחים של 33. למה?
האם היא יודעת שיהיה לה קשה לשמור על ההעלאות הגדולות שהיו בעבר?
אין לי תשובה לשאלות האלה. ויש לא מעט חברות אחרות שהיום נראות טובות יותר לטעמי
תראה את הדיווח של Q3/23
ירידה במכירות, %עלות המכר דיי דומה, אבל הייתה *התייעלות* (לכאורה. לפי המספרים) בהוצאות התפעול שהצילו את הרווח התפעולי
2M$ פחות במזומן לעומת התקופה המקבילה
כאמור יהיה מעניין לראות את הדיווח לסוף השנה...
בגדול, כאשר אנחנו קונים חברה עם תשואת דיבידנד זהה למדד, אנחנו מצפים שהיא תנסה לשמור על כך לאורך זמן? האם זה בכלל אינטרס של חברה להיות בעלת תשואת דיבידנד זהה למדד? כלומר, קשה לי להאמין שמנכ״ל חברה יהיה גרידי למדד הspy ולתשואה שלו בכל רגע וינסה להתאים את החברה שלו למדד.
גם אם הוא עולה פי 2 כפי ש
@לומד מהר כשמסבירים לאט תיאר לנו כאן, החברה יודעת שזה מסוכן ותנסה לתקן את העליה הזו או באמצעות buyback של המניות שלה או בכך שהיא תחלק פחות דיבידנד ($)?
תשואת המדד מהווה ממוצע
כאשר אנחנו קונים חברה עם תשואת דיבידנד זהה למדד אנחנו קונים חברה שנמצאת על הממוצע
אין לי שום ציפייה שהיא תנסה לשמור על כך לאורך זמן. הרצון היחידי שלי שהחברה תמשיך לחלק דיבידנד יציב וגדל. כשה*גדל* צריך לשמור על איזון של מצד 1 מעל האינפלציה, ומצד שני שלחברה תשאר היכולת לחלק ולהגדיל לאורך שנים. אני לא מחפש חברה שתגדיל במשך 5 שנים ב 15% ולאחר מכן תעלם. אני מחפש יציבות (חיובית).
אחד התפקידים של המנכל הוא לשמור על בעלי המניות מרוצים. שזה אומר בין היתר הגדלה של המכירות והרווח בכל שנה