סטרבו
Well-Known Member
אמורים לקבל מזומן על השארית?לא לשכוח להתחשב בשברי מניות שנמכרו
אמורים לקבל מזומן על השארית?לא לשכוח להתחשב בשברי מניות שנמכרו
כן, מקבליםאמורים לקבל מזומן על השארית?
אכן, אם תסתכל בדוח פעילות הנוכחי מתחילת החודש אתה אמור לראות שבר מניה שנמכר ואת המזומן כבר קיבלת, אלא אם מספר המניות שהחזקת התחלק בדיוק ב-4.אמורים לקבל מזומן על השארית?
זה כסת"ח משפטיהם בגדול ממליצים להתייעץ עם יועץ מס.![]()
אתה יכול להציג ולבקש מה שבא לך.האם אני יכול להציג את זה לברוקר (הישראלי) ולבקש\לדרוש לבצע חישוב בהתאם?
אתרים פיננסיים לא יודעים להתמודד עם דברים שכאלו ולכן תיקים וירטואליים וסימולציות אינן קרובים למציאות.עכשיו שמתי לב שהמניות החדשות לא עודכנו בתיק שאני מתחזק ב-google finance, קטע מעצבן, אני אצטרך לעדכן ידנית ע"פ החישוב.
הנה עוד "בור" -זה בור שהמון נופלים בו - בעיקר האנשים שמנסים לבצע סימולציות על מניות ולהסיק מסקנות על מה קרה למשקיעים.
* בסימולציה המשקיע הפסיד 12% כפי ששיערת
* במציאות המשקיע הרוויח 10% על המניות של MMM ובנוסף יש לו את המניות של SOLV שצריכות להפסיד 40% ממחירן רק בשביל לנטרל את הרווח מהמניות של MMM
דוגמא מעולה ל-"הפתעות" הלא נעימות שקיימות באופציות ואנשים לא מבינים אותן ולא מודעים לקיומן.הנה עוד "בור" -
BHP וSOLV... נראה לי אתה יושב על הר מזומניםמעדכן שהוצאתי את מניית SOLV מהתיק,
לא הצלחתי להבין במה היא תורמת לי

באיחור אופנתיוכך גם המדד ניפנף להם לשלום:
חחחBHP וSOLV... נראה לי אתה יושב על הר מזומנים![]()
המינימום הנדרש בשביל לקבל יחידה שלמה:האם יש מינימום אחזקה של מניות על מנת לקבל את SOLV,
הלכת לישון עם 100 מניות של MMM וקמת בבוקר עם 100 מניות של MMM ו-25 מניות של SOLV.
יכול להיות שרכשת את MMM בתאריך האקס או אחריו?כי אצלי (אינטראקטיב) הן לא מופיעות?
אז אני מצפה שהיית אמור לקבל אותן.אני באינטראקטיב
בעבר הייתי דרכם והאמנתי בהם כל כך הרבה שאפילו הגדרתי אותם כברוקר מועדף.דרך אינטראקטיב ישראל
מכרתי את solv, עצבן אותי שיש לי בתיק משהו לא מניב שרק יורד בערכו וסתם תקוע שם ביחידות בודדות.
למרות שהוא לא קשור ספציפית ל-SOLV או MMM, זה כן מאמר שמאוד משקף גם את דעתי לגבי קנה-והחזק לנצח.Buffett on ignoring stock price fluctuations and thinking like a business owner
One of my favorite Berkshire Hathaway letters to shareholders is the one from 2013 . It left a very big impression on me, mostly because it ...www.dividendgrowthinvestor.com
לא מעניין מידיבאיחור רב נתקלתי בכתבה הזו - האם SOLV יחלקו דיבידנדים?
לפי הכתבה, ייקח להם לפחות שנתיים...