אחרי שבמשך יותר מעשור הייתי מנוי לפעל הפיס ללא זכיות (מעבר ל-11 שח "פעם ב...") נראה לי שכדור הבדולח שלי דומה יותר לשעון מחוגים שבור - צודק רק פעמיים ביממה.@daat99 אתה מבוזבז לגמרי. במקום לשבור את הראש בהשקעות דיבידנדים - אתה צריך פעם אחת למלא משבצת אחת בלוטו ולקחת את כל הקופה...
עכשיו שכולם כבר יודעים, תגלה לנו איפה אתה מחביא את הכדור בדולח בבקשה בבקשה? אפשר גם בפרטי אם מתחשק לך![]()
אולי לא היה לך סיפור זכייה מספיק טוב?אחרי שבמשך יותר מעשור הייתי מנוי לפעל הפיס ללא זכיות
אולי, מה שבטוח זה שהפסקתי לחכות למזל והתחלתי לייצר הכנסה קבועה ויציבה שתלויה במעשים (של המון אנשים אחרים שמצאת החמה ועד צאת הנשמה עושים המון בשביל להגדיל לי את ההכנסה).אולי לא היה לך סיפור זכייה מספיק טוב?![]()
אהבתי... כ"כ מדויק !לייצר הכנסה קבועה ויציבה שתלויה במעשים (של המון אנשים אחרים שמצאת החמה ועד צאת הנשמה עושים המון בשביל להגדיל לי את ההכנסה).
זה מה שקורה כשמתרכזים בתזרים שמתקבל מהכנסות החברה שמבוססות על המון עובדים שעושים הכל בשביל לקבל משכורת שמתקבלת מהכנסות החברהאהבתי... כ"כ מדויק !
אני לא הבנתי למה הם הסתערו על הנייר טואלטמרגע תחילת הקורונה לא הבנתי למה אנשים זרקו את המניות של הבנקים שלהם, בעיה שלהם.
לגמרי...אני לא הבנתי למה הם הסתערו על הנייר טואלט![]()