jaradiv
Active Member
MSC Industrial Direct Co חברה שנמצאת בסקטור התעשייה, עוסקת בעיקר בהפצה של ציוד לעבודה עם מתכות(Metalworking), מוצרי ושירותי MRO.
החברה עובדת בארה"ב, קנדה ואנגליה ומספקת שירותים החל ב-סדנאות פרטיות וכלה ב-משרדים ממשלתיים.
מדי שנה מוציאה החברה קטלוג מוצרים שלה שנקרא The Big Book המכיל אלפי עמודים עם כל המוצרים המשווקים ע"י החברה.
Market Cap: 4.69B$
DGR 1/3/5/10: 16%/16.5%/15%/13%
Consecutive Dividend Growth Years: 17 Years
Payout Ratio: 68%**
Current Yield: 3.5%
End Of Last Year Yield: 3.5%
Debt/Equity: 0.47
LT.Debt/Equity: 0.38
Past 5Yr EPS: 6.7%
Operational Margin: 11%
Profit Margin: 8%
סיכום:
אני לא בטוח אם החברה תצליח לעמוד לאורך זמן ברצף ההגדלות שלה של מעל 15%, אך בשנה שעברה החברה ביצעה חלוקה מיוחדת וגם השנה היא מתכננת חלוקה של 3.5$ למניה דבר שהגדיל לה את יחס החלוקה בסה"כ באופן די מלאכותי ולא לא-רצוני, ועם זאת עדיין יש לה הרבה טווח נשימה עם יחס חוב הון הנמוך עליו היא שומרת לאורך השנים, ועם שורה תחתונה של רווח תפעולי ורווח נקי חיוביים.
בנוסף החברה מבצעת תוכנית של רכישות עצמיות שבעת משבר יכולה להאט את קצב הרכישות.
המנייה נסחרת סביב התשואה שהייתה בסוף 2019, ונראה שהשוק "תיקן" את הסטייה שהייתה למנייה בשיערוך שלה נכון להיום לכן אני נמנע מלבצע רכישות נוספות בשלב זה.
**החברה חילקה בשנה שעברה 5.0$ למניה בנוסף לחלוקה הרגילה שלה, שלפני כן יחס החלוקה עמד על פחות מ50%

החברה עובדת בארה"ב, קנדה ואנגליה ומספקת שירותים החל ב-סדנאות פרטיות וכלה ב-משרדים ממשלתיים.
מדי שנה מוציאה החברה קטלוג מוצרים שלה שנקרא The Big Book המכיל אלפי עמודים עם כל המוצרים המשווקים ע"י החברה.
Market Cap: 4.69B$
DGR 1/3/5/10: 16%/16.5%/15%/13%
Consecutive Dividend Growth Years: 17 Years
Payout Ratio: 68%**
Current Yield: 3.5%
End Of Last Year Yield: 3.5%
Debt/Equity: 0.47
LT.Debt/Equity: 0.38
Past 5Yr EPS: 6.7%
Operational Margin: 11%
Profit Margin: 8%
סיכום:
אני לא בטוח אם החברה תצליח לעמוד לאורך זמן ברצף ההגדלות שלה של מעל 15%, אך בשנה שעברה החברה ביצעה חלוקה מיוחדת וגם השנה היא מתכננת חלוקה של 3.5$ למניה דבר שהגדיל לה את יחס החלוקה בסה"כ באופן די מלאכותי ולא לא-רצוני, ועם זאת עדיין יש לה הרבה טווח נשימה עם יחס חוב הון הנמוך עליו היא שומרת לאורך השנים, ועם שורה תחתונה של רווח תפעולי ורווח נקי חיוביים.
בנוסף החברה מבצעת תוכנית של רכישות עצמיות שבעת משבר יכולה להאט את קצב הרכישות.
המנייה נסחרת סביב התשואה שהייתה בסוף 2019, ונראה שהשוק "תיקן" את הסטייה שהייתה למנייה בשיערוך שלה נכון להיום לכן אני נמנע מלבצע רכישות נוספות בשלב זה.
**החברה חילקה בשנה שעברה 5.0$ למניה בנוסף לחלוקה הרגילה שלה, שלפני כן יחס החלוקה עמד על פחות מ50%