לומד מהר כשמסבירים לאט
Well-Known Member
לא עוברת סינון סולידי, מעניינת אותי מאד, מי מחזיק ?
אני קורא עכשיו את הספר של פיטר לינצ', learn to earnלא סיפרת למה
נראה שהיא קיצצה בקורונה (מאי 2020).מוזר, וונדיז מחלקת כבר לפחות 20 שנה ולא מופיעה בקובץ של לאו
למה ?
יש לך תשובה בקישור ששלחתמוזר, וונדיז מחלקת כבר לפחות 20 שנה ולא מופיעה בקובץ של לאו
למה ?
שילוב מעולה של צבעים עם "ארוחת ילדים" ואוירה מתאימהואני מנסה להבין, מאיפה ילד קטן, שאין לו טלפון או טלביזיה בבית, למד לאהוב בורגר קינג למרות שהיה שם 3 פעמים בחייו.
גם באנרון היו מקצוענים.ואני מנסה להבין, מאיפה ילד קטן, שאין לו טלפון או טלביזיה בבית, למד לאהוב בורגר קינג למרות שהיה שם 3 פעמים בחייו.
ומזה, אני גוזר, שיש שם מקצועני על, שמעסיקים עוד מקצועני על, שעסוקים בלייצר חברות מאד מאד טובות במה שהן עושות,
(אפשר להתווכח שעות אם זה אתי, נכון, בריא, טוב לעולם וכו וכו) אבל קשה להתווכח עם העובדה שהם מקצוענים.
אני חושב שפספסת את המודל העסקי של החברות הללו.אז טיילתי לאחרונה בארה"ב והסניפים של בורגר קינג ומקדונלדס היינו הכי עלובים שראיתי. מביקורים רנדומליים ולא מייצגים בניו יורק, וושינגטון, קליפורניה ונוואדה.
לצורך הדיון, נניח שמחר מגיע משבר המשברים, כל העולם נכנס לסחרור ולמרבה ההפתעה, כל החברות ללא יוצא מהכלל מפסיקות לחלק דיבידנדים.העובדה שחברה מעסיקה מקצוענים לא הופכת אותה באופן אוטומטי להשקעה מוצלחת
סרט מעולה!אני ממליץ בחום על הסרט The Founder מ-2016 שמראה את ההיסטוריה של מקדונלדס מנקודת מבטו של ריי קרוק.
תשים בעיקר דגש על איך בשיחה עם אדם רנדומלי במטוס נופל לו האסימון שהוא בעסקי הנדל"ן ולא בעסקי המזון.
זה לא קרה במהלך המשבר הכי גרוע בהיסטוריה.לצורך הדיון, נניח שמחר מגיע משבר המשברים, כל העולם נכנס לסחרור ולמרבה ההפתעה, כל החברות ללא יוצא מהכלל מפסיקות לחלק דיבידנדים.
מתחילים בלדמיין מאורע שהיה לו תקדים היסטורי וממשיכים משםמה עושים?
אני יודע, אבל זה עובד רק כי יש להם כוח למשוך עסקים סביבם כי הם בעצמם מושכים לקוחות.במהותן הן חברות נדל"ן ולא חברות מזון מהיר![]()
מישהו יכול להסביר לי את החוב של מקדונלדס?מקדנלדס
אני ממליץ בחום להגדיר קודם את הקופסא, להיות בטוח (במספרים וגם ברגש) מהם גבולותיה, ורק אז לחשוב אם לצאת ממנה או לא.אני מנסה לצאת מהקופסא ולבחון גם אותה. אולי כדאי לעזוב קצת את המספרים וללכת עם הרגש
מצטרף להמלצה, סרט מרתק , ואכן מסביר למה מקדונלדס לא באמת עושה כסף מהאוכל, אלא מנדל"ןאני חושב שפספסת את המודל העסקי של החברות הללו.
במהותן הן חברות נדל"ן ולא חברות מזון מהיר
אני ממליץ בחום על הסרט The Founder מ-2016 שמראה את ההיסטוריה של מקדונלדס מנקודת מבטו של ריי קרוק.
אכן.היחס חוב הון הוא -11.28. זה אומר שעל כל דולר של הון בעלי המניות יש 11.28$ של חוב?
בניגוד לדעה הפופולרית, מקדונלדס היא חברת נדל"ן יותר מאשר "מזון מהיר".למה החוב שלהם ככ גדול?
ואם הוא היה חיובי, כלומר 11.28?אכן.
האם הוא עד כדי כך מסוכן? אני לא חושב.מקדונלדס היא חברת נדל"ן יותר מאשר "מזון מהיר".
"יחס" זו תוצאה של פעולת חילוק משיעורי חשבון.ואם הוא היה חיובי, כלומר 11.28?
זה אומר שעל כל $ של החברה יש .... של חוב?
לא ציינתי זאת בשביל לייצג "מסוכנות" אלא בשביל להסביר שהיא חברת נדל"ן יותר מאשר מזון מהיר.האם הוא עד כדי כך מסוכן? אני לא חושב.
אם תחפש מספיק אתה תמצא אנשים שיציגו כל טיעון שאתה רוצה לטעון בצורה משכנעת - החל מ-"כדור הארץ שטוח/עגול".אני נוטה להאמין למדידה הזו, למרות החסרונות שבה. מה דעתך עליה?