StockDiv

StockDiv

Active Member
היי,
אחרי תקופת שקט, החלטתי לפתח מחדש את StockDiv על מנת שאוכל לתמוך בה בצורה טובה יותר.
אחרי עבודה קשה, יצאה לאחרונה גירסת הבטא.
התוכנה מיועדת בעיקר ל DGI, השקעות בדיבידנדים גדלים, אבל יכולה להתאים גם למשקיעים "רגילים".
הדבר היחיד שאולי רלוונטי לדעת כמשקיעים ישראלים זה שה currency sign יהיה תמיד $ גם אם הסכומים בשקלים (למי שרלוונטי), זה ידוע ויטופל בקרוב מאוד.
מי שרוצה להרשם ולנסות, מוזמן ליצור איתי קשר.
עמוס

StockDiv

Active Member
לינק לתוכנה: https://www.stockdiv.com/login

הבטא הסתיימה, השידרוג הסתיים, התוכנה עלתה לאוויר וכולכם מוזמנים להשתמש בה ובעיקר לתת הערות (ישירות אלי) ו/או רעיונות להמשך כאן

נערך לאחרונה ב:

StockDiv

Active Member
שוחררה גירסה 3.0.5:
מעבר של העכבר על טיקר ב next dividend יראה את סכום הדיבידנד שיתקבל.
תיקוני באגים חשובים כך שעכשיו התוכנה יציבה יותר.

guesto

Well-Known Member
זה הכל בדפדפן או שצריך להוריד משהו? יש סיכוי להסבר/הדגמה קטנים לפני שפותח משתמש?

StockDiv

Active Member
תשים לב שזה בתשלום.
טוב לדעת, משום מה אף אחד לא סיפר לי על זה :)

זה הכל בדפדפן או שצריך להוריד משהו? יש סיכוי להסבר/הדגמה קטנים לפני שפותח משתמש?
הכל בדפדפן. פשוט כנס לכתובת, תירשם, תייבא או תזין טרנזקציות וזהו.
לגבי הסבר/הדגמה, אם תוכל לשאול אותי שאלות מכוונות, בשמחה. אולי שווה להיכנס ולחוות אותה קצת, זה בחינם.

נערך לאחרונה ב:

guesto

Well-Known Member
הכל בדפדפן. פשוט כנס לכתובת, תירשם, תייבא או תזין טרנזקציות וזהו.
לגבי הסבר/הדגמה, אם תוכל לשאול אותי שאלות מכוונות, בשמחה. אולי שווה להיכנס ולחוות אותה קצת, זה בחינם.
תודה, פתחתי משתמש והתחלתי להזין פוזיציות, אבל מה עושים כאשר הטיקר באורך 2?

StockDiv

Active Member
אבל מה עושים כאשר הטיקר באורך 2?
במקרה הזה תתחיל להקליד אותיות של שם החברה והיא תופיע לך.
אני מודע לעניין הזה, יש גם טיקר של אות אחת אבל אני צריך איזשהו איזון שלא יגרום להצפה של השרת בחיפושים שיביאו המון תוצאות.

StockDiv

Active Member
זה נחמד לראות את לוח התשלומים, יש עכשיו חודש עמוס.
יש לך גם לוח שנתי וגם חודשי. תהנה ואל תשכח להציע דברים אם משהו חסר או לא מסתדר לך טוב בעין :)
עכשיו שסיימת, תייצא את הטרנזקציות לקובץ, שיהיה לך.

StockDiv

Active Member
לדעתי יהיה נחמד להוסיף נתונים כלליים של התיק: מכפיל רווח, תשואת דיבידנד, קצב צמיחה, וכו'.
הוספתי dividend yield לרשימה. אתה יכול להיכנס ללינק ששמתי קודם כדי "להצביע" להצעות שלדעתך טובות יותר.
למה הכוונה במכפיל רווח וקצב צמיחה ברמת הפורטפוליו?

guesto

Well-Known Member
למה הכוונה במכפיל רווח וקצב צמיחה ברמת הפורטפוליו?
אותו עיקרון כמו dividend yield.
עבור מכפיל רווח מחשבים כמה רווח התיק עושה בשנה הקרובה (או בשנה שעברה) ומחלקים את השווי בזה. כדי לחשב את הרווח של התיק עוברים לכל פוזיציה ומכפילים את הרווח למניה (EPS) בכמות המניות, כך מחשבים את הרווח פר פוזיציה, ולבסוף סוכמים על פני כל הפוזיציות.
כדי לחשב קצב צמיחה מחשבים מה הרווח הנוכחי ומה הרווח הצפוי נניח עוד 5 שנים, של התיק כולו, כל אחד מהם שוב ע"י חישוב לכל פוזיציה בנפרד וסכימה.

StockDiv

Active Member
אולי פיספסתי משהו אבל

רווח צפוי לעוד 5 שנים? כשיש לי דיבידנד נוכחי ואחוז צמיחה (ממוצע), אפשר לחשב צפי קדימה. אז לחשב צמיחה ממוצעת פר מניה ב 5 השנים האחרונות כדי לחשב את ה 5 שנים קדימה ומתוך זה להסיק על התיק? נניח שהבנתי נכון, איזה ערך זה נותן?

כנ"ל לגבי מכפיל רווח ברמת התיק, הרי כבר יש לי PE לכל מניה, מה הערך המוסף של ברמת התיק?

guesto

Well-Known Member
אולי פיספסתי משהו אבל

רווח צפוי לעוד 5 שנים? כשיש לי דיבידנד נוכחי ואחוז צמיחה (ממוצע), אפשר לחשב צפי קדימה. אז לחשב צמיחה ממוצעת פר מניה ב 5 השנים האחרונות כדי לחשב את ה 5 שנים קדימה ומתוך זה להסיק על התיק? נניח שהבנתי נכון, איזה ערך זה נותן?

כנ"ל לגבי מכפיל רווח ברמת התיק, הרי כבר יש לי PE לכל מניה, מה הערך המוסף של ברמת התיק?
דיברתי דווקא על צפי צמיחת רווחים ולא דיבידנדים (מה שמופיע בדרך כלל באתרים פיננסים) אבל זה לא משנה כי העיקרון דומה.
אם יש לי נתונים שמעניינים אותי כמו מכפיל, צמיחה, תשואת דיבידנד וכו', אז גם מעניין אותי מה ה-"ממוצע" שלהם בתיק. למשל מכפיל רווח, זה נכון שיש לי מכפיל לכל מניה אבל זה אוסף גדול של מספרים ולא ברור ממנו מה השורה התחתונה, אז כאן כאשר מחשבים מכפיל רווח כולל של התיק מקבלים מספר אחד שמסכם את זה. במקום להסתכל על 30 מכפילי רווח שונים ולאבד את הראש מקבלים מספר אחד שמתמצת את העניין.
מה שאני אומר זה שהדרך הנכונה להסתכל על "ממוצע" של מכפילי רווח זה החישוב כפי שכתבתי קודם ולא פשוט לקחת ממוצע, לצורך העניין.

בפרט אני מקבל בסוף מספרים סופיים של התיק שאני יכול להשוות אחר כך למדד למשל, נניח לראות שהמכפיל של התיק שלי יותר נמוך ויש יותר דיבידנד אבל קצת פחות צמיחה, ולראות בדיוק מספרית את ההבדלים בין מאפייני התיק שבניתי לעצמי ובין המדד.

נערך לאחרונה ב:

StockDiv

Active Member
שוחררה גירסה 3.1.0:
בדף הפורטפוליו נוספה אפשרות לעבור בין מצב כרטיסיות למצב של טבלה (כמו בגירסה הקודמת).
שיפור ה caching.
וכמובן, אי אפשר בלי, תיקוני באגים ושיפור יציבות.
לינק לתוכנה: https://www.stockdiv.com/login
לינק להצעות לגירסאות הבאות: https://poll.ly/pAQ1KeZI5F2FFnNqpFFF

למעלה תחתית