בקצרה, אני קונה שירות שאם יקרה לי X זה לא אוטומטית אומר שאני מת. לדעתי שירות חשוב.
בלי לבדוק, אני מוכן להתערב על מנת פלאפל, ש 95% מהאנשים בישראל עם ביטוח פרטי, לא מכוסים למקרה של ניתוח בעלות של מיליון דולר.חושב שזה מאפשר לך לשלם על ניתוח של מיליון דולר?
כמה אנשים משקיעים בקריאת 3 ספרים בשנה (3 ספרים ב 80 שח), בנושאי בריאות, גוף-נפש, תוחלת חיים ואורח חיים בריא ?250 ש"ח בשנה.
העובדה שהצליחו להוריד את האחריות על הבריאות מהאדם, שיכול להאשים גורמים חיצוניים בלבד, ולשלם כדי להתגונן מהם על ידי גופי ביטוח מופלאה בעיני.כדאי לחיות בריא אבל זה לא כל כך קשור
חד משמעית, השוק נותן מה שהוא נותן, זה לא אומר שאפשר לקנות מה שרוצים ולקוות לטוב, יש גורמים מסייעים, הן להפסד (סוחרי יום בני 23, עישון, חוסר פעילות גופנית, צריכת אלכוהול, חטיפים, מזון מעובד, משקאות עתירי סוכר...וכו וכו ) והן לרווח (משקיעים לטווח ארוך מאד בני 80, מזון אורגני, תפריט ים תיכוני, פעילות ספורטיבית יומיומית, שלווה, ואחריות ! על בריאותי)יש דברים שפורטונה מחליטה, לא הכל תלוי בנו.
גם בהשקעות, אנחנו לוקחים אחריות ומקטינים חשיפה לסיכונים.יש גניטקה וגזירת גורל שלא תלויה רק בך
זו הגישה האישית שלי לנושא - לא חכם במיוחד אבל הפסיכולוגיה תמיד מנצחת...נדמה לי שבעינייני בריאות רובינו מעדיפים לשלם ולו בשביל הסיכוי שזה יציל אותנו מתישהו, גם אם בתוחלת זה לא משתלם. פסיכולוגיה..
הפוך - מתמטית עדיף לא לקנות ביטוח.מתמטית עדיף לקנות ביטוח!
וזו גם הבעיה - ברוב הביטוחים שלכאורה כוללים מקרים שכאלו, הביטוח לא יספק את מה שהלקוח חושב שהוא יקבל.אם חו"ח נדרש לניתוח מסובך בחו"ל שעלותו 1 מיליון דולר, לא בטוח שנוכל לשלם ואז עלולים למות.
גם לדעתי.בקצרה, אני קונה שירות שאם יקרה לי X זה לא אוטומטית אומר שאני מת. לדעתי שירות חשוב.
וורן באפט כבר 94 ואוכל מקדונלדס - לא בדיוק מאכל בריאותוהן לרווח (משקיעים לטווח ארוך מאד בני 80, מזון אורגני, תפריט ים תיכוני, פעילות ספורטיבית יומיומית, שלווה, ואחריות ! על בריאותי)
אני מאחל לכם רפואה שלמה ככל הניתן ואורח חיים נעים גם במידה וזה נשאר.ל״שמחתנו״ אנחנו מממשים אותו לפחות פעמיים בשנה עבור ביקור אצל רופא מומחה. בנוסף עבור אותה הבעיה השתמשנו בכספי הביטוח לצורך ניתוח
ולא, אין שום קשר לאורך חיים בריא או לא, רק גזירת גורל![]()
תודה לך על המילים החמות חבראני מאחל לכם רפואה שלמה ככל הניתן ואורח חיים נעים גם במידה וזה נשאר.