אני חושב שכבר בבסיס הנושא לא מוגדר. הרי איך אפשר להגדיר ניסיון מוצלח?בזכות הניסיון המוצלח
אני חושב שכבר בבסיס הנושא לא מוגדר. הרי איך אפשר להגדיר ניסיון מוצלח?בזכות הניסיון המוצלח
אני חושב שזו בדיוק הבעיה עם "בוא ונבדוק מה קרה".אני חושב שכבר בבסיס הנושא לא מוגדר. הרי איך אפשר להגדיר ניסיון מוצלח?
אני חושב שכבר בבסיס הנושא לא מוגדר. הרי איך אפשר להגדיר ניסיון מוצלח?
ולכן השאלה מופנית לחברנו היקר @לומד מהר כשמסבירים לאטאני חושב שזו בדיוק הבעיה עם "בוא ונבדוק מה קרה".
עברה את הסינון שלי ביום הסינון. נרכשה.לענ"ד אין בעיה לבדוק מה קרה ולהגיע למסקנה אם היה מוצלח או כישלון. הבעיה היא אם אפשר לשחזר את אותה ההצלחה
אני מבין שעם החכרה אתה בסדר. בכמה?לא מוכר, לא משכיר, לא מעביר בעלות בחינם![]()
שתיהן עם דוחות רעים. Mchp לא הגדילה את הדיבידנד 5 רבעונים רצופים. Rhi הגדילה בתחילת השנה 11%, האם אופטימיים? חסרי זהירות? אין לי מושגגם MCHP וגם RHI שניהם כרגע בבעיה לפחות מהנתונים
מתלבט האם אפשר ללמוד משניהם מתקופה של שנתיים
אבל שניהם הגדילו רק אחרי המשבר של שנת 2000
לא ממש יודע אם אפשר להסיק מזה משהו
אשמח לדעתכם?
נראה לי שכבר 6 רבעוניםMchp לא הגדילה את הדיבידנד 5 רבעונים רצופים.
קישור לעמוד דיבידנדים באתר החברהנראה לי שכבר 6 רבעונים
מכיוון ש״החקירה״ לפני הרכישה היא דיי מצומצמת, ההגנה שלי היא פיזור. בטוח קראת שבמידה ושתי מניות שאתה מחזיק פושטות רגל מתוך 50 מניות שבחזקתך ומעלות בממוצע את הדיבידנד ב5%, עדיין תקבל משכורות יותר גדולה בשנה העוקבת.יש לכם תובנות כלשהן האם הייתם נמנעים לקנות את זה למפרע?
למה חברה שהשווי של המניות שלה עלה מפסיקה להגדיל ?למניית UGI שמחירה קפץ השנה אך החודש נפלטה מרשימתו של דויד לאו לאחר שלא הגדילה את חלוקת הדיבידנד השנתית לראשונה בשלושים ושבע השנים האחרונות.
כי זה מה שדירקטוריון החברה החליט לאור נתוני החברה שהוצגו לפניו.למה חברה שהשווי של המניות שלה עלה מפסיקה להגדיל ?
קראתי אך תחשוב שאתה נשאר עם 48 מניות השנה ואז חובה עליך לקנות עוד 2 חברות בשנה הקרובה כדי להיות מוכן לפשיטת רגל של שנה הבאה ואם אתה חי מהדיבידנדים אתה בבעיה לקנות עוד 2 חברותמכיוון ש״החקירה״ לפני הרכישה היא דיי מצומצמת, ההגנה שלי היא פיזור. בטוח קראת שבמידה ושתי מניות שאתה מחזיק פושטות רגל מתוך 50 מניות שבחזקתך ומעלות בממוצע את הדיבידנד ב5%, עדיין תקבל משכורות יותר גדולה בשנה העוקבת.
עדיין לטעמי עדיף מניה שלא מגדילה ממניה שחותכתאם זאת אציין ששתי המניות הנ״ל חילקו דיבידנד גדול יותר בשנת 2025 לעומת 2024, שזה מה שבעיקר מעניין אותי. וזאת בניגוד למניית UGI שמחירה קפץ השנה אך החודש נפלטה מרשימתו של דויד לאו לאחר שלא הגדילה את חלוקת הדיבידנד השנתית לראשונה בשלושים ושבע השנים האחרונות.
ברור, כך כולם מעדיפים, אבל זה לא תלוי בנו.עדיין, לטעמי עדיף מניה שלא מגדילה ממניה שחותכת.
יש מספר פתרונות אפשריים:קראתי, אך תחשוב שאתה נשאר עם 48 מניות השנה ואז חובה עליך לקנות עוד 2 חברות בשנה הקרובה כדי להיות מוכן לפשיטת רגל של שנה הבאה ואם אתה חי מהדיבידנדים אתה בבעיה לקנות עוד 2 חברות.
לא חתכה מאז 1885עדיין לטעמי עדיף מניה שלא מגדילה ממניה שחותכת
למה חברה שהשווי של המניות שלה ירד ממשיכה להגדיל?למה חברה שהשווי של המניות שלה עלה מפסיקה להגדיל ?
פשיטות רגל שכאלו הן מאוד נדירות (בעשור חיי תיק דיבידעת, רק WBA זכורה כמקרה שכזה) כך שהסבירות שיקרו פשיטות רגל שכאלו שנה אחרי שנה דווקא בתיק של משקיע בודד אינה גבוהה במיוחד.תחשוב שאתה נשאר עם 48 מניות השנה ואז חובה עליך לקנות עוד 2 חברות בשנה הקרובה כדי להיות מוכן לפשיטת רגל של שנה הבאה
לא באמת.אם אתה חי מהדיבידנדים אתה בבעיה לקנות עוד 2 חברות
הדירקטוריון מחליט מה לעשות עם הדיבידנד לפי הנתונים העסקיים של החברה ולא לפי גחמות השוק שמתמחרות את המניות בצורה די רנדומלית.למה חברה שהשווי של המניות שלה ירד ממשיכה להגדיל?