מעבר מאינטראקטיב ישראל ל IB

• פותח הנושא Guy
  • פורסם בתאריך

Black Coffee

Member
הם מסרבים לבצע את הניתוק ולפי דיווחים של קוראים רבים לפחות חלק מהנציגים שלהם שיקרו לאנשים בטלפון.
השקרים הבולטים ששמעתי מקוראים:
1. הרגולציה אוסרת על כך (לא הצליחו לספק רפרנס לאותה רגולציה)
2. אנחנו רוצים לעזור לך להתנתק אבל זה מעולם לא עבד לאף אחד אז אין לנו איך (אחרי שזה עבד לי באופן אישי ולקוראים אחרים)
3. אסור לנו להתנתק מחשבונות של אנשים (לא אמרו מי אוסר)
ועוד סיבות שונות ומשונות שאין להן בסיס חוקי.

חשוב לציין שכל מי שהתעקש באסרטיביות (מתורבתת!) מספקת הצליח לגרום לאינטראקטיב ברוקרס לנתק את אינטראקטיב ישראל למרות הקשיים שהם הערימו על התהליך.
לפעמים אותה אסרטיביות מצריכה איום בתלונה לרגולטור האמריקאי ונקיטת צעדים משפטיים על כך שאינטראקטיב ברוקרס מאפשרים גישה לנכסים שלך לגוף זר שלא עונה לרגולציה של ה-SEC ולא מוגן תחת הביטוח של ה-SIPC בניגוד להנחייתך המפורשת.

חשוב לזכור שהפיקוח של ה-SEC והביטוח של ה-SIPC מכסים פעולות הונאה שהתבצעו ע"י עובדים של אינטראקטיב ברוקרס עצמם אבל לא מכסים פעולות הונאה ע"י צד ג' (כגון ברוקרים מקשרים בסגנון אינטראקטיב ישראל).

אין צורך "להעביר" כלום - צריך רק לנתק את הגישה של אינרטאקטיב ישראל מהחשבון שכבר נמצא באינטראקטיב ברוקרס (US).
עשיתי זאת בעצמי ואני יודע על כמה קוראים שעשו זאת גם כן.
אני נשארתי עם אותו חשבון, אותו שם משתמש והחלפתי מיוזמתי סיסמה ושאלות אימות.
אני מבין נכון ? הגישה שצריך לבטל זה הגישה של mexem לחשבון שלי?

מה צריך להיות כתוב בשורה שכרגע כתוב mexem ? אחרי ניתןק החשבון שלהם מחשבון ?

Guy

New Member
מכיוון שהעברת נכסים כרוכה בעמלות אז לא הייתי לוקח את הסיכון בכישלון בהעברה יקרה.
אם הייתי במקרה כמו שלך הייתי קודם פותח חשבון ב-US, מפקיד אליו מזומן (בשביל שהוא יהיה פעיל) ורק בסוף מוציא את הנכסים מ-HK לבנק ומהבנק ל-US.
בצורה הזו אתה תצמצם את הנזק מהעברת הנכסים לבנק למינימום ההכרחי.

נ.ב.
אל תשכח לחכות לדיבידנדים שאתה צריך לקבל לפני שאתה מושך את המזומנים מהחשבון של HK.
ושוב תודה לך על ההסברים!
אתחיל בתהליך מול ארהב, שהקרקע שם תיהיה מוכנה אתחיל בהעברות ואעקוב אחרי הדיבידנים בהתאם.
זה יקח לי קצת זמן אבל לפחות הכל ברור וכתוב לי כרגע.

אבל אפשר להעביר פוזיציות מרגולציה HK לרגולציה IL ומרגולציה IL לרגולציה US?
איך זה מסתדר?
לא סומך עליהם בגרוש...
זה הוויכוח שהיה לי איתם בטלפון! טיפשות/שקר מוחלט/ת! דיברתי עם מנהל בנוסף לאחר וויכוח
עם איש השירות.
לא באמת הבנתי את ההסברים שלהם ולא הבנתי איך "מצד אחד המטבע שווה את הערך שלו
ומצד שני של המטבע הוא לא אותו מטבע!" הכוונה איך יש לי אפשרות להעביר את התיק מהבנק לכל תיק השקעות כלומר
מרגולציה בישראל להונגקונג או ארהב, אבל את החשבון הHK אני יכול להעביר רק לבנק...
ברור לי שמדובר בכסף (עמלות) אבל לפעמים אין ברירה.

Black Coffee

Member
הם מסרבים לבצע את הניתוק ולפי דיווחים של קוראים רבים לפחות חלק מהנציגים שלהם שיקרו לאנשים בטלפון.
השקרים הבולטים ששמעתי מקוראים:
1. הרגולציה אוסרת על כך (לא הצליחו לספק רפרנס לאותה רגולציה)
2. אנחנו רוצים לעזור לך להתנתק אבל זה מעולם לא עבד לאף אחד אז אין לנו איך (אחרי שזה עבד לי באופן אישי ולקוראים אחרים)
3. אסור לנו להתנתק מחשבונות של אנשים (לא אמרו מי אוסר)
ועוד סיבות שונות ומשונות שאין להן בסיס חוקי.

חשוב לציין שכל מי שהתעקש באסרטיביות (מתורבתת!) מספקת הצליח לגרום לאינטראקטיב ברוקרס לנתק את אינטראקטיב ישראל למרות הקשיים שהם הערימו על התהליך.
לפעמים אותה אסרטיביות מצריכה איום בתלונה לרגולטור האמריקאי ונקיטת צעדים משפטיים על כך שאינטראקטיב ברוקרס מאפשרים גישה לנכסים שלך לגוף זר שלא עונה לרגולציה של ה-SEC ולא מוגן תחת הביטוח של ה-SIPC בניגוד להנחייתך המפורשת.

חשוב לזכור שהפיקוח של ה-SEC והביטוח של ה-SIPC מכסים פעולות הונאה שהתבצעו ע"י עובדים של אינטראקטיב ברוקרס עצמם אבל לא מכסים פעולות הונאה ע"י צד ג' (כגון ברוקרים מקשרים בסגנון אינטראקטיב ישראל).

אין צורך "להעביר" כלום - צריך רק לנתק את הגישה של אינרטאקטיב ישראל מהחשבון שכבר נמצא באינטראקטיב ברוקרס (US).
עשיתי זאת בעצמי ואני יודע על כמה קוראים שעשו זאת גם כן.
אני נשארתי עם אותו חשבון, אותו שם משתמש והחלפתי מיוזמתי סיסמה ושאלות אימות.
האם זה תיקן ? אם לא מה אני צריך לאגיד לנציג שיבין על מה אני מדבר

קבצים מצורפים

daat99

מייסד
מנהל
אז אני צריך להתקשר ל 036322343 ולבקש מהם לנתק את הגישה של אינרטאקטיב ישראל ?
רק אם אתה רוצה לבקש מהחתול שלא יאכל את השמנת.

דרך איזה כתובת אני נכנס לקונטרול פאנל שלי ?
כמו תמיד - דרך האתר הרשמי של אינטראקטיב ברוקרס.

איפה אני רואה לאן צריך להעביר הפקדות חודשיות ?
כשאתה פותח נוטיפיקציה באתר על הפקדה אתה מקבל את פרטי החשבון שאליו אתה צריך להפקיד בהתאם למטבע שבחרת.

daat99

מייסד
מנהל
אני מבין נכון ? הגישה שצריך לבטל זה הגישה של mexem לחשבון שלי?
רק אם אתה רוצה בכך

זה מה הענו לי
האם זה תקין ?
כן.
החשבון שלך מנוהל אצל אינטראקטיב ברוקרס אבל לאינטראקטיב ישראל יש גישה אליו והם יכולים לעשות בו פעולות.

לא באמת הבנתי את ההסברים שלהם ולא הבנתי איך "מצד אחד המטבע שווה את הערך שלו
התיאוריה שלי: אולי בגלל שאין בעיה שכזו במציאות וזו המצאה של מישהו שלא רוצה שתברח לו כלקוח?

האם זה תיקן ? אם לא מה אני צריך לאגיד לנציג שיבין על מה אני מדבר
אתה צריך להפסיק לבקש מהחתול שיפסיק לגעת בשמנת שלך...

ומה אמרו לך בשיחה שביקשת לתנתק את MEXEM ?
רשמית הם אומרים שאינטראקטיב ישראל צריכים לבקש שהחשבון ינותק מהם.
מעשית אם תתעקש מספיק אז אינטראקטיב ברוקרס יתקפלו כי הם נושאים באחריות משפטית כשהם מאפשרים לצד ג' גישה לחשבון שלך אחרי שהבהרת להם שאתה מסרב להמשיך לאפשר את אותה הגישה.

• אהבתי
Reactions: Guy

Black Coffee

Member
ראית מה הוא כתב לי בשיחת וואצאפ . השאלה מה עלי עכשיו לעשות ?

Black Coffee

Member
רק אם אתה רוצה לבקש מהחתול שלא יאכל את השמנת.

כמו תמיד - דרך האתר הרשמי של אינטראקטיב ברוקרס.

כשאתה פותח נוטיפיקציה באתר על הפקדה אתה מקבל את פרטי החשבון שאליו אתה צריך להפקיד בהתאם למטבע שבחרת.
חברים יקרים תודה רבה על כל התשובות אבל אני מרגיש שאנחנו טוחנים מים. אשמח לדעת על מי צריך ללחוץ ומה לאגיד להם שהנושא הזה יהיה מאחורי

מה צריך להיות כתוב בשורה הרביעית בפרטי חשבון (אחרי הניתוק של MEXEM) ?
ואיך באמת אני גורם לזה לקרות ?

נערך לאחרונה ב:

Black Coffee

Member
רק אם אתה רוצה בכך

כן.
החשבון שלך מנוהל אצל אינטראקטיב ברוקרס אבל לאינטראקטיב ישראל יש גישה אליו והם יכולים לעשות בו פעולות.

התיאוריה שלי: אולי בגלל שאין בעיה שכזו במציאות וזו המצאה של מישהו שלא רוצה שתברח לו כלקוח?

אתה צריך להפסיק לבקש מהחתול שיפסיק לגעת בשמנת שלך...

רשמית הם אומרים שאינטראקטיב ישראל צריכים לבקש שהחשבון ינותק מהם.
מעשית אם תתעקש מספיק אז אינטראקטיב ברוקרס יתקפלו כי הם נושאים באחריות משפטית כשהם מאפשרים לצד ג' גישה לחשבון שלך אחרי שהבהרת להם שאתה מסרב להמשיך לאפשר את אותה הגישה.
תודה! מה אתה שלחת ולמי כדאי שיבוצע ניתוק שכזה ?

Black Coffee

Member
אשמח לתמונת מסך של מה שצריך להיות כתוב בשורה הרביעית בפרטי החשבון בשורה של מאסטר אקאונט ...

ברגע שיבוצע הניתוק מסלול העמלות משתנה אוטומטית למה שמדובר פה בשרשור?

daat99

מייסד
מנהל
ראית מה הוא כתב לי בשיחת וואצאפ . השאלה מה עלי עכשיו לעשות ?
השאלה היא למה בכלל ניהלת איתו שיחת ווטצאפ.

השאלה מה עלי עכשיו לעשות ?
@Black Coffee לא השתנה כלום במקרה שלך לעומת שאר האנשים שעברו את התהליך ושאר העצות שקיבלת עדיין בתוקף.
אין היגיון בלבקש מהחתול לא לגעת בשמנת וכל ההתנהלות שלך צריכה להיות מול אינטראקטיב ברוקרס עצמם בארצות הברית.

האם זה נכון מה שכתב לי איש שירות ?
האם זה נכון שהם לא יעזרו לך להפסיק לשלם להם? כן.
זה לא אומר שזה לא אפשרי...

jaradiv

Active Member
מרגע שנפתחת ההעברה הפנימית אתה מעביר ישירות בין החשבונות. אצלי לא היה בנק באמצע התהליך .

עוד משהו שאני לא מבין זה איזה מן צורת התנהלות מוזרה זאת לדבר על הנושאים האלה עם איש שירות של ברוקר בוואטסאפ...
בכל 9 השנים שאני מתעסק עם גופים פיננסים כאלה או אחרים זה או טיקטים באתרים או התכתבות במייל לצורך מעקב

daat99

מייסד
מנהל
אני לא מבין זה איזה מן צורת התנהלות מוזרה זאת לדבר על הנושאים האלה עם איש שירות של ברוקר בוואטסאפ...
תשים לב שהוא לא דיבר עם איש שרות של אינטראקטיב ברוקרס שהוא הברוקר המפוקח אלא של אינטראקטיב ישראל שזה הגוף שהוא מנסה למנוע ממנו גישה לנכסים שלו.
מה שאני לא מבין זה למה הוא מנסה לגרום לאינטראקטיב ישראל להתנדב להפסיק לקחת לו כסף.

אני מתעסק עם גופים פיננסים כאלה או אחרים זה או טיקטים באתרים או התכתבות במייל לצורך מעקב
אפשר לתעד גם תכתובת וואסאפ כך שמבחינה זו אין הבדל מהותי בין זה לבין מייל/צ'אט/טיקט.

• אהבתי
Reactions: Guy

Black Coffee

Member
מרגע שנפתחת ההעברה הפנימית אתה מעביר ישירות בין החשבונות. אצלי לא היה בנק באמצע התהליך .

עוד משהו שאני לא מבין זה איזה מן צורת התנהלות מוזרה זאת לדבר על הנושאים האלה עם איש שירות של ברוקר בוואטסאפ...
בכל 9 השנים שאני מתעסק עם גופים פיננסים כאלה או אחרים זה או טיקטים באתרים או התכתבות במייל לצורך מעקב
יש לך את המייל שלהם ? תוכל לרשום לי אותו בבקשה ?

Black Coffee

Member
תשים לב שהוא לא דיבר עם איש שרות של אינטראקטיב ברוקרס שהוא הברוקר המפוקח אלא של אינטראקטיב ישראל שזה הגוף שהוא מנסה למנוע ממנו גישה לנכסים שלו.
מה שאני לא מבין זה למה הוא מנסה לגרום לאינטראקטיב ישראל להתנדב להפסיק לקחת לו כסף.

אפשר לתעד גם תכתובת וואסאפ כך שמבחינה זו אין הבדל מהותי בין זה לבין מייל/צ'אט/טיקט.
צודק דעת. תודה על התשובות.

Mon35

Member
לדבריהם אין אפשרות להעביר את החשבון של HK ל US וזאת כי לא ניתן להעביר פוזיציות מרגולציה HK לרגולציה בארה"ב.
האם יש לך ברגע זה שני חשבונות שאת סוחר דרכם? אחד עבור מניות שנסחרות בבורסה האמריקאית ואחד עבור מניות שנסחרות בבורסה בHK?
או שיש לך חשבון יחיד שמאפשר לך לסחור במניות שנסחרות בHK ובבורסה האמריקאית?

daat99

מייסד
מנהל
האם יש לך ברגע זה שני חשבונות שאת סוחר דרכם? אחד עבור מניות שנסחרות בבורסה האמריקאית ואחד עבור מניות שנסחרות בבורסה בHK?
או שיש לך חשבון יחיד שמאפשר לך לסחור במניות שנסחרות בHK ובבורסה האמריקאית?
חשבון ב-HK נועד בשביל "לדלג" על הרגולציה האמריקאית (כלומר: הוא לא מפוקח ע"י הרשויות האמריקאיות ולא מבוטח ע"י הביטוח האמריקאי).
בשני החשבונות ניתן לסחור גם בבורסה האמריקאית וגם בשאר הבורסות שאינטראקטיב מאפשרים לך גישה אליהן.

למעלה תחתית