רגילה.תודה שאלה קטנה אתה עושה העברת זהב של מזומנים או רגילה לחשבון בסיטי בנק?
ברוך הבא למלחמת ההתשה.עכשיו מה? אני נתון שוב לחסדי ישראל?
אצלי אותו הדבר, נאלצתי לפתוח חשבון נוסף ישירות מול האמריקאי וגם פתחתי קריאת שירות לצורך העברה מהלשבון הקיים לאמריקאי, מחכה שנציג יחזור אלי לצורך ביצוע המעבראינטראקטיב ישראל סירבו לבצע את ההסבה לארה"ב מה שנקרא de-link למרות שקיבלתי מספר לביצוע מארה"ב.
ישראל אמרו לי שאני יכול לפתוח חשבון חדש בארה"ב ואז פעילות החשבון שנפתח ע"י ישראל תעבור אוטומטית לחן החדש בארה"ב.
פתחתי חשבון עם כל הפרטים הזהים לזה הקיים ונאמר לי בארה"ב שאני צריך לפנות לישראל שיבצעו את ההעברה. זה לא נעשה
אוטומטית. עכשיו מה? אני נתון שוב לחסדי ישראל?
מהו טופס הניתוק שדייב קיבל? כיצד קיבלת ?
תודה,@שפם ארוך הלוגו לא יעלם לבד גם אחרי שאתה תהיה מנותק מאינטראקטיב ישראל (הוא נשמר בזכרון של הדפדפן שלך).
הדרך לדעת אם אתה מנותק או לא היא לשאול את אינטראקטיב ברוקרס בצ'אט.
קח בחשבון שאינטראקטיב ישראל מפסידים כספים אם הם מאפשרים לך להתנתק והם יתנהלו בהתאם.
לא ברור לי למה הבנת את זהלא שמדובר בגוף עסקי שונה
בהצלחה.בינתיים הגשתי DE LINK וטרם קיבלתי התייחסות מ IB.
כפי שאתה יכול לקרוא מתגובות אחרות בשרשור הזה - הרבה התעקשויות שהכסף שלך ושאתה לא מוכן שהם יאפשרו לגוף זר גישה אליו בניגוד לרצונך.התשובה שקיבלתי שעליהם לקבל הסכמה כתובה מהברוקר הנוכחי שלי.
מה עשיתם במקרה זה?
אני בשלב זה שלחתי בקשה לברוקר הישראלי / קפריסאי, ובמקביל פניה נוספת ל IB US בבקשה ששני הצדדים יסכימו להסרת הקישור. ממתין להתייחסות ואעדכן.כפי שאתה יכול לקרוא מתגובות אחרות בשרשור הזה - הרבה התעקשויות שהכסף שלך ושאתה לא מוכן שהם יאפשרו לגוף זר גישה אליו בניגוד לרצונך.
אתה צריך לשאול את התמיכה הטכנית של אינטראקטיב ברוקרס (למשל בצ'אט).1. איך אני יודע שאני מצטרף לאינטרקטיב ארה"ב ולא למשל להונג קונג ?
זה טופס סטנדרטי.האם חתמתם על הפסקה הזו ? (לא שיש ברירה רק מוודא שלא שלחו לי משהו שלא קיים בד"כ):
אין לגוף שגובה ממך כספים שום אינטרס להפסיק לגבות ממך כספים ולהתעקש מולם לא יוביל לתוצאות.לגבי הניתוק מאינ׳ ישראל, פשוט להמשיך להתעקש באסרטיביות ובנימוס עד שזה יקרה
לא.ואני לא מקרה תקדימי?
זה לא קשור לגופים זרים אלא לאינטראקטיב ברוקרס עצמם.2-האם גם לאחר הניתוק אוכל להפקיד ולמשוך/להעביר במטבע ש״ח?
בצורה מאוד משמעותית - העמלות יצנחו לריצפה.האם ניתוק מאינ ישראל ישפיע על מסלול העמלות?
זה היסטוריה - אינטראקטיב ברוקרס הפסיקו עם העמלה הזו ולא גובים אותה יותר.כיום אני לא משלם דמי ניהול חשבון חודשי
כן.האם לאחר ביצוע ההתנתקות מספר החש שלי ישאר כפי שהוא ומה שישתנה זה רק חסימת הגישה של אינ ישראל אל חשבוני
זה תלוי בזכרון המטמון של הדפדפן/אפליקציה שאתה משתמש בה אבל זה חסר משמעות.הורדת הלוגו כמובן?
אני משער שאת התשובה הזו קיבלת מהנציג של החברה הקפריסאית (בניגוד לשמם אינטראקטיב ישראל ממוקמת בקפריסין וכפופה לחוקים של קפריסין ולא של ישראל) ולא מהנציג של אינטראקטיב ברוקרס.תשובה לבקשתי מול אינטראקטיב ארה״ב נענתי כי אם ברצוני לבצע ניתוק(מישראל) עלי לפתוח חשבון חדש ישירות אצלם