נכון.מדד ה s & p הוא מדד מחיר ולא מדד השקעה.
תחפש:איפה ניתן לבחון תשואה היסטורית כוללת תשלומי דיבידנד?
כל הקרנות האמריקאיות מחויבות לחלק דיבידנדים על פי החוק האמריקאי.האם קרן הזה spy מחלקת או צוברת?
האמריקאים כופים מיסוי דיבידנדים במקור עוד לפני שהקרן מקבלת את הדיבידנד תחת האמנה למניעת כפל מס בין כל מדינה לארצות הברית.האם קיימת קרן צוברת שפטורה מתשלומי מס במקור על הדיבידנד?
איפה טענתי זאת?על פי טענתך כוללת גם את הדיבדנד ללא התחשבות במס?
כנראה שהבנתי לא נכוןאיפה טענתי זאת?
הקרן SPY היא אמריקאית ולכן מחלקת את הדיבידנד לאחר תשלום מס דיבידנדים במקור ל-IRS.
30%אני לא בטוח מהו שיעור המס שבו הם השתמשו
איפה זה מופיע?
בחוקי המס של ארה"ב.איפה זה מופיע?
חשבתי שהם אולי משתמשים ב-37% כי (לפחות כרגע) זה תעריף המס הגבוה ביותר שאפשר לשלם על דיבידנד (אם אתה אזרח ארה"ב בעל הכנסה מספיק גבוהה ולא מדובר על qualified dividends) אבל נראה לי שאתה צודק.בחוקי המס של ארה"ב.
זה המס הרגיל על דיבידנדים בארה"ב ומכיוון שאין להם שום דרך לדעת מי משקיע ואם יש/אין לו הטבת "אמנה למניעת כפל מס" אז הסימולציות הן לפי המס הנקוב בחוק.
זה המס השולי המקסימלי והוא נגבה לרוב מתשלומי דיבידנדים של רי"טים ושותפויות (חברות שלא בוצע בהן תשלום מס על הרווחים ובמקום זה המיסוי עובר למשקיעים).חשבתי שהם אולי משתמשים ב-37%
כן ולא.תהייה נוספת שעלתה לי, אם מדד ה s & p אינו כולל תשלומי דיבידנד, ואילו הקרנות המחקות הצוברות (רוב הקרנות בישראל) כוללות תשלומי דיבידנד נטו, יוצא שקרנות אלו ישיגו תשואה עודפת על המדד?
גם בחיקוי באמצעות אופציות אין חיקוי מדוייק של הדיבידנדים והוא עולה יותר מחיקוי באמצעות חוזים.1) מדוע הן אינן מבצעות חיקוי באמצעות חוזה סינטתי המורכב מאופציות? כך ניתן לבצע חיקוי מדויק.
כי בשאר כדור הארץ יש אמנות אחרות או שאין אמנות בכלל והמחירים של החוזים נקבעים ע"י כל מי שרוכש ומוכר את החוזים הללו בכל כדור הארץ (וממש לא במדינה קטנטונת שמהווה חצי אחוז מכלכלת העולם).2) תחת הנחה שיש אמנות מס בין ישראל וארה"ב, מדוע המיסוי אינו מכליל ניכוי של 25% אם בפועל זה מה שקורה?
אתה יכול לעגן את המיסוי אבל אין לך דרך לדעת מה יהיה הדיבידנד.מאחר וזהו שיעור המיסוי, מדוע האלגוריתם אינו מאפשר לעגן אותו?
למשל, חוזה לשלושה חודשים או פחותאיך לדעתך מוכר האופציה יכול לגבות תשלום על דיבידנד עתידי לפני שידוע מה גובה הדיבידנד
התכוונתי לקרנות הנסחרות בבורסה בישראלוממש לא במדינה קטנטונת שמהווה חצי אחוז מכלכלת העולם