מ מומו Well-Known Member הצטרף 12/2/19 8/7/25 #21 נכתב ע"י לומד מהר כשמסבירים לאט: אני מגדל עגבניות, פלפלים, בצל, תירס ושאר ירקות ופירות בגינה. לחץ כדי להרחיב... עבור תירס אני תמיד מדמיין שדות אינסופיים... איך אפשר לגדל בגינה? נכתב ע"י daat99: אני משער שזה לא יוצא יותר זול מלקנות את הירקות, או שמא אני טועה? לחץ כדי להרחיב... כנראה שלסיפוק האישי אין מחיר...
נכתב ע"י לומד מהר כשמסבירים לאט: אני מגדל עגבניות, פלפלים, בצל, תירס ושאר ירקות ופירות בגינה. לחץ כדי להרחיב... עבור תירס אני תמיד מדמיין שדות אינסופיים... איך אפשר לגדל בגינה? נכתב ע"י daat99: אני משער שזה לא יוצא יותר זול מלקנות את הירקות, או שמא אני טועה? לחץ כדי להרחיב... כנראה שלסיפוק האישי אין מחיר...
לומד מהר כשמסבירים לאט Well-Known Member הצטרף 14/1/23 11/7/25 #22 נכתב ע"י daat99: אני משער שזה לא יוצא יותר זול מלקנות את הירקות, או שמא אני טועה? לחץ כדי להרחיב... תלוי איך סופרים... כולל זמן איכות עם עצמך, אורגני הכי טרי שיש, פחות שעה נסיעה והסתובבות עם עגלה, פחות רופאים בעתיד, יותר זמן לימוד עם הילדים... נכתב ע"י מומו: איך אפשר לגדל בגינה? לחץ כדי להרחיב... 40 צמחים צמודים, לא מסובך בכלל
נכתב ע"י daat99: אני משער שזה לא יוצא יותר זול מלקנות את הירקות, או שמא אני טועה? לחץ כדי להרחיב... תלוי איך סופרים... כולל זמן איכות עם עצמך, אורגני הכי טרי שיש, פחות שעה נסיעה והסתובבות עם עגלה, פחות רופאים בעתיד, יותר זמן לימוד עם הילדים... נכתב ע"י מומו: איך אפשר לגדל בגינה? לחץ כדי להרחיב... 40 צמחים צמודים, לא מסובך בכלל
א אביטל Active Member הצטרף 21/3/24 15/7/25 #23 נכתב ע"י מומו: כנראה שלסיפוק האישי אין מחיר... לחץ כדי להרחיב... אדם רוצה בקב שלו מתשעה קבין של חבירו
נכתב ע"י מומו: כנראה שלסיפוק האישי אין מחיר... לחץ כדי להרחיב... אדם רוצה בקב שלו מתשעה קבין של חבירו