KO, PEP.תנו חי מניות שעלו לכם בסינון או אפילו רכשתם מתוך גחמה כי משהו מצא חן בעיניכם.
קונה בקרוב, מחפש רעיונות
כל פעם אני מסתכל על שתי אלה ומתבאס מהתזרים הצפוף. אציץ שובKO, PEP.
גחמה נטו (ודי מזמן).
לא עלו בסינון.
שמות מוכרים בהחלט בחוג האלופות. תודה רבה !RGLD, PH, EXPD, RBCAA, CBSH
הופה! אפשר לשאול מה סיננת פלוס מינוס? תודה רבהעלה לי בסינון: KO.
גם הבאתי את קוואלקום לפני איזה שנה.חיפשתי חברות טק, ומעבדים זה שוק צומח לדעתי. מה ראית בafg?קפריזה - QCOM; AFG
בנוהל - LANC, AWR , CBSH
אלה לא החברה שהתנקשו במנכ״ל שלהם לפני כמה חודשים?גחמה גרועה: UNH [לא עלתה בסינון סתם חשבתי שאוכל לתפוס אותה בשפל של שנים- בדיעבד שטות כי גם ירדה עוד 20 אחוז מאז שקניתי וגם סיכוי סביר מאוד שאם לא תתאושש בקרוב תפגע בדיבידנד]
ויזה חברה מצוינת לדעתי. אני מחזיק את הדואופול הזה.גחמה שאני מבסוט ממנה: V
קראתי קצת, לדעתי האישית אין חדש תחת השמש, אין מה להתרגש.אמנם בשבועיים האחרונים נפגעה בגלל הסיפור עם האשראי המתוכנן של Wolmart
Ozk אני מחזיק. לא בטוח מה קורה איתם היום, אסתכל.OZK , XOM
באמת יש פה כמה מוכרות מרשימת האלופות, מקדונלד׳ס מה דעתך עליהם?Gd
Ph
Leco
HTO (sjw)
Pg
Wtrg
Afg
Mcd
Jnj
Wsm
יפה מאוד!PEP
BDX
חוץ מדיבידנד שגדל 26 שנה ברציפות, יחס חלוקה של 51% ותשואת דיבידנד נוכחית של 3.48%?מה ראית אצל אקסון?
צדיק, זאת חברה למכשור וציוד רפואימה ראית אצל חברת התרופות?
אחוזי הגדלה נמוכיםחוץ מדיבידנד שגדל 26 שנה ברציפות, יחס חלוקה של 51% ותשואת דיבידנד נוכחית של 3.48%?![]()
לא יצא לי רק KO. יצא איזה 15 חברות. בחרתי לקנות רק KO החודש.הופה! אפשר לשאול מה סיננת פלוס מינוס? תודה רבה
מה אתה מתכוון כשאתה אומר "תזרים צפוף"?כל פעם אני מסתכל על שתי אלה ומתבאס מהתזרים הצפוף.
לא בטופ 5 ברשימה ששלחתיבאמת יש פה כמה מוכרות מרשימת האלופות, מקדונלד׳ס מה דעתך עליהם?
נכון, יחד עם זאת חסר ה G (מתוך ה dgi). למרות שיחס החלוקה הכי נמוך בעשור האחרון אני מצפה שההגדלה הבאה תהיה נמוכה מ5%חוץ מדיבידנד שגדל 26 שנה ברציפות, יחס חלוקה של 51% ותשואת דיבידנד נוכחית של 3.48%?![]()
נשמח לקרוא את התובנות שלךכל פעם אני מסתכל על שתי אלה ומתבאס מהתזרים הצפוף. אציץ שוב
עם תשואה על ההון לא הולכים למכולת.אגב, אחת החברות (ואחת נוספת שלא ציינתי כאן) נרכשו עם תשואת דיבידנד של כ 1.5, שומרות על יחס חלוקה מאוד נמוך, והתשואה על ההון מאז שנרכשו כמעט והוכפלה
WSM במכפיל 7. לתשובתך אודהלמה הכסף הגדול לא קונה חברה עם תשואה כזאת