מה? גם אתה לא שמת לב שהם חילקו דיבידנד של 22% ביום?זה ידוע שהמחיר יורד אחרי חלוקת הדיבידנד![]()
מה שתבקש ידידי...אני סומך על @מומו שיקפיץ לנו את השרשור הזה בהגדלה הבאה
מה גרם לך לחשוב כך?לתומי חשבתי שההקפצות האלה הן רק מטרד שמפריעות למנוחתם של החברים בפורום.
אכן.בין כה הם די משועממים מהאסטרטגיה
מה דעתך על להפיג את השעמום בעוד הקפצה?אז לשעמם אותם שוב בעוד הגדלה?!
כנראה הרגשה מוטעית שלי תוך שילוב הגדלות קטנות בתקופה האחרונה שלא מספקות מספיק "דלק" לחיזוק הפסיכולוגיהמה גרם לך לחשוב כך?
קיבלתי, בע"ה אאמץ חזרה...מה דעתך על להפיג את השעמום בעוד הקפצה?
אתה בטוח מודע לנס פח השמן.הגדלות קטנות בתקופה האחרונה שלא מספקות מספיק "דלק" לחיזוק הפסיכולוגיה
הגדלה היא עדיין….הגדלהכנראה הרגשה מוטעית שלי תוך שילוב הגדלות קטנות בתקופה האחרונה שלא מספקות מספיק "דלק" לחיזוק הפסיכולוגיה
והשוק עדיין מתמחר אותה נמוך.החברה מעלה את הדיבידנד ב11%
אבל תשואת הדיבידנד לא מידי גבוהה.?עכשיו גם אני שוקל לקנות![]()
למה תשואה של 3.5% נחשבת בעינך לגבוהה מדי?אבל תשואת הדיבידנד לא מידי גבוהה.?
פשוט מדהיםהחברה מעלה את הדיבידנד ב11%
This is ADM’s 369th consecutive quarterly payment, a record of more than 92 years of uninterrupted dividends
היא כן - זה הכל עניין של לקיחת סיכונים.אבל תשואת הדיבידנד לא מידי גבוהה.?
כי המדד נמצא על פחות מ-1.4%.למה תשואה של 3.5% נחשבת בעינך לגבוהה מדי?
גם זה קורהמה האינטרס של החברה בהודעה שמפרסמת העלאת דיבידנד ב11%?
לגרום למשקיעים להמשיך להאמין בה.מה האינטרס של החברה בהודעה שמפרסמת העלאת דיבידנד ב11%?
איך אני מאמת שבאמת יש לה את הכסף הזה לתמוך בהעלאה?לגרום למשקיעים להמשיך להאמין בה.
פשוט מאוד, כמו שדעת אמר, בגלל כל מה שקורה מסביב הם מנסים להרגיע את המשקיעים ולסמם אותם בקצת כסף, להראות שהם חזקים וכו.מה האינטרס של החברה בהודעה שמפרסמת העלאת דיבידנד ב11%?
לסמם את המשקיעים כמו שהם עושים עשרות שנים בעקביות?פשוט מאוד, כמו שדעת אמר, בגלל כל מה שקורה מסביב הם מנסים להרגיע את המשקיעים ולסמם אותם בקצת כסף, להראות שהם חזקים וכו.
הזמן יגיד.
זאת התשואה לפני ההגדלה.למה תשואה של 3.5% נחשבת בעינך לגבוהה מדי?