זה בדיוק מה שמפריע לי... מה קרה לחברה מאז, יחס החלוקה עבר את המאה אחוז, באתרים מסוימים זה מעל מאתיים אחוז...(יחס חוב ענק ואחוז חלוקה שלא משאיר מקום לטעויות),
אכן - במועד הרכישה היא עמדה בכל הקריטריונים בהצלחה רבה.מקריאה בפוסט הרכישה כאן אני (אולי זה רק אני) מבין שזה עומד בקריטריונים של דעת היקר.
אם תתבונן בנתונים ההיסטוריים של רווחי החברה (למשל באתר זאקס) אתה יכול לראות:מה קרה לחברה מאז
נפלאות השוק.איך דבר כזה קורה?
לא באמת.כשאתה מנתח את הרכישה בדיעבד, אתה מסוגל לראות נורות אדומות שיכלו להאיר לך את מה שקרה?
לפי מה שאני רואה בgurufocus הדיבידנד לא נחתך עדיין, ככה שלפי התוכנית בתיק דיבידעת אין צורך עדיין למכור את המניות האלה נכון?לא באמת.
רצף הגדלה ארוך של 43 שנה.
תשואת דיבידנד סבירה ביחס לשוק.
מכפיל רווח גבוה אבל נמוך ביחס לשוק ולדעתי לא "מוגזם".
יחס חלוקת רווחים של כ-50% שזה טוב מאוד בהקשר של השקעה במניות שמגדילות את הדיבידנדים.
הגדלת הדיבידנד בעבר הייתה נמוכה מהגדילה ברווחים.
הדבר היחיד שהוא "לא סימן טוב" (אבל גם לא סימן רע) הוא צפי גדילה עתידי של 5.19% בלבד שזה כחצי מהגדילה הקודמת שהייתה ברווחי החברה.
בחיים, כמו בחיים: לפעמים ההחלטות הנכונות מובילות לתוצאות הלא רצויות.
שלוםלפי מה שאני רואה בgurufocus הדיבידנד לא נחתך עדיין, ככה שלפי התוכנית בתיק דיבידעת אין צורך עדיין למכור את המניות האלה נכון?
עד כמה שאני יודע, צפי גדילת הרווחים ל5 שנים הבאות מופיעה תחת הכותרת Est-5Yr Growth. לפי הקובץ האחרון נמצא בעמודה AMהיכן ניתן למצוא את צפי גדילת הרווחים למניות?
פעם זה פורסם ברשימת האלופות.
באתרים פיננסים שונים.היכן ניתן למצוא את צפי גדילת הרווחים למניות?
זה עדיין מפורסם ברשימה של ג'סטין לאו.פעם זה פורסם ברשימת האלופות.
הווה לא מנבא עתידהדיבידנד לא נחתך עדיין
נכון מאוד.1. דעת היקר החליט עם הזמן לשנות את הגישה ומחזיק כעת בדעה של "קנה והחזק" בלי מכירות גם אם החברה פגעה בדיבידנד.
בנוסף לסיבה שציינת חיקוי של אחרים לא מומלץ כי הם ביצעו פעולות בעבר כשמצב השוק היה שונה והם לא בהכרח היו מבצעים את אותן הפעולות היום בעוד שמבצע החיקוי כן עושה זאת.חיקוי תיק של אחרים ממש לא מומלץ. ייתכן שמטרותיך שונות מתיק דיבידעת ולכן חיקוי שכזה יביא אותך למקום שלא היית רוצה מלכחתחילה.
יכול להיות שהוא מתבונן באקסל של רדאר דיבידנדים ולא של ג'סטין לאו.עד כמה שאני יודע, צפי גדילת הרווחים ל5 שנים הבאות מופיעה תחת הכותרת Est-5Yr Growth. לפי הקובץ האחרון נמצא בעמודה AM
בקובץ האחרון עמודה AM היא New Member. מניח שאני מסתכל בקובץ הלא נכון?עד כמה שאני יודע, צפי גדילת הרווחים ל5 שנים הבאות מופיעה תחת הכותרת Est-5Yr Growth. לפי הקובץ האחרון נמצא בעמודה AM
www.portfolio-insight.com
תוכל להגיד לי בבקשה איפה אני רואה את זה באחד האתרים? למשל finviz?באתרים פיננסים שונים.
כמעט כל אתר פיננסי מפרסם זאת: estimated growth
סליחה טעות שלי (הסתכלתי בגיליון שאני עורך ומוסיף כמה עמודות חישוב עבורי)בקובץ האחרון עמודה AM היא New Member. מניח שאני מסתכל בקובץ הלא נכון?
רדאר דיבידנדים זה אתר שמפרסם קובץ גרוע ומומלץ להימנע מהשימוש בו.משם ל Dividend Radar
בדף הראשי של כל מניה תחפש את הכיתוב: "EPS next 5Y".למשל finviz?
כפי שחששתי:לכן ציינתי את הטקסט בכותרת, אמור להופיע בAK אבל בכל מקרה תבדוק לפי הכותרת את הנתון
הוא מתבונן באקסל של רדאר דיבידנדים ולא של ג'סטין לאו.
זה האתר שבו מפורסם האקסל של רדאר דיבידנדים.נרשמתי באתר ואישרתי את הכתובת מייל שלי. https://www.dripinvesting.org/Tools/Tools.asp
לא נורא, העיקר הוא שהצלחת בסוףלי זה לא היה מובן כל התהליך והסתבכתי.
ועוד ברמת אינפלציה כזאתעדיין עומדת בציפיות של הגדלה כל שנה, אבל גדילה יחסית קטנה רק 1.7% מהדיבידנד הקודם (מ-1.16$ ל-1.18$)
קישור
לא הבנתי מה כוונתך, האם זה טוב או רע?ועוד ברמת אינפלציה כזאת
עם אינפלציה של 9.1% זו פגיעה ריאלית אבל עדיף בהרבה מפגיעה נומינליתלא הבנתי מה כוונתך, האם זה טוב או רע?