לרוב הבחירה הזו נעשית כשלחברה יש המון עתודות מזומן אבל היא לא רוצה להתחייב על חלוקת דיבידנד גדול עבור השנים הבאות.מישהו יודע למה החברה בוחרת לפעול כך ולא לעלות את הדיבידנד הרגיל?
אולי בגלל שהדיבידנד "המיוחד" לא צפוימישהו יודע למה המוסדיים מתמחרים אותה "בזול" ביחס לשוק?
היא 52 week high... למה אתה חושב שהיא זולה?מישהו יודע למה המוסדיים מתמחרים אותה "בזול" ביחס לשוק?
זה לא מייצג יקר/זול.היא 52 week high...
זולה ביחס לשוק מיוון שתשואת הדיבידנד גבוהה ביחס לשוק.למה אתה חושב שהיא זולה?
זה כי אתה לא סופר את הקורונה כמשבר.שהגדילה רק תוך משבר אחד
אולי זה משבר, אולי לא.אני מגדיר את זה כמשבר, דעת חושב אחרת.
ובאיזה מצב תוותר על הכללת משבר 2000 כתנאי סף לרכישה?אם יותר קל לך עם זה אני לא אתנגד לכנות את הקורונה כמשבר ולעדכן את תכנית העבודה שתכלול 3 משברים![]()
אין לי שמץ של מושגבאיזה מצב תוותר על הכללת משבר 2000 כתנאי סף לרכישה?
מסתבר שזה לא היה אז, התחתית היא עכשיו והדרך למטה עדיין נטויהזה מאפשר להגדיל אחזקה כל פעם בתחתית הסייקל ( אגב זה עכשיו)
לא ידעתי שזה מענייך אותך, עכשיו כשאני קורא אני מבין שכן@לומד מהר כשמסבירים לאט תודה רבה לך על השיתוף במסע שלך ובתובנות שאתה מסיק ממנו.
אני מאוד מעריך זאת.
הקמתי את הבלוג והפורום בשביל לחשוף אנשים לידע שלא זמין להם באופן נגיש.לא ידעתי שזה מענייך אותך
תודה רבה גם לך על שבחרת לשתףאז גם אני באותו מצב קניתי את החברה הזו ולצערי ראיתי פה שהיא מאוד נפלה כרגע אפילו לא רואה מה המחיר אבל ממתין
נראה שהיא מתאוששת במהירות...בכל מקרה, לא מוכר, או שנרד ל 0 ונלמד שיעור מעניין, או שנעוף לשמיים והסבלנות תשתלם לאורך זמן. ימים יגידו.
סינון כרגיל והחזק לנצח.ועכשיו איך התובנה מסייעת לעתיד? האם ללכת ולחפש סיכונים נוספים ולנסות לתפוס תחתיות?
+1בינתיים משלמת בזמן וזה מה שחשוב.
מבין מה אתה אומר, אבל השאלה שלי היתה יותר לכיוון העתיד - שתגיע לחברה הבאה שתהיה בעיניך מבצע חסר תקדים בסיכון דומה, האם תחליט לרכוש בזכות הניסיון המוצלח שהיה לך את MCHP?לא היו פה סיכונים או תחתיות, רכשתי, צנחה, חזרה כמעט, תחזור בעתיד, או שצנח שוב![]()