אכן.במילים אחרות: "הלך הכסף דוד..."![]()
לא נחשפתי לתקדים למאורע שכזה עד כה אז רצוי לקחת את התרחיש הזה בפרופורציות.
אכן.במילים אחרות: "הלך הכסף דוד..."![]()
הממ... אני לא חושב שהתכוונת שהיה תקדים ש-IB קרס, נכון?לא נחשפתי לתקדים למאורע שכזה עד כה אז רצוי לקחת את התרחיש הזה בפרופורציות.
לא נחשפתי לתקדים שבו חבר בורסה אמריקאי כלשהו קרס והספרים שלו נמחקו.הממ... אני לא חושב שהתכוונת שהיה תקדים ש-IB קרס, נכון?
לא רלוונטי למקרה שעליו מדובר.מי כמוך יודע שמקרים אחרים של קריסת בית השקעות \ בנק - היה גם היה...
לא רק מה שקרס משנה אלא מה שקרה "לספרים של מה שקרס" בהחלט הופך את התמונה על פיה.אז אני חושב שזה לא ממש משנה מה באמת קרס (בנק\בית השקעות)
זה משהו אחר לגמרי.אני לא יודע בוודאות, אבל אני מניח שזו הסיבה שלוקח המון המון זמן שהציבור מקבל את כספו חזרה (אם בכלל) אחרי שיש קריסה, כי קשה מאוד להוכיח שלפלוני היה באמת X דולרים בחשבון
בעידן שקיים AI שיכול לפרוץ מערכות ומפעילי הAI בעצמם בכלל לא ידעו שמשהו קרה (מישהו דמיין שסביבת Sandbox מספיק סטרילית), אז לא רחוק היום שבית השקעות/בנק יפרץ והספרים יעלמו (כולל גיבוי הספרים שאף הם מחוברים לרשת אחרת איך יתבצע הגיבוי?!)לא נחשפתי לתקדים שבו חבר בורסה אמריקאי כלשהו קרס והספרים שלו נמחקו.
קריסה לבד זה לא בעיה אם הספרים נשמרים.
המצב שתיארתי היפותטי עד כדי כך?!זה משהו אחר לגמרי
בשביל שזה יהיה בעיה אתה צריך שה-AI:בעידן שקיים AI שיכול לפרוץ מערכות ומפעילי הAI בעצמם בכלל לא ידעו שמשהו קרה (מישהו דמיין שסביבת Sandbox מספיק סטרילית), אז לא רחוק היום שבית השקעות/בנק יפרץ והספרים יעלמו (כולל גיבוי הספרים שאף הם מחוברים לרשת אחרת איך יתבצע הגיבוי?!)
אני זוכר שדיברנו על זה בעבר, ואאל"ט אין לנו (האנשים הפשוטים) לבדוק שזה אכן בוצע.ב-IB התיעוד של הרוכש נרשם בספרי הבורסה עצמה
אין לנו איך לבדוק אבל כך עובדת הבורסה.אני זוכר שדיברנו על זה בעבר, ואאל"ט אין לנו (האנשים הפשוטים) לבדוק שזה אכן בוצע.