באיזה גוף אתה מחזיק את המניות?וואלה לי לוקחים 25 אחוז לא יודע על מה אתה מדבר
באיזה גוף אתה מחזיק את המניות?וואלה לי לוקחים 25 אחוז לא יודע על מה אתה מדבר
מיטב טריידבאיזה גוף אתה מחזיק את המניות?
בדקתי שוב ואתה צודקאתה מתכוון שאתה מחזיק את 2 המניות האלה בתיק שלך ורואה שהמס במקור הוא 25% מהדיבידנד שקיבלת?!
נשמע קצת מוזר... כנראה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד בנושא מהמומחים כאן...
גופים ישראליים נוטים לעשות טעויות (לרעת המשקיע) בהקשר של דיבידנדים, פיצולים והתפצלויות.מיטב טרייד
אני בודק מדי פעם את המס שהם לוקחים לי ועד כה לא היו טעויות, גם הפעם אני טעיתי לגבי המס על epd שהוא אכן 37%גופים ישראליים נוטים לעשות טעויות (לרעת המשקיע) בהקשר של דיבידנדים, פיצולים והתפצלויות.
לא הייתי סומך על גביית המס שהם מבצעים כאינדיקציה למה שצריך להיות.
הטעויות הכבדות הן בעיקר בפיצולים והתפצלויות (הרבה פעמים הלקוחות לא מקבלים בכלל את המניות החדשות שהם צריכים לקבל בלי להתלונן בעצמם) ופחות במיסוי דיבידנדים (אם כי גם זה קורה).אני בודק מדי פעם את המס שהם לוקחים
כן האמת שלגבי פיצולים אני דואג ליצור קשר אבל פעם אחרונה שיצאתי קשר איתם לגבי זה הם רשמו לי שהם יוצרים קשר עם הלקוחות שאמורים לקבלהטעויות הכבדות הן בעיקר בפיצולים והתפצלויות (הרבה פעמים הלקוחות לא מקבלים בכלל את המניות החדשות שהם צריכים לקבל בלי להתלונן בעצמם) ופחות במיסוי דיבידנדים (אם כי גם זה קורה).
גם לי אמרו את זה וכשסמכתי על זה גיליתי שלא קיבלתי את המניות שלי (עד היום!)...פעם אחרונה שיצאתי קשר איתם לגבי זה הם רשמו לי שהם יוצרים קשר עם הלקוחות שאמורים לקבל
אשכרהגם לי אמרו את זה וכשסמכתי על זה גיליתי שלא קיבלתי את המניות שלי (עד היום!)...
אם זה מעניין מישהו (מתוך הבלוגים המומלצים באתר)-הנתון הזה לא רלוונטי לחברות כמו ENB כי הן מאוד אינטנסיביות בהוצאות הון על התשתיות.
מסתכלים על distributable cash flow. מבחינה זו ENB בסדר גמור אם כי מתנדנדת על סף הגבוה, אבל כל התחום מתנדנד שם כך שזה לא כל כך נורא. חברה מעולה לפי דעתי, לא מחזיק, יש לי EPD בתחום הזה.
צפה בקובץ המצורף 168