ENB

daat99

מייסד
מנהל
מיטב טרייד
גופים ישראליים נוטים לעשות טעויות (לרעת המשקיע) בהקשר של דיבידנדים, פיצולים והתפצלויות.
לא הייתי סומך על גביית המס שהם מבצעים כאינדיקציה למה שצריך להיות.

Daniel

Member
גופים ישראליים נוטים לעשות טעויות (לרעת המשקיע) בהקשר של דיבידנדים, פיצולים והתפצלויות.
לא הייתי סומך על גביית המס שהם מבצעים כאינדיקציה למה שצריך להיות.
אני בודק מדי פעם את המס שהם לוקחים לי ועד כה לא היו טעויות, גם הפעם אני טעיתי לגבי המס על epd שהוא אכן 37%

daat99

מייסד
מנהל
אני בודק מדי פעם את המס שהם לוקחים
הטעויות הכבדות הן בעיקר בפיצולים והתפצלויות (הרבה פעמים הלקוחות לא מקבלים בכלל את המניות החדשות שהם צריכים לקבל בלי להתלונן בעצמם) ופחות במיסוי דיבידנדים (אם כי גם זה קורה).

Daniel

Member
הטעויות הכבדות הן בעיקר בפיצולים והתפצלויות (הרבה פעמים הלקוחות לא מקבלים בכלל את המניות החדשות שהם צריכים לקבל בלי להתלונן בעצמם) ופחות במיסוי דיבידנדים (אם כי גם זה קורה).
כן האמת שלגבי פיצולים אני דואג ליצור קשר אבל פעם אחרונה שיצאתי קשר איתם לגבי זה הם רשמו לי שהם יוצרים קשר עם הלקוחות שאמורים לקבל

daat99

מייסד
מנהל
פעם אחרונה שיצאתי קשר איתם לגבי זה הם רשמו לי שהם יוצרים קשר עם הלקוחות שאמורים לקבל
גם לי אמרו את זה וכשסמכתי על זה גיליתי שלא קיבלתי את המניות שלי (עד היום!)...

לופטי

Well-Known Member
הנתון הזה לא רלוונטי לחברות כמו ENB כי הן מאוד אינטנסיביות בהוצאות הון על התשתיות.
מסתכלים על distributable cash flow. מבחינה זו ENB בסדר גמור אם כי מתנדנדת על סף הגבוה, אבל כל התחום מתנדנד שם כך שזה לא כל כך נורא. חברה מעולה לפי דעתי, לא מחזיק, יש לי EPD בתחום הזה.

צפה בקובץ המצורף 168
אם זה מעניין מישהו (מתוך הבלוגים המומלצים באתר)-

guesto

Well-Known Member
לי היא נראית כמו חברה עם רווחים לא יציבים שתלויה מאוד במינוף. אם הייתי חייב לבחור חברה מסקטור האנרגיה יכול להיות שהייתי בוחר אותה, אבל אני לא חייב כלום, אז מעדיף להתרחק.

למעלה תחתית