זה הרבה יותר כיפיהתכוונתי לעליית הדיבידנד![]()
זה הרבה יותר כיפיהתכוונתי לעליית הדיבידנד![]()
יחס חוב הון גבוה מעל 100% אבל לא כ"כ חריגה בתעשיה
לא מרתיע אותך?תזרים חופשי שלילי בהתאם לתעשיה (השוואה מול WTRG, SJW, CWT)
כן, אבל אין מושלם ומבין כל האפשרויות האחרות שעמדו בפניי, זו אחת שהציגה את הנתונים הכי פחות גרועים \ הכי טוביםלא מרתיע אותך?
אתה כבר יודע שלא צריך לפחד מחובות, כשאתה מחזיק בחוב בריא שמאפשר צמיחה עם אפשרות לכיסוי מבלי לפשוט רגל - זה מעולהלמה "חונכנו" לסנן לפי יחס חוב הון שקטן מ1? (NEE,KO,CAT) אולי חוב גדול (גדול מ1) כן מצליח לשרת חברות מסוימות?

שאלה קשהמה "חונכנו" לסנן לפי יחס חוב הון שקטן מ1?
אין כאן "אולי" - חוב גדול בהחלט מצליח לשרת חברות מסויימות (ראה לדוגמה חברות עם קהל לקוחות שבוי ותשתיות רבות כגון חברות חשמל/מים).אולי חוב גדול (גדול מ1) כן מצליח לשרת חברות מסוימות?
מעניין איך יחס של:כמו שציינתי יחס הכיסוי שלהם טוב

ולכן סביר להניח שהFCF שלילי?צריך גם לזכור שכדי להקים תשתיות (כמו זו למשל בתשתיות מים) יש להשקיע המון כסף.
במוצר אני מאוד מאמין, ביכולת של KO להמשיך ולחלק דיבידנד בהתאם לנתונים שלה היום, פחות..קוקה קולה למשל פרוסה ברחבי הגלובוס...
אז אתה מלחתכילה נמנע מחברה נהדרת כמו AWR שהחוב שלה כן נראה בריא והוא גדול מ1.שאלה קשה
והתשובה: פסיכולוגיה אישית שלי.
PH עם 0.98. עוברת סינון?חוב גדול בהחלט מצליח לשרת חברות מסויימות (ראה לדוגמה חברות עם קהל לקוחות שבוי ותשתיות רבות כגון חברות חשמל/מים).
ההשוואה הרלוונטית היא למתחרות באותו תחום פעילות.נחשב טוב כאשר בחברות מסקטור שונה הוא על גבול הנורא.
אפשר דוגמה למשל שרלוונטית לחברה?
ממש לא.לכן סביר להניח שהFCF שלילי?
ומה לגבי שאר המוצרים?במוצר אני מאוד מאמין, ביכולת של KO להמשיך ולחלק דיבידנד בהתאם לנתונים שלה היום, פחות..
נכון.אז אתה מלחתכילה נמנע מחברה נהדרת כמו AWR שהחוב שלה כן נראה בריא והוא גדול מ1.
לא הורדתי את האקסל החדש עדיין והסינון שלי ידוע לציבור אז תגיד לי אתהPH עם 0.98. עוברת סינון?
ש(אולי)הפסידו למדד בתקופת זמן קצרה מאוד שבחרת באופן שרירותי (למה דווקא מאז שאתה הקמת את התיק?).זה ממש קשוח להשקיע במניות בודדות שהן מפסידות למדד!
מה שחשוב זה מה אתה חושב על כך.אני מצליח לחבר לי את הפאזל מסביב ולהבין את מה שאתה חושב על כך.
אני לא נביא.נ.ב, ATO יותר מפי 2 מהמדד. נראה לי שממנה עדיף להימנע כרגע. או שלא?..
למה לא לחכות לשבוע הבא?חשבתי לקנות עוד קצת GD,ADP, לפחות עד הקובץ שיצא בשבוע הבא..
זה לא מתנגש עם הטענה הצודקת לפיה עדיף להיכנס בטווח המיידי?למה לא לחכות לשבוע הבא?
האם רכשת משהו כשיצא הקובץ החדש לפני 25 יום?זה לא מתנגש עם הטענה הצודקת לפיה עדיף להיכנס בטווח המיידי?
אקצה גם חלק לשבוע הבא.
יכול להיות שאם תציין מה מונע ממך בכל אחת מהם אולי החברים כאן יוכלו להאיר עיניך מזווית אחרת...MGEE,ATO,ERIE (שלא בתיק עדיין), בסוף שאני בודק כל אחת מהן, אני מוצא משהו שמונע ממני לרכוש אותן.
יוגורט בטעם תות.קובץ חדש, מה קניתם ?
בדיוק ההיפךVegan friendly
Gluten free
Strawberry free

עדיין רלוונטיעזרתכם!
חושב לעשות קניה חוזרת לAOS ובנוסף - שוקל את ERIE,PH ואף MGEE.
(לאחר שביצעתי קניה חוזרת לBANF,DCI).
AOS:
חלוקת רווחים 33%, חוב הון 8%, תשואה של 1.6%, DGR:
ממש כעמודות האקסל:
צפה בקובץ המצורף 567
6.67 הגדלה אחרונה. קצת במגמת ירידה.
ERIE וPH לא בתיק שלי.
מERIE אני מעט חושש:
-בגורופוקוס חלוקת הרווחים הוא 40%, באקסל 55% שזה כן מרתיע, אצא מנקודת הנחה שהיא מחלקת 55%, אבל יש לי בתיק את ADP שמחלקת מעל 60% אז אני קצת סותר את עצמי. בהמשך לכך:
- https://prnt.sc/dQI0ylTAfBXD היא ידעה לגלוש וחלק יותר מ70%, אני מזכיר שזו חברת ביטוח.
- PE של 40 זה קצת מעצבן אבל אזרום.
חוץ מזה הDGR שלה טוב, חוב נהדר והתשואה זהה למדד. דעתכם עליה?
PH:
-בגדול יחס חוב הון של 1.15 באתרים השונים ו0.98 באקסל. לפי תזרים חופשי נוכחי יקח לה, לפי מה שאני מבין, 6 שנים להחזיר את החוב שזה מזכיר לי את החובות של KO וMCD שמהן אני כרגע שומר מרחק.
חוץ מזה אני אוהב בה את כל המסביב והדיבידנד מכוסה מבחינתי שלי.
MGEE:
-תזרים שלילי אבל זו חברת תשתיות ואני מבין שחברה חייבת את התזרים שלה כדי להתפתח ולכן לרוב הוא יהיה שלילי בסקטור הזה.
-חוב הון של 0.66. תשואה של 2.3%. DGR סביר ולא משבר רבות: https://prnt.sc/zfsnKMM7rDZp .
-מכיוון שקשה לי להתחבר לחברה הזו חשבתי לקנות אותה במחצית מהסכום שאני קונה בדר"כ חברות, 500$ ואת השאר אוסיף לקניות חוזרות.
חשבתי לעשות גם קניה חוזרת לGD.
-תשואה של כמעט 2%, נהדר, DGR:
https://prnt.sc/7crjdsgDCXku , 7.58 הגדלה אחרונה. חוב 0.52, חלוקת רווחים 0.47. קל לי להתחבר למודל של החברה שנתנה קפיצה יפה מאז שקניתי אותה בפעם האחרונה.
(כל החברות גדילה חיובית קדימה ואחורה גדולות מ0).
הכל כאן רק מחשבות שלי..
תעזרו לי לסיים את היום עם אחזקות נוספות.
שבת שלום![]()
אנחנו לא יכולים לעזור לך בבחירות אישיות קונקרטיות שלך.זקוק לעזרתכם