ביטול ההתקשרות דרך Mexem

• פותח הנושא Abby
  • פורסם בתאריך
סליחה אם לא הבנתי,
Mexem טוענים שצריך למכור את המניות, לקחת את הכסף, ללכת לברוקר אחר, יהיה מי שיהיה, ולקנות מחדש ?
לא נשמע לי הגיוני שצריך למכור אחזקות בחברה כדי להעביר.

סטרבו

Well-Known Member
גילי חביבי, רק אתה יכול לעזור לעצמך.
החשבון שלך הוא באינטראקטיב העולמית נקודה.
יש מושג שנקרא ברוקר מקשר, וזה לא מקנה שום קייס ושום נעליים. החשבון שלך הוא באינטראקטיב ברוקרס.
תתקשר לתמיכה שלהם, ואם מנפנפים תגיד טוב תודה. לאחר כמה ימים תתקשר שוב. ואם צריך שוב. תהיה אסרטיבי (בלי צעקות או עצבים) ותחזור על הנקודה של תקנות sec.

daat99

מייסד
מנהל
אם פתחתי דרכם (אינטראקטיב ישראל), יתכן ויש להם קייס.
זה לא משנה.
להלן העובדות:
1. אתה כרגע לא מעוניין לאפשר לגוף זר גישה לכספים שלך
2. אתה הודעת בכתב לאינטראקטיב ברוקרס האמריקאים שמפוקחים ע"י ה-SEC שאתה רוצה למנוע גישה לכספים שלך מגוף זר
3. אינטראקטיב ברוקרס האמריקאים מכריחים אותך להמשיך ולאפשר גישה לכספים שלך לגוף זר בניגוד לרצונך

מה שלא ברור לי, זה איך IB יכולים לנתק את אינטראקטיב ישראל מהחשבון שלי ללא הסכמתם. נראה לי מהלך "פולשני" משהו.
אינטראקטיב ברוקרס הם החברה ואתה הלקוח.
הם יכולים לעשות כל מה שאתה מכתיב להם, כל עוד זה לא נוגד את הרגולציה.
מניעת גישה לכספים שלך מגוף זר אינה נוגדת את הרגולציה.

IB עדיין זריזים, ועדיין עקשניים -
הרגולטור יותר עקשן.
תזכיר להם שהם מפוקחים ע"י ה-SEC ושהם מאפשרים לגוף זר גישה לכספים שלך בניגוד להנחייתך בכתב.

Gily

New Member
יש לכם לינק או ציטוט של הוראות ה-SEC לגבי עניין הגישה לצד ג' לחשבון? או הכוונה היכן ניתן למצוא אותם?
אני רוצה לצרף להם את זה לתגובה

daat99

מייסד
מנהל
יש לכם לינק או ציטוט של הוראות ה-SEC לגבי עניין הגישה לצד ג' לחשבון? או הכוונה היכן ניתן למצוא אותם?
SEC מפקח רק על גופים אמריקאים ולא על זרים - אתה יכול לקרוא את זה באתר הרשמי שלהם.
SIPC מבטח רק פעולות של עובדי הגוף המפוקח ולא של גופים אחרים שהלקוח בחר לאפשר להם גישה לכספיו - אתה יכול לשאול את ה-SIPC בצורה מפורשת גם את השאלה הזו.

אני רוצה לצרף להם את זה לתגובה
אין צורך וזה לא יקדם אותך.
אתה צריך לנגן על: "אני לא מעוניין שגוף זר יוכל לבצע פעולות בכספים שלי ואתם מאפשרים לו לעשות פעולות שכאלו בניגוד להנחייתי המפורשת".

בנוסף:
אם השגת הקלטה של שיחה טלפונית שבה נציג של החברה האחרת משקר לך בה אז אתה יכול להוסיף ביטוי בסגנון:
"You are forcing me to continue and grant access to my money to a company that conducted fraudulent behavior"
בתרגום לעברית: אינטראקטיב ברוקרס מכריחים אותך לאפשר גישה לגוף שנציגיו שיקרו לך (יש לך הקלטה להוכיח זאת) במטרה לקבל ממך כספים (עמלות על פעולות שאתה מבצע כשהחשבון משוייך אליהם).

הרגולטור והמילה fraud אלו נקודות מאוד רגישות אצל האמריקאים.

למעלה תחתית